PO Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Liczyłem się z porażką, ale nie w takich rozmiarach.
A podobno Zapolski wszystko wiedział o Sopronie... Miętta wypowiadał się w Radiu Kraków - było czuć, że też jest zdegustowany. Cóż, w piątek dziewczyny muszą zagrać o wiele lepiej, aby mieć szansę na powrót do Sopronu na decydujący mecz.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:czuken88 pisze:Wierzyc ,a obstawiac racjonalnie to 2 inne rzeczy kolego . . .
Cóż, przeczytałem wywiad z trenerem Wisły i skoro tak wszystko wiedział o przeciwniczkach to myślałem, że wywiezie zwycięstwo z Sopronu.dlatego na nie postawiłem.
HAhahaha... trener Fenerbache na pewno mowil to samo swoim czytelnikom
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Szkoda. Tyle było kombinowania , a i tak wszystko zweryfikowało boisko. Jednak porównywanie CH i Dupree tak jak myślałem nie ma większego sensu... (oczywiście nie przez nią przegraliśmy ) ale jak patrze co robi Catch w Gdyni teraz to żałuje , że to wszystko się tak potoczyło ...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- hellraiser
- Junior
wlodi9 pisze:rzymi pisze:czuken88 pisze:Wierzyc ,a obstawiac racjonalnie to 2 inne rzeczy kolego . . .
Cóż, przeczytałem wywiad z trenerem Wisły i skoro tak wszystko wiedział o przeciwniczkach to myślałem, że wywiezie zwycięstwo z Sopronu.dlatego na nie postawiłem.
HAhahaha... trener Fenerbache na pewno mowil to samo swoim czytelnikom![]()
noo pewnie tak.
widzę, że faule mogą dzisiaj być naszą zmorą...
Lecia i Alana - 4
Catch, Ivana, Emilija, Katia - 3
nie faulować dziewczyny!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”