Greebo pisze:Jak sie patrzy na wzrost Amerykanek na WNBA to można z góry przyjąć ze sa z te 2-3 cm niższe.
Faktycznie na stronie wnba podaja u Nicole Ohlde 196 cm, a juz np na fiba 193 cm. Tylko komu tu wierzyc
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kristofer pisze:czy ja wiem? Jakby nasz zespół (Wisła bądź Lotos) byłby półfinalistą Euroligi, to dlaczego nie? Byleby stan konta się zgadzał na koniec miesiąca
bart_81 pisze:przemoe pisze:Ani Feenstra ani Ohlde to nie poziom Pierson (oczywiście zdrowej). Z dwojga białych centerek to jednak wolałbym Nicole, posiada trochę bogatszy repertuar zagrań i nawet za 3 umie rzucać jakoś. No i obznajomiona jest z europejską koszykówką, chociaż na styl gry Maciejewskiego to idealnie by tylko Planeta pasowała
Jak mnie te nazwiska miały zaskoczyć, to niestety muszę Was rozczarować
PS. Gadali z Salesovą i Trocinką? To chyba dobry wybór zrobili. Sales to niewiadoma jak zwykle a Trocina nie ta pozycja. Poza tym dwie Polki grać muszą a gdzie zmieścić na 30 minut Mielocha obstawiając dobrymi playerami pozycje 3-5?
Ciebie przemoe to chyba tylko Parker w Gorzowie by zaskoczyla. No to musisz troche poczekac
hellraiser pisze:Dla mnie transfer Polkowic to szok.
Trudno będzie w półfinale.
Najbardziej uderza w AZS i Toruń. (Oddala/Utrudnia AZS od medalu i Toruń od czwórki)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 133 gości