MISS BASKET 2008 - !!! KORONACJA !!!
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
FAIR PLAY pisze:Mozarthio pisze:porazka Semmler na 2 miejscu...heh tona pudru i makijazu i tym wygrałaale coz tak wybraliscie to TYLKO MOJE ZDANIE
haha ile razy widziales ja po meczu albo treningu? wtedy nie ma tony makijazu i pudru.. a wygrala uroda ale tobie nie bede niczego tlumaczyc 'misiu'
A wy pięknie do siebie mówicie
A tak pozatym spodziewałem się że pani Semmler zdeklasuje rywalki ale sie myliłem i moze dobrze
A że Czeszka wygrała to dobrze
Gratuluje
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Drodzy głosujący - gratuluję słusznych decyzji:)
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 15:48 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
.
Rzeczywiście Endrju, masz rację. Na stronie Czeskiej Federacji Koszykówki jest Katerina, a nie Katarina. Sprawdziłem też na FIBA - jest Katerina.
A na stronie gorzowskiego klubu w składzie 2008/2009 napisali Katarina. Na PLKK też figuruje jako Katarina.
Nie rozumiem tego. Przecież PLKK (i klub) rejestruje zgłoszone zawodniczki na podstawie dowodów osobistych (paszportów).
Duże faux-pas z naszej (polskiej) strony.
.
Rzeczywiście Endrju, masz rację. Na stronie Czeskiej Federacji Koszykówki jest Katerina, a nie Katarina. Sprawdziłem też na FIBA - jest Katerina.
A na stronie gorzowskiego klubu w składzie 2008/2009 napisali Katarina. Na PLKK też figuruje jako Katarina.
Nie rozumiem tego. Przecież PLKK (i klub) rejestruje zgłoszone zawodniczki na podstawie dowodów osobistych (paszportów).
Duże faux-pas z naszej (polskiej) strony.
.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
patrese pisze:Gratulacje dla nowej Miss z Gorzowa oraz podziękowania dla wszystkich, którzy głosowali na Natalię.![]()
Słowa uznania dla podliczających skrupulatnie głosy.
zrobiłes dobrą kampanie
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Miss Katka gra w Gorzowie
Radosław Łogusz www.gorzow24.pl
O tym, że właśnie w naszej drużynie grają wyjątkowo urodziwe panie, chwaliliśmy się co roku. Teraz mamy sympatyczny dowód. Nasza Czeszka Katerina Zohnova zwyciężyła w wyborach na najładniejszą koszykarkę polskiej ligi. Plebiscyt został zorganizowany na popularnym Forum Koszykówki Kobiet. Katka pokonała takie zjawiskowe dziewczęta, jak Aleksandra Semmler czy Marta Hałęza.
Wybory Miss Basket organizowane są co roku. Zasady są proste: kibice z całej Polski zgłaszają swoje faworytki, prowadzą ich kampanie wyborcze, a później w głosowaniu wybierają tą najładniejszą. To wszystko na Forum Koszykówki Kobiet, kontynuacji pierwszego kobiecego KK Forum. Katerina Zohnova w głosowaniu kibiców zdobyła aż 336 punktów, to o 72 oczka więcej niż druga w wyborach Aleksandra Semmler z MUKS Poznań. - Katka jest the best. Jak dla mnie zasłużone zwycięstwo - tak brzmiały niemal wszystkie wypowiedzi kibiców, którzy śledzili na żywo ogłoszenie wyników.
- Jeden z naszych kibiców napisał do mnie, że wygrałam. Nawet nie wiedziałam, że w ogóle są takie wybory. Jest mi bardzo miło, że to właśnie mnie wybrali fani. Bardzo im za to dziękuję. Ale i tak dla mnie najważniejsza jest koszykówka, ona liczy się najbardziej. Chciałabym, aby równie pozytywnie kibice rozliczali mnie za to, co robię na boisku - powiedziała nam Katka Zohnova.
Wśród 19 zgłoszonych koszykarek znalazły się aż cztery zawodniczki gorzowskiego klubu. Na dziewiątej pozycji z 85 punktami znalazła się Claudia Trębicka, 14. miejsce z 49 punktami zajęła Anne Breitreiner, a 17. miejsce przypadło Katarzynie Czubak, która otrzymała 33 punkty. To nie pierwsze gorzowskie zwycięstwo w wyborach koszykarskiej miss. W 2002 roku za najpiękniejszą uznana została Agnieszka Szott
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Podziękowania
Dziekuję wszystkim za głosowanie , a zwłaszcza tym którzy zagłosowali na Claudię Trębicką . Jest mi bardzo miło że została doceniona ponieważ jestem jej tatą . Mam nadzieję że będzie ona podporą drużyny z Gorzowa nie tylko w ten sposób ale i na boisku w czasie gry . Pozdrawiam serdecznie . Tomek

Najpiękniejsza koszykarka gra w Gorzowie
Tatiana Mikułko (gazeta lubuska)
Rozmowa z Kateriną Zohnovą, którą kibice w plebiscycie Forum Koszykówki Kobiet wybrali na Miss Basketu
Katerina Zohnova ma 24 lata. W drużynie KSSSE AZS PWSZ gra na pozycji skrzydłowej od początku tego sezonu. Pochodzi z czeskich Kraslic. Ma młodszą siostrę. Studiuje w szkole ekonomicznej
- Zdaniem kibiców jesteś najpiękniejszą koszykarką polskiej ligi. Zaskoczona?
- Bardzo. Nie wiedziałam, że taki konkurs odbywa się w Polsce. W Czechach nie wybieramy Miss Basketu. Dziękuję kibicom za wszystkie głosy, które na mnie oddali. Doceniam to, ale bardziej ucieszyłoby mnie, gdyby tak samo wysoko oceniano moją grę na boisku.
- Może warto pomyśleć o karierze modelki?
- Nie, to nie dla mnie. Moja młodsza siostra jest modelką. Ja też miałam propozycję od jednej z agencji, ale jej nie przyjęłam. Nie jestem aż taką ekshibicjonistką, by się pokazywać, pozować do zdjęć. Szczerze, bardzo tego nie lubię. Studiuję w szkolę ekonomicznej i po zakończeniu kariery pewnie będę ekonomistką. A teraz najważniejsza jest dla mnie koszykówka.
- Uroda jest dla ciebie ważna?
- Tak. Myślę, że każdej kobiecie zależy na tym, by dobrze wyglądać.
- Jak dbasz o siebie?
- (śmiech) Nic specjalnego nie robię. Nie mam czasu na to, żeby biegać po sklepach w poszukiwaniu fajnych ciuchów, ani żeby przesiadywać u kosmetyczki. Na co dzień się maluję, ale delikatnie. Przed meczem tuszuję tylko rzęsy. Mamy dwa treningi dziennie i to one pochłaniają najwięcej czasu. Dzięki koszykówce nigdy nie musiałam stosować żadnej diety.
- Dziękuję
Tatiana Mikułko (gazeta lubuska)
Rozmowa z Kateriną Zohnovą, którą kibice w plebiscycie Forum Koszykówki Kobiet wybrali na Miss Basketu
Katerina Zohnova ma 24 lata. W drużynie KSSSE AZS PWSZ gra na pozycji skrzydłowej od początku tego sezonu. Pochodzi z czeskich Kraslic. Ma młodszą siostrę. Studiuje w szkole ekonomicznej
- Zdaniem kibiców jesteś najpiękniejszą koszykarką polskiej ligi. Zaskoczona?
- Bardzo. Nie wiedziałam, że taki konkurs odbywa się w Polsce. W Czechach nie wybieramy Miss Basketu. Dziękuję kibicom za wszystkie głosy, które na mnie oddali. Doceniam to, ale bardziej ucieszyłoby mnie, gdyby tak samo wysoko oceniano moją grę na boisku.
- Może warto pomyśleć o karierze modelki?
- Nie, to nie dla mnie. Moja młodsza siostra jest modelką. Ja też miałam propozycję od jednej z agencji, ale jej nie przyjęłam. Nie jestem aż taką ekshibicjonistką, by się pokazywać, pozować do zdjęć. Szczerze, bardzo tego nie lubię. Studiuję w szkolę ekonomicznej i po zakończeniu kariery pewnie będę ekonomistką. A teraz najważniejsza jest dla mnie koszykówka.
- Uroda jest dla ciebie ważna?
- Tak. Myślę, że każdej kobiecie zależy na tym, by dobrze wyglądać.
- Jak dbasz o siebie?
- (śmiech) Nic specjalnego nie robię. Nie mam czasu na to, żeby biegać po sklepach w poszukiwaniu fajnych ciuchów, ani żeby przesiadywać u kosmetyczki. Na co dzień się maluję, ale delikatnie. Przed meczem tuszuję tylko rzęsy. Mamy dwa treningi dziennie i to one pochłaniają najwięcej czasu. Dzięki koszykówce nigdy nie musiałam stosować żadnej diety.
- Dziękuję