czuken pisze:Ja wale 2 kupony poszly sie je... T
o, to nie jestem jedyny...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
FAIR PLAY pisze:nic z tego nie ma?
a moze po prostu muks zagral swietny mecz co?
czuken pisze:FAIR PLAY pisze:nic z tego nie ma?
Moze i zagral ale z taka kasa,zawodniczkami to Torun powinien wygrac, ale jak widac jest taka jedna druzyna w kraju ktora nie umie tego wykorzystac
czuken pisze:FAIR PLAY pisze:nic z tego nie ma?
Moze i zagral ale z taka kasa,zawodniczkami to Torun powinien wygrac, ale jak widac jest taka jedna druzyna w kraju ktora nie umie tego wykorzystac
Mozarthio pisze:bravo dla Muksu pelne zaskoczenie ale mozna sie tego bylo spodziewac bo w Lodzi Torun tez pieknie nie zagral ...no i wreszcie zostaly skarcone .
paulo2907 pisze:... Eval -6 w ciągu prawie 28 minut pobytu na parkiecie mówi wszystko.
FAIR PLAY pisze:paulo2907 pisze:... Eval -6 w ciągu prawie 28 minut pobytu na parkiecie mówi wszystko.
z niektorymi zawodniczkami tak jest ze nie trzeba meczu widziec a wiedziec jak zagraly... to jest odpad z gorzowa a nie wzmocnienie muksu... takie moje zdanie. WCHODZI POD KOSZ NA DWUTAKCIE, NIE MA NIKOGO PRZED SOBA, WYCHODZI W GORE I... PODAJE PILKE DO KRYTEJ ZAWODNICZKI... aaaaaaaaapo pierwszym meczu wywarla na mnie beznadziejne wrazenie.
koszykarz pisze:No co tu ukrywac - mocna wtopa Torunianek... Byc może jednak ta porażka nie przeszkodzi w zajęciu 5 miejsca przed play off. Rybnik w sumie już odpadł a AZS Poznań będzie miała mecze z czolówką tabeli...
Na pewno trener Omanic wyciągnie konsekwencje z tego...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości