Kłopoty w Jeleniej Górze
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
koszykarz
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem, to Ty Adolfini powinieneś się ogarnąć!!
Shields - 8meczy, śr. punktów 19.0 ev. 13.3
Coleman - 15meczy, śr punktów 17.1 ev. 20
Dla mnie póki co lepiej wyglądają osiągnięcia Coleman! I nie mam tutaj na myśli evealu w którym to prawie przepaść jest między tymi zawodniczkami ale o średnią punktów. Im więcej meczy rozegranych tym większe prawdopodobieństwo że przytrafi się jeden,dwa mecze które zaniżą średnią. Poczekajmy aż Shields rozegr 15 spotkań w lidze i wtedy porównajmy z dotychczasowymi 15 meczami Coleman!!
Dla mnie póki co lepiej wyglądają osiągnięcia Coleman! I nie mam tutaj na myśli evealu w którym to prawie przepaść jest między tymi zawodniczkami ale o średnią punktów. Im więcej meczy rozegranych tym większe prawdopodobieństwo że przytrafi się jeden,dwa mecze które zaniżą średnią. Poczekajmy aż Shields rozegr 15 spotkań w lidze i wtedy porównajmy z dotychczasowymi 15 meczami Coleman!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Adolf mocny jestesbart_81 pisze:Adolfini pisze:a ile kosztuje ?
bo ja akurat wiem ze bardzo duzojest tuz za gwiazdami WNBA w naszej lidze bo ma wyrobiona marke od 2 sezonow najlepsza w lidze ....no w tym roku nei da rady bo najlepsza bedzie Ashley
Shields? Ta ktora ma zawsze tak słaba skutecznosc i tyle strat??? Nie dorasta do piet Coleman na razie:)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
ehh mialem napisany caly koment ale skoro wy panowie wiecie lepiej to neich tka bedzie
evala 20 srednio miec z 10 pkt meczu i 15 zbiorek :] no comment a poza tym nic wiecej nie musi taka dziewcyzna grac... szymon przemysl sobie
ps. jeszcze taka mala uwaga do barta ktory twierdzi ze Shields jest gorsza...no wiec debiut miala z Gorzowem a Leszno bylo w glebokim dolku, a taka slabiutka Shields wspomagana przez Byears prawie przytarly nosa twojemu Gorzowowi ktory byl do tamtej pory niepokonany i po zwyciestwach nad wisla i lotosem... i nei wspomnie kto na pare sekundek przed koncem w Lesznie, przegrywajac z wami roznica 3 pkt poszedl sam na sam z waszymi obroncami i trafil za 2 i wyciągnął jeszcze od obroncy faul doprowadzając do dogrywki
to cie tak boli ? skoncz temat bo ty zaczeles stwierdzam ze Ashley jest lepsza od Ryan i wiem swoje a wasze zdanei pozal sie boze ekspertow za duzo mnei nie obchodzi bo niektorzy wogole jej na oczy nei widzieli a jak juz widzieli to w jednym meczu...
ps. jeszcze taka mala uwaga do barta ktory twierdzi ze Shields jest gorsza...no wiec debiut miala z Gorzowem a Leszno bylo w glebokim dolku, a taka slabiutka Shields wspomagana przez Byears prawie przytarly nosa twojemu Gorzowowi ktory byl do tamtej pory niepokonany i po zwyciestwach nad wisla i lotosem... i nei wspomnie kto na pare sekundek przed koncem w Lesznie, przegrywajac z wami roznica 3 pkt poszedl sam na sam z waszymi obroncami i trafil za 2 i wyciągnął jeszcze od obroncy faul doprowadzając do dogrywki
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2009, 16:44 przez Adolfini, łącznie zmieniany 1 raz.
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
koszykarz
Szymon pisze:Moim zdaniem, to Ty Adolfini powinieneś się ogarnąć!!
100 % racji....
co ważne - COLEMAN już od 3 lat udowadnia że jest dobrym , równym graczem a Adolfini po 8 meczach stwierdza że SHIELDS jest lepsza
Nie odbierajmy SHIELDS umiejętności bo takowe na pewno posiada - ale ona nie wie co to TAKTYKA.
Przeciwnie RYAN - ona najpierw MYŚLI , potem RZUCA..
a Shields odwrotnie...
Poza tym RYAN gra więcej dla drużyny - a SHIELDS nie...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:ehh mialem napisany caly koment ale skoro wy panowie wiecie lepiej to neich tka bedzieevala 20 srednio miec z 10 pkt meczu i 15 zbiorek :] no comment a poza tym nic wiecej nie musi taka dziewcyzna grac... szymon przemysl sobie
ps. jeszcze taka mala uwaga do barta ktory twierdzi ze Shields jest gorsza...no wiec debiut miala z Gorzowem a Leszno bylo w glebokim dolku, a taka slabiutka Shields wspomagana przez Byears prawie przytarly nosa twojemu Gorzowowi ktory byl do tamtej pory niepokonany i po zwyciestwach nad wisla i lotosem... i nei wspomnie kto na pare sekundek przed koncem w Lesznie, przegrywajac z wami roznica 3 pkt poszedl sam na sam z waszymi obroncami i trafil za 2 i wyciągnął jeszcze od obroncy faul doprowadzając do dogrywkito cie tak boli ? skoncz temat bo ty zaczeles stwierdzam ze Ashley jest lepsza od Ryan i wiem swoje a wasze zdanei pozal sie boze ekspertow za duzo mnei nie obchodzi bo niektorzy wogole jej na oczy nei widzieli a jak juz widzieli to w jednym meczu...
średniej punktów 17,1 po 15 meczach nie da sie mieć z - jak piszesz - średnio 10 punktów w meczu
Kolejna kwestia.... (drugie pogrubienie).
Tak obserwuję sobie od pewnego czasu i dochodzę do wniosku, że "pożal się Boże ekspertem" to Ty jesteś!! Zabierasz głos niemalże w każdej dyskusji i próbujesz z siebie robić alfe i omege która wie wszystko najlepiej i zawsze ma racje!!!! Żebyś jeszcze faktycznie miał jakieś pojęcie i potrafił odpowiednio podeprzeć swoje tezy argumentami.... ehh..... szkoda słów.
Ann już chyba w innym temacie to pisała,ale powtórzę..... na początek proponowałbym nauczyć się odpowiednio pisać nazwy własne!!!!!

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:Coleman i Shields to ta sama półka jesli chodzi o umiejetnosci..
Za RYAN przeważa jednak doświadczenie w FGE - onA MYŚLI na boisku a Shields za dużo rzuca - w dodatku niecelnie...
a co do wątku WNBA - Coleman nie musi grac w WNBA by PRZYĆMIC wielokrotnie zawodniczki które tam graly/grają...
Ja powiem tak wszystko zaczeło sie gdy w zespole była jeszcze Big Mama
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
masz rację ..
pani BYERS nie tylko na SHIELDS źle wpływała...
Nieźle się za to zgrała z Detriną White.
o COLEMAN możemy mówic więcej i lepiej ją oceniac bo troche ją znamy...
Shields ma zadatki na dobrą koszykarkę
Zobaczymy co osiągnie z Lesznem.
bo mecz w Jeleniej z Tęczą może byc o 8 miejsce w play off
pani BYERS nie tylko na SHIELDS źle wpływała...
Nieźle się za to zgrała z Detriną White.
o COLEMAN możemy mówic więcej i lepiej ją oceniac bo troche ją znamy...
Shields ma zadatki na dobrą koszykarkę
Zobaczymy co osiągnie z Lesznem.
bo mecz w Jeleniej z Tęczą może byc o 8 miejsce w play off
Szymon pisze:Adolfini pisze:ehh mialem napisany caly koment ale skoro wy panowie wiecie lepiej to neich tka bedzieevala 20 srednio miec z 10 pkt meczu i 15 zbiorek :] no comment a poza tym nic wiecej nie musi taka dziewcyzna grac... szymon przemysl sobie
ps. jeszcze taka mala uwaga do barta ktory twierdzi ze Shields jest gorsza...no wiec debiut miala z Gorzowem a Leszno bylo w glebokim dolku, a taka slabiutka Shields wspomagana przez Byears prawie przytarly nosa twojemu Gorzowowi ktory byl do tamtej pory niepokonany i po zwyciestwach nad wisla i lotosem... i nei wspomnie kto na pare sekundek przed koncem w Lesznie, przegrywajac z wami roznica 3 pkt poszedl sam na sam z waszymi obroncami i trafil za 2 i wyciągnął jeszcze od obroncy faul doprowadzając do dogrywkito cie tak boli ? skoncz temat bo ty zaczeles stwierdzam ze Ashley jest lepsza od Ryan i wiem swoje a wasze zdanei pozal sie boze ekspertow za duzo mnei nie obchodzi bo niektorzy wogole jej na oczy nei widzieli a jak juz widzieli to w jednym meczu...
![]()
![]()
gubisz się, oj się gubisz
![]()
![]()
![]()
średniej punktów 17,1 po 15 meczach nie da sie mieć z - jak piszesz - średnio 10 punktów w meczu![]()
![]()
![]()
NO COMMENT!!!!! przemyśl to sobie
![]()
![]()
Tak obserwuję sobie od pewnego czasu i dochodzę do wniosku, że "pożal się Boże ekspertem" to Ty jesteś!! Zabierasz głos niemalże w każdej dyskusji i próbujesz z siebie robić alfe i omege która wie wszystko najlepiej i zawsze ma racje!!!! Żebyś jeszcze faktycznie miał jakieś pojęcie i potrafił odpowiednio podeprzeć swoje tezy argumentami.... ehh..... szkoda słów.
Ann już chyba w innym temacie to pisała,ale powtórzę..... na początek proponowałbym nauczyć się odpowiednio pisać nazwy własne!!!!!
o przepraszam bardzo szymonku zabraklo tam slowa MOŻE, z szybkosci pominelem ten wyraz chcialem tylko ci uswiadomic ze miec evaluation 20 to zaden problem wystarczy w meczu zdobyc 10 pkt przy dobrej skutecznosci i tak na oko 15 zbiorkach pomijajac asysty przechwyty i bloki. A dla mnei wartosciowsza jest statystyka pod wzgledem ilosci sredneij pkt na mecz i tu mamy u Ashley 19 a Coleman 17 z haczykiem o iel pamietam. A zasadniczo nei musi byc tak ze w najblizszych meczach Ashley straci wrecz przeciwnie po wypoczynku moze tylko i wylacznie zyskac
wiec tyle w tej kwestii , wszystko moze w Jeleniej sie w meczu Teczy zdarzyc mam nadzieje ze cala ekipa Jeleniej bedzie, jak przegramy to sobie droge utrudniamy wiec arcyważne spotkanko. Pojedynek Ryan a Ashley w tym meczu akurat moze zejsc na drugi plan bo Leszno to ostatnio zespolowa grająca druzyna , a i na Ryansie troche taktyki zapewne znajdzie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
chcialem tylko ci uswiadomic ze miec evaluation 20 to zaden problem wystarczy w meczu zdobyc 10 pkt przy dobrej skutecznosci i tak na oko 15 zbiorkach pomijajac asysty przechwyty i bloki.
O kurde... nie chcem byc zlosliwy...
To ja sie modle zeby to wzmocnienie na 5-tke w Gorzowie mialo 15zbiorek na mecz
To po jaka cholere wydawac "200tys zl" ?
PS Eval to nie same 10pkt +zbiorki asysty przechwyty i bloki... odejmij jeszcze straty faule i niecelne rzuty
... a co do zbiorek... to w PLKK... najwyzsza srednia ma Sissoko 13.3
Aha... a co do porownania Coleman i Shields... uwazam ze nie ma miedzy nimi nie wiadomo jakiej roznicy... a liczy sie dyspozycja dnia
... i jak sie chce to i Coleman mozna wykluczyc z gry... (co np. pokazal AZS w meczach o braz z Tecza).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:Szymon pisze:Adolfini pisze:ehh mialem napisany caly koment ale skoro wy panowie wiecie lepiej to neich tka bedzieevala 20 srednio miec z 10 pkt meczu i 15 zbiorek :] no comment a poza tym nic wiecej nie musi taka dziewcyzna grac... szymon przemysl sobie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
średniej punktów 17,1 po 15 meczach nie da sie mieć z - jak piszesz - średnio 10 punktów w meczu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o przepraszam bardzo szymonku zabraklo tam slowa MOŻE, z szybkosci pominelem ten wyraz chcialem tylko ci uswiadomic ze miec evaluation 20 to zaden problem wystarczy w meczu zdobyc 10 pkt przy dobrej skutecznosci i tak na oko 15 zbiorkach pomijajac asysty przechwyty i bloki. A dla mnei wartosciowsza jest statystyka pod wzgledem ilosci sredneij pkt na mecz i tu mamy u Ashley 19 a Coleman 17 z haczykiem o iel pamietam. A zasadniczo nei musi byc tak ze w najblizszych meczach Ashley straci wrecz przeciwnie po wypoczynku moze tylko i wylacznie zyskacwiec szymonku (celowo napisane z malej literki) mam to gdzies czy podoba ci sie moj styl pisania to nei jest forum polonistyki a ty i Ann rzeczywiscie powinniscie jakis zwiazek poprawnej polszczyzny zawiazac i dzialac aby szerzyc poprawne pisanie w internecie...woow
wiec tyle w tej kwestii , wszystko moze w Jeleniej sie w meczu Teczy zdarzyc mam nadzieje ze cala ekipa Jeleniej bedzie, jak przegramy to sobie droge utrudniamy wiec arcyważne spotkanko. Pojedynek Ryan a Ashley w tym meczu akurat moze zejsc na drugi plan bo Leszno to ostatnio zespolowa grająca druzyna , a i na Ryansie troche taktyki zapewne znajdziemysle ze na tnie sie na bloki White
i tyle w temacie
Jak to piszesz??? "Mieć evaluation 20 to żaden problem"????
No to popatrzmy...... sympatyzujesz z Lesznem??Ok!
PKM DUDA Super Pol Leszno
1kolejka - Koc przeciwko PTK ev30
8kolejka - Czarnecka przeciw Wiśle ev.22
11kolejka - Shields przeciw MUKS ev.29
13kolejka - Shields przeciw Rybnikowi ev. 25
14kolejka - White przeciw PTK ev.20
15kolejka - Krysiewicz i Czarnecka Przeciw ŁKS ev. 20 i 27
16kolejka - White przeciw Odrze ev.27
17kolejka - White przeciw AZS P. ev 27
w sumie 9 razy!!!
Dla porównania wyniki Coleman:
3kolejka - przeciw Rybnikowi ev.27
4kolejka - przeciw PTK ev.28
5kolejka - przeciw PKM DUDZIE Super Pol Leszno ev.23
7kolejka - przeciw AZS P. ev.26
11kolejka - przeciw Wiśle ev. 25
12kolejka - przeciw AZS G. ev.25
13kolejka - przeciw Toruniowi ev.24
16kolejka przeciw Rybnikowi ev.21
w sumie 8 razy!!!
Reasumując.
Miec evaluation 20 to żaden problem???? Skoro tak to zawodniczki grające w Lesznie mają OGROMNY problem w tym sezonie!!! Tylko 9 razy a samej Coleman udało sie to 8 razy!!!!! Jednymi słowy, Leszczynianki cienkie są i zupełnie nie zasługują na play-off!!! Już nie wspomnę o tym że większość tych "bezproblemowych ev.20" w wykonaniu zawodniczek z Leszna było uzyskanych przeciw najsłabszym druzynom ligi!!!!! No ale w końcu według Ciebie, według "najlepsiejszego szpeca od plkk" (i nie tylko
A co do Twoich nieudolnych złośliwości...... heh.... śmieszą mnie one i nie mam zamiaru zniżać sie do Twojego nędznego poziomu - choć ciężko w tym wypadku mówić o jakimkolwiek pozimie
Wiesz..... w moim wieku przyzwyczaiłem się już do tego, że jeśli ktoś nie ma kompletnie żadnych argumentów na podparcie swoich tez to zaczyna szczekać i ujadać więc nie robi to na mnie żadnego wrażenia!!!
A co do Twojej propozycji bym z Ann założył "związek poprawnej polszczyzny".... hmm.... schlebiało by mi założenie takiej organizacji z kimś tak inteligentnym i na Poziomie jak Ann (i zresztą wielu innych tutejszych znamienitych Forumowczów!!). Niestety, zdaje sie że nawet najbardziej zaawansowane kroki nie pozwoliłyby "nawrócić" takiego dyletanta i ignoranta jak Ty!!!! Cóż, pewne rzeczy wynosi sie pierw z domu a później ze szkoły do której wystarczy choć czasem "wpaść na odwiedziny"!!

widze ze wchodzisz na niebezpieczne tematy jak wychowanie w domu... to juz z lekka przegiecie bo uderzasz w moją rodzine lepiej przemysl to jeszcze raz poki masz okazje bo jesli masz cos do mnie to pisz mi na priva a do mojego wychowania i w sumei do ludzi ktorzy mnie wychowuja to za przeproszeniem sie od*****l bo chyba nie chcesz zebym ja wyciagal jakies hamstwa przeciwko tobie i twojej rodzinie?
a co do Leszna masz racje jestesmy ciency sezon katastrofa i kazdy to wie wiec ameryki nei odkryles a i problem jest tez taki ze w lesznie jest duza rotacja skladem wiec czasem pomysl o glupotach ktore wypisujesz bo co z tego ze Ryan ma co mecz p[owyzej 20 evala jak jest wykorzystywana przez 40 min !!! widzisz jakas zasadnicza roznice?
a co do Leszna masz racje jestesmy ciency sezon katastrofa i kazdy to wie wiec ameryki nei odkryles a i problem jest tez taki ze w lesznie jest duza rotacja skladem wiec czasem pomysl o glupotach ktore wypisujesz bo co z tego ze Ryan ma co mecz p[owyzej 20 evala jak jest wykorzystywana przez 40 min !!! widzisz jakas zasadnicza roznice?
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:widze ze wchodzisz na niebezpieczne tematy jak wychowanie w domu... to juz z lekka przegiecie bo uderzasz w moją rodzine lepiej przemysl to jeszcze raz poki masz okazje bo jesli masz cos do mnie to pisz mi na priva a do mojego wychowania i w sumei do ludzi ktorzy mnie wychowuja to za przeproszeniem sie od*****l bo chyba nie chcesz zebym ja wyciagal jakies hamstwa przeciwko tobie i twojej rodzinie?
moim zdaniem nie jest łatwo osiągać evel powyżej 20 przez 40 min meczu... łatwiej jest coś zawalić przy zmęczeniu niż grać 20-30 min Ryan widziałem w tv i w realu i w każdy meczu grała genialnie taka zawodniczka która może sama wygrać mecz w meczu z Pabianicami gdy wygrana była pewna bawiła się i dawała możliwość zdobywania pkt koleżanką
Shields ma nie równą formę, ale twoje zdanie szanuje co do zawodniczek... z resztą juz nie...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
koszykarz
Prawda jest taka że zawodniczki z Leszna uzyskiwały wysoke EVALE tylko przeciwko słabeuszom (Muks , Odra , PTK , ŁKS) na tomiast RYAN praktycznie w każdym meczu - nawet przeciwko silniejszym zyskiwała lepsze EVALE..
Nie mówie już która z zawodniczek ma lepszą skutecznosc , myśli na boisku i robi mniej strat...
Wszystko przemawia za RYAN
no ale SHIELDS ma szansę udowodnienia
Nie mówie już która z zawodniczek ma lepszą skutecznosc , myśli na boisku i robi mniej strat...
Wszystko przemawia za RYAN
no ale SHIELDS ma szansę udowodnienia
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Adolfini pisze:Szymon pisze:Adolfini pisze:ehh mialem napisany caly koment ale skoro wy panowie wiecie lepiej to neich tka bedzieevala 20 srednio miec z 10 pkt meczu i 15 zbiorek :] no comment a poza tym nic wiecej nie musi taka dziewcyzna grac... szymon przemysl sobie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o przepraszam bardzo szymonku zabraklo tam slowa MOŻE, z szybkosci pominelem ten wyraz chcialem tylko ci uswiadomic ze miec evaluation 20 to zaden problem wystarczy w meczu zdobyc 10 pkt przy dobrej skutecznosci i tak na oko 15 zbiorkach pomijajac asysty przechwyty i bloki. A dla mnei wartosciowsza jest statystyka pod wzgledem ilosci sredneij pkt na mecz i tu mamy u Ashley 19 a Coleman 17 z haczykiem o iel pamietam. A zasadniczo nei musi byc tak ze w najblizszych meczach Ashley straci wrecz przeciwnie po wypoczynku moze tylko i wylacznie zyskacwiec szymonku (celowo napisane z malej literki) mam to gdzies czy podoba ci sie moj styl pisania to nei jest forum polonistyki a ty i Ann rzeczywiscie powinniscie jakis zwiazek poprawnej polszczyzny zawiazac i dzialac aby szerzyc poprawne pisanie w internecie...woow
wiec tyle w tej kwestii , wszystko moze w Jeleniej sie w meczu Teczy zdarzyc mam nadzieje ze cala ekipa Jeleniej bedzie, jak przegramy to sobie droge utrudniamy wiec arcyważne spotkanko. Pojedynek Ryan a Ashley w tym meczu akurat moze zejsc na drugi plan bo Leszno to ostatnio zespolowa grająca druzyna , a i na Ryansie troche taktyki zapewne znajdziemysle ze na tnie sie na bloki White
i tyle w temacie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to piszesz??? "Mieć evaluation 20 to żaden problem"????
No to popatrzmy...... sympatyzujesz z Lesznem??Ok!
PKM DUDA Super Pol Leszno
1kolejka - Koc przeciwko PTK ev30
8kolejka - Czarnecka przeciw Wiśle ev.22
11kolejka - Shields przeciw MUKS ev.29
13kolejka - Shields przeciw Rybnikowi ev. 25
14kolejka - White przeciw PTK ev.20
15kolejka - Krysiewicz i Czarnecka Przeciw ŁKS ev. 20 i 27
16kolejka - White przeciw Odrze ev.27
17kolejka - White przeciw AZS P. ev 27
w sumie 9 razy!!!
Dla porównania wyniki Coleman:
3kolejka - przeciw Rybnikowi ev.27
4kolejka - przeciw PTK ev.28
5kolejka - przeciw PKM DUDZIE Super Pol Leszno ev.23
7kolejka - przeciw AZS P. ev.26
11kolejka - przeciw Wiśle ev. 25
12kolejka - przeciw AZS G. ev.25
13kolejka - przeciw Toruniowi ev.24
16kolejka przeciw Rybnikowi ev.21
w sumie 8 razy!!!
Reasumując.
Miec evaluation 20 to żaden problem???? Skoro tak to zawodniczki grające w Lesznie mają OGROMNY problem w tym sezonie!!! Tylko 9 razy a samej Coleman udało sie to 8 razy!!!!! Jednymi słowy, Leszczynianki cienkie są i zupełnie nie zasługują na play-off!!! Już nie wspomnę o tym że większość tych "bezproblemowych ev.20" w wykonaniu zawodniczek z Leszna było uzyskanych przeciw najsłabszym druzynom ligi!!!!! No ale w końcu według Ciebie, według "najlepsiejszego szpeca od plkk" (i nie tylko![]()
![]()
![]()
) uzyskać ev.20 "to żaden problem"
![]()
![]()
![]()
![]()
A co do Twoich nieudolnych złośliwości...... heh.... śmieszą mnie one i nie mam zamiaru zniżać sie do Twojego nędznego poziomu - choć ciężko w tym wypadku mówić o jakimkolwiek pozimie![]()
![]()
Wiesz..... w moim wieku przyzwyczaiłem się już do tego, że jeśli ktoś nie ma kompletnie żadnych argumentów na podparcie swoich tez to zaczyna szczekać i ujadać więc nie robi to na mnie żadnego wrażenia!!!
A co do Twojej propozycji bym z Ann założył "związek poprawnej polszczyzny".... hmm.... schlebiało by mi założenie takiej organizacji z kimś tak inteligentnym i na Poziomie jak Ann (i zresztą wielu innych tutejszych znamienitych Forumowczów!!). Niestety, zdaje sie że nawet najbardziej zaawansowane kroki nie pozwoliłyby "nawrócić" takiego dyletanta i ignoranta jak Ty!!!! Cóż, pewne rzeczy wynosi sie pierw z domu a później ze szkoły do której wystarczy choć czasem "wpaść na odwiedziny"!!
Teraz to juz peirdzielisz głupoty , neiwiem o co ci chodzi , ale powiem tak każda drużyna zasługuje na play off , także nie piernicz mi tu że Tęcza nei zasługuje na nie , wszystko rozwiąże meczw Jeleniej Górze od tego wyniku bedzie zależało dużo i radze troche uspokoić temperament. Bo widze ze już neiwiesz co piszesz
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”