Czy bez Agnieszki Szott nasz zespół potrafi wygrywać?????
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
kibicia
Czy bez Agnieszki Szott nasz zespół potrafi wygrywać?????
Jest to temat do rozstrzygnięcia. Z cukierkami niby było dobrze, ale nie było Agi i znów: 51:52 z ŁKS-em który przegrał 12 spotkań z rzędu a z nami wygrał 54:44!!!!!! A 44 punkty mówią same za siebie czyli jaki mamy słaby atak. Ja osobiście cały czas wierzę w dziewczyny, ale coraz więcej meczy przegrywamy niepotrzebnie..... Pozdrowienia dla wsystkich i życzę dalszych sukcesów!!!!!!!
hmm
Do konca sezonu juz bedziemy wszystko wiedziec.. na pewno potrzebna jest jeszzce jedna zawodniczka, ktora pociagnie gre, bo Szotowa nie jest maszyną! Jak dla mnie przyszłosc widze w Kasi Czubak albo Żurowskiej.
POzdr
POzdr
Re: hmm
LoKKuS pisze:Do konca sezonu juz bedziemy wszystko wiedziec.. na pewno potrzebna jest jeszzce jedna zawodniczka, ktora pociagnie gre, bo Szotowa nie jest maszyną! Jak dla mnie przyszłosc widze w Kasi Czubak albo Żurowskiej.
POzdr
no wreszcie moge sie z toba w 100% zgodzic... co do justyny to ona tez ma okresy dobrej j mało skuteczbej gry... i juz sie zastanawiałem czy to jest uwarunkowane, w meczu z poznaniem miała chyba 25 pkt... oby tak na kazdym meczu justa. a kasia gra cały czas dobrze i na jednym poziomie. są to młode zawodniczki posiadjące ogromy potencjał, który pozwoli im rozwinac skrzydła czego i im i nam kibicom życze
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”