wlodi9 pisze:I bardzo dobrze
bardzo dobrze w kontekscie meczu czy istnienia klubu...?
gratki dla leszna ale niestety moja opinia podobna jak Micha23
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz pisze:Coleman i Shields to ta sama półka jesli chodzi o umiejetnosci..
Za RYAN przeważa jednak doświadczenie w FGE - onA MYŚLI na boisku a Shields za dużo rzuca - w dodatku niecelnie...
a co do wątku WNBA - Coleman nie musi grac w WNBA by PRZYĆMIC wielokrotnie zawodniczki które tam graly/grają...
bart81 pisze:Shields? Ta ktora ma zawsze tak słaba skutecznosc i tyle strat??? Nie dorasta do piet Coleman na razie:)
Szymon pisze:Moim zdaniem, to Ty Adolfini powinieneś się ogarnąć!!
Shields - 8meczy, śr. punktów 19.0 ev. 13.3
Coleman - 15meczy, śr punktów 17.1 ev. 20
Dla mnie póki co lepiej wyglądają osiągnięcia Coleman! I nie mam tutaj na myśli evealu w którym to prawie przepaść jest między tymi zawodniczkami ale o średnią punktów. Im więcej meczy rozegranych tym większe prawdopodobieństwo że przytrafi się jeden,dwa mecze które zaniżą średnią. Poczekajmy aż Shields rozegr 15 spotkań w lidze i wtedy porównajmy z dotychczasowymi 15 meczami Coleman!!
Koszykarz pisze:100 % racji....
co ważne - COLEMAN już od 3 lat udowadnia że jest dobrym , równym graczem a Adolfini po 8 meczach stwierdza że SHIELDS jest lepsza
Nie odbierajmy SHIELDS umiejętności bo takowe na pewno posiada - ale ona nie wie co to TAKTYKA.
Przeciwnie RYAN - ona najpierw MYŚLI , potem RZUCA..
a Shields odwrotnie...
Poza tym RYAN gra więcej dla drużyny - a SHIELDS nie...
Koszykarz pisze:Prawda jest taka że zawodniczki z Leszna uzyskiwały wysoke EVALE tylko przeciwko słabeuszom (Muks , Odra , PTK , ŁKS) na tomiast RYAN praktycznie w każdym meczu - nawet przeciwko silniejszym zyskiwała lepsze EVALE..
Nie mówie już która z zawodniczek ma lepszą skutecznosc , myśli na boisku i robi mniej strat...
Wszystko przemawia za RYAN
Mozarthio pisze:Mam nadzieje ze na 4 kwarte trener nie wypusci rezerw !!! musimy nadrabiac male pkt !!! im wiecej tym lepiej narazie 40 na plusie ponad. Robimy "100"?
ps Ashley Shields MVP i teraz kto mial racje ze Ashley jest bardziej perspektywiczna niz RYan ? pozdro dla Koszykarza naszego eksperta
koszykarz pisze:Greebo pisze:Jak dla mnie dzisiejszy wynik Coleman świadczy o tym ze w Jeleniej Gorze jest nie fajnie. I o niczym więcej.
powiedz to napinaczom z Leszna : Mozarthio i Adolphini...
Już nie pamiętają jak rok temu Coleman wygrywała im mecze![]()
ŻENUA
koszykarz pisze:Mozarthio pisze:Mam nadzieje ze na 4 kwarte trener nie wypusci rezerw !!! musimy nadrabiac male pkt !!! im wiecej tym lepiej narazie 40 na plusie ponad. Robimy "100"?
ps Ashley Shields MVP i teraz kto mial racje ze Ashley jest bardziej perspektywiczna niz RYan ? pozdro dla Koszykarza naszego eksperta
i pewnie za was wejdą Leszczyniaki... - mam nadzieję że w play off z 8 miejsca szybko ,,nokaucik z Wisłą bądź Lotosem - tak by Mozarthio miał kolejny powód by się przyczepiac.....
a prawda jest taka że że gdyby nie kłopoty JELONKI i gra w pełnym składzie i na pełnej koncentracji - to LESZNO by przegrało z kretesem...
koszykarz pisze:
To że Coleman jest dla mnie lepsza koszykarsko i OSOBOWOŚCIOWO od Shields
a prawda jest taka że że gdyby nie kłopoty JELONKI i gra w pełnym składzie i na pełnej koncentracji - to LESZNO by przegrało z kretesem...
Widac dobitnie że zawodniczki Jelonki zagrały na przekór prezesowi - górę wzięły aspekty pozasportowe ...
koszykarz pisze:Greebo pisze:Jak dla mnie dzisiejszy wynik Coleman świadczy o tym ze w Jeleniej Gorze jest nie fajnie. I o niczym więcej.
powiedz to napinaczom z Leszna : Mozarthio i Adolphini...
Już nie pamiętają jak rok temu Coleman wygrywała im mecze![]()
ŻENUA
Adolfini pisze:koszykarz pisze:Mozarthio pisze:Mam nadzieje ze na 4 kwarte trener nie wypusci rezerw !!! musimy nadrabiac male pkt !!! im wiecej tym lepiej narazie 40 na plusie ponad. Robimy "100"?
i pewnie za was wejdą Leszczyniaki... - mam nadzieję że w play off z 8 miejsca szybko ,,nokaucik z Wisłą bądź Lotosem - tak by Mozarthio miał kolejny powód by się przyczepiac.....
heh takniech ci bedzie
odpaśc z Wisla czy lotosem to nie wstyd
ale powiem ci cos wiecej tak samo by bylo z twoim Toruniem ktory dzisiaj do 3 kwarty meczyl sie nie milosiernie z Lodzia wiec jesli zyczysz komus zle to pamietaj dzis wasza druzyna jest wyzej ale nie martw sie tez szybko was odprawia z kwitkiem bo na moje to macie duze szansena zajecie...6 miejsca
bo neiktore druzyny maja o jedne mecz mniej a 6 miejsce to moze byc hmm Gorzow lub CCC a wiec bedą baty
![]()
a rzeczywiscie porownanie 3 ekspertow i przyznanie sie do nich to powod do dumy ...boze widzisz glupote a nie grzmisz hehe
ps Sienot Ryan gral w 1 sezonie w Toruniu ale szybko stamtad uciekla...w drugim sezonie dolaczyla do Teczy i pomogla nam znacznie w 4 miejscu w lidze i nikt tego Koszykarz nie neguje a czemu wywolalem cie tutaj tkaim prawem jakim ty wypisujesz glupoty o Shields nei znajac tej zawodniczk inie widzac jej ani razu na zywo ...przyjedz do Leszna na treningi zobaczysz ocenisz.
koszykarz pisze:Adolfini pisze:koszykarz pisze:Mozarthio pisze:Mam nadzieje ze na 4 kwarte trener nie wypusci rezerw !!! musimy nadrabiac male pkt !!! im wiecej tym lepiej narazie 40 na plusie ponad. Robimy "100"?
heh takniech ci bedzie
odpaśc z Wisla czy lotosem to nie wstyd
ale powiem ci cos wiecej tak samo by bylo z twoim Toruniem ktory dzisiaj do 3 kwarty meczyl sie nie milosiernie z Lodzia wiec jesli zyczysz komus zle to pamietaj dzis wasza druzyna jest wyzej ale nie martw sie tez szybko was odprawia z kwitkiem bo na moje to macie duze szansena zajecie...6 miejsca
bo neiktore druzyny maja o jedne mecz mniej a 6 miejsce to moze byc hmm Gorzow lub CCC a wiec bedą baty
![]()
a rzeczywiscie porownanie 3 ekspertow i przyznanie sie do nich to powod do dumy ...boze widzisz glupote a nie grzmisz hehe
ps Sienot Ryan gral w 1 sezonie w Toruniu ale szybko stamtad uciekla...w drugim sezonie dolaczyla do Teczy i pomogla nam znacznie w 4 miejscu w lidze i nikt tego Koszykarz nie neguje a czemu wywolalem cie tutaj tkaim prawem jakim ty wypisujesz glupoty o Shields nei znajac tej zawodniczk inie widzac jej ani razu na zywo ...przyjedz do Leszna na treningi zobaczysz ocenisz.
Człowieku tu chyba nie znasz faktów :
Toruń się męczył w ŁODZI ? Zespół AZS Gorzów wygrał w Łodzi w podobny sposób i jakoś tego nikt nie komentuje...
po 2. ZNAJDŹ MI POST GDZIE OBRAZIŁEM SHIELDS ??? a dostaniesz NOBLA !!! Mówiąc że Coleman jest lepsza od Shields to chyba nie obraza....
po 3. Coleman uciekła z Torunia ??? Powiem tylko że w Toruniu grała dłużej niż w Lesznie - i to właśnie bardziej z Leszna uciekła niż z Torunia...
w dodatku o Toruniu zawsze ciepło się wypowiada - o Lesznie jakoś zapomniała - widocznie miała powody.
Koniec i mam nadzieje że armia leszczyńskich krzykaczy także ,,wuluzyje''.
Każdy ma prawo miec własne zdanie - czyż nie ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości