Czy bez Agnieszki Szott nasz zespół potrafi wygrywać?????

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

kibicia

Czy bez Agnieszki Szott nasz zespół potrafi wygrywać?????

Postautor: kibicia » 14 lutego 2005, 08:40

Jest to temat do rozstrzygnięcia. Z cukierkami niby było dobrze, ale nie było Agi i znów: 51:52 z ŁKS-em który przegrał 12 spotkań z rzędu a z nami wygrał 54:44!!!!!! A 44 punkty mówią same za siebie czyli jaki mamy słaby atak. Ja osobiście cały czas wierzę w dziewczyny, ale coraz więcej meczy przegrywamy niepotrzebnie..... Pozdrowienia dla wsystkich i życzę dalszych sukcesów!!!!!!!

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 14 lutego 2005, 13:09

pewnie ze potrafią!!!!Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 17:19

Zuza11 pisze:pewnie ze potrafią!!!!Pozdrawiam !

powaznie :? :?: :?: :?:
wracaj wreszcie mała :wink:
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 18:55

Do konca sezonu juz bedziemy wszystko wiedziec.. na pewno potrzebna jest jeszzce jedna zawodniczka, ktora pociagnie gre, bo Szotowa nie jest maszyną! Jak dla mnie przyszłosc widze w Kasi Czubak albo Żurowskiej.

POzdr

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: hmm

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 19:36

LoKKuS pisze:Do konca sezonu juz bedziemy wszystko wiedziec.. na pewno potrzebna jest jeszzce jedna zawodniczka, ktora pociagnie gre, bo Szotowa nie jest maszyną! Jak dla mnie przyszłosc widze w Kasi Czubak albo Żurowskiej.

POzdr

no wreszcie moge sie z toba w 100% zgodzic... co do justyny to ona tez ma okresy dobrej j mało skuteczbej gry... i juz sie zastanawiałem czy to jest uwarunkowane, w meczu z poznaniem miała chyba 25 pkt... oby tak na kazdym meczu justa. a kasia gra cały czas dobrze i na jednym poziomie. są to młode zawodniczki posiadjące ogromy potencjał, który pozwoli im rozwinac skrzydła czego i im i nam kibicom życze
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”