JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Siła na dobre i złe a czy my kiedyś u nas coś takiego zbudujemy?[/quote]
myslę że że brak obycia kibiców to kwestia czasu - tacy jak roman wrócą do młota i przynim będą się wyładowywać a najwierniejsi będa razem z zespołem na dobre i złe. W Poznaniu - mam taką nadzieje -spotkają się ci najwierniejsi.
myslę że że brak obycia kibiców to kwestia czasu - tacy jak roman wrócą do młota i przynim będą się wyładowywać a najwierniejsi będa razem z zespołem na dobre i złe. W Poznaniu - mam taką nadzieje -spotkają się ci najwierniejsi.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Słuchajcie musicie jechac, bo tak jak ktoś powiedział jęsli nie pojedziecie do Poznania to co do Krakowa sie wybierzecie? Od czegos tzreba zacząć. Takie wyjazdy bardzo jednoczą kibiców. Potem łatwiej jest przygotowac cos takiego jak chocby naszą wczorajszą oprawę na meczu z Wami. Jak nie załapiecie tego bakcyla to nic nie wyjdzie nawet we własnej hali. Wczorajszy mecz był dla nas meczem bardzo ważnym. Przegralismy 12 spotkań z rzędu!!!! I co? I na ten mecz przyszło cztery razy więcej szalikowców do młyna niż zazwyczaj. Nie ukrywam że jestem dumny ze swoich "braci" ze byli z zespołem w tym najważnejszym momencie, wtedy gdy dziewczyny naprawde nas potzrebowały. Widze ze u Was są osoby które kumaja czaczę i chcą cos zrobić, ale jeśli teraz się złamiecie to nigdy się nie uda. Trzeba tylko oddzielic ziarno od plew, takich jak roman czy inni pajace, którzy bluźnili po pierwszej porażce na swój zespół. A co by było gdybyście przegrali 12 meczów z rzędu jak my?? Czy bylibyście w stanie zmobilizowac się tak jak my wczoraj? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami. Zycze Wam abyście rośli w siłę i potrafili stworzyć mocny, wierny zespół ludzi będących z drużyną na dobre i złe. Trzymam kciuki za Wasz wyjazd do Poznania

Mikey powiem ci ze to co widzialem u was na trybunach przeroslo moje najsmielsze oczekiwania ... po prostu klawo po calosci !!
Do reszty "naszych" : Fajnie ze bedzie z 10 osob w poznaniu i od razu wszystkim mowie ze przewidziane sa grube reformy w przedstawieniu w ktorym uczestniczymy .. byl pomysl .. powstal plan .. teraz trzeba go tylko wdrozyc i zrealizowac .. mysle ze bedzie z kim .. a kiedy .. po prostu przyjdzie z czasem .. ŁKSu na razie u nas nie bedzie o czym tylko pozazdroscic ale powolutku ...
pozdrowieni i dozoo na arenie !!
Do reszty "naszych" : Fajnie ze bedzie z 10 osob w poznaniu i od razu wszystkim mowie ze przewidziane sa grube reformy w przedstawieniu w ktorym uczestniczymy .. byl pomysl .. powstal plan .. teraz trzeba go tylko wdrozyc i zrealizowac .. mysle ze bedzie z kim .. a kiedy .. po prostu przyjdzie z czasem .. ŁKSu na razie u nas nie bedzie o czym tylko pozazdroscic ale powolutku ...
pozdrowieni i dozoo na arenie !!
Dzieki obywatelskiej postawie hydraulikowudalo nam sie dojechac do Poznania, skorzystac z uslug lceczniczych zoladkowej i obronic przed lysym
. Ogolnie bylo bardzo milo, jak na taki niezorganizowany wyjazd, to zebralo sie duzo ludzi i zrobilismy naprawde dorby doping. Szkoda, ze wynik nie jest lepszy, ale do tego NIESTETY mozna sie bylo przyzwyczaic po ostatnich "wyczynach".
jeszcze raz wielki szacun dla hydraulikwo za transport
RETRANSMISJA: niedziela 12.45 na regionalnej
jeszcze raz wielki szacun dla hydraulikwo za transport
RETRANSMISJA: niedziela 12.45 na regionalnej
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2005, 22:05 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
puszek pisze:Rzeczywiscie hydraulicy spisali sie na medal.Doping byl naprawde dobry.Co do meczu to mozna bylo sie spodziewac troche wiecej po naszych zawodniczkach.Coz,wazne ze je wspomagalismy.Szacunek dla hydraulikow
własnie szacuneczek i jeszcze wszystkiego naj z okazji urodzin, a widzicie jeden z hydraulików ma w walentynki urodziny...szcześciarz... pozdro ziom
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Witajcie, jestem przewodniczącym Klubu Kibica AZS Poznań, jestem bardzo zaniepokojony sytuacją, która zaistniała na meczu pomiędzy nami a AZSem PWSZ Gorzów. Wiem nie wypowiadam się często na tym forum, właściwie w ogóle, gdyż mam wiele ważniejszych spraw na głowie, ale to co wypisywane jest tutaj ostatnio przeraża mnie. Fakt gdy byliśmy na meczu w Gorzowie doszło do nie przyjemnego incydentu ale na mieście i sami sobie jesteśmy tego winni, gdyz nie potrzebnie afiszowaliśmy się barwami naszego AZSu. To co napisał Maras na forum jest niepoważne tak jak on jest niepoważny!! Nie mogło być mowy o żadnym o jakimkolwiek!! rewanżu, wręcz przeciwnie miałem w planach ugościć kibiców AZS PWSZ jak najlepiej, aby zrewanżować im się za wspaniałe przyjęcie w Gorzowie. Rozmawiając z przedstawicielami gorzowskiego klubu kibica nie było widać ani przez moment jakieś niechęci czy wrogości!! Ja myśle, że zachowanie tego pana w Arenie było jakie było, szkoda że nie zaragowałem tak jak powinnienem i nie poprosiłem naszej "kulturalnej ochrony" o usuniecie tego Pana z sali. Wszystkich kibiców gorzowskich przepraszam za ten incydent, oraz za to że musieliście kupować bilety, bo z tego co wiem jakaś pula kibiców gości ma wstęp wolny!! Tak jest w regulaminie spróbuje to wyjaśnić. A jeśli chodzi o poznańską ochrone to może ja skwituje to tak: niedawno jeden z tych szanownych panów powiedział do mojego kolegi, niepełnosprawnego i teraz cytuje: " Jak jesteś kulawy to na ch.. tu przychodzisz, lepiej siedz w domu" Niestety ale KK nie odpowiada za zachowanie ludzi którzy mają takie a nie inne horyzonty.
W tym miejscu jeszcze raz serdecznie przepraszam za te wszystkie wydarzenia które miały miejsce w poznańskiej Arenie, jednocześnie mam nadzieje, że te incydenty nie wpłyną na nasze wzajemne- mysle dobre stosunki. I na koniec jeszcze jedna prośba do wszystkich forumowiczów, aby od dnia dzisiejszego po prostu przestali tolerować mówiąc prościej zaczęli "olewać" kol. Marasa, bo większych bzur na tym forum już chyba nikt nie pisze. I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!
z poważaniem przewodniczący klubu kibica AZS Poznań: Łukasz Zarzycki
W tym miejscu jeszcze raz serdecznie przepraszam za te wszystkie wydarzenia które miały miejsce w poznańskiej Arenie, jednocześnie mam nadzieje, że te incydenty nie wpłyną na nasze wzajemne- mysle dobre stosunki. I na koniec jeszcze jedna prośba do wszystkich forumowiczów, aby od dnia dzisiejszego po prostu przestali tolerować mówiąc prościej zaczęli "olewać" kol. Marasa, bo większych bzur na tym forum już chyba nikt nie pisze. I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mawi pisze:Chłopaki Poznaniaki uważam że po meczu było bardzo milo. Dziewczyny starały się jak umiały ale za rok sytuacja się zmieni i to my będziemy się cieszyć ze zwycięstwa - mam nadzieje że też zrobicie z nami zdjęcia.
Kiedy można będzie je zobaczyć?
najlepiej skontaktuj sie z Łukaszem bo to on robil te fotki, swoja droga to ja takze sie juz niecierpliwie, wiec jesli tylko zobacze go na gg to pogadam; mam nadzieje ze zdjecia dotra jeszcze dzis. pozdrawiam!
reloaded :]
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Łukasz-fan pisze:(...) I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!
Myślę, że to jednak zbyt daleko idące kroki, choć zgadzam się w pełni, że spora część wpisów osoby tej pozbawiona jest delikatnie mówiąc elementów logiki
Pozdrawiam.
Ps. "Panowanie" na tym Forum jest zupełnie zbędnę
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”