szczyt debilizmu
Cała prawda o niektorych kibcach z pewnego klubu...
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Cała prawda o niektorych kibcach z pewnego klubu...
http://pl.youtube.com/watch?v=pDF4R6qwW ... annel_page
szczyt debilizmu
naszczescie wiem kto to jest
i pzodrawiam ten klub srodkowym palcem po cichaczu to robicie? trzeba bylo przed hala na oczach wszystkich bo nawet nei wiadomo czy to szalik Zielonki czy Leszna
szczyt debilizmu
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Kuba pisze:przed kolejnymi wpisami o podobnej tonacji do tych powyzej, radze upewnic się, że na pewno jest/było tak, jak opisujecie tutaj
tyle ode mnie w tym temacie.
pozdrawiam
A tobie radze nauczyc sie czytac ze zrozumieniem drogi wszystkowiedzacy moderatorze. Typ z polkowic odzywa sie do mnie na gg i wysyla mi link z filmem w ktorym wyzywaja Tecze i krzycza cos o Polkowicach, to co mam sie upewniac?
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Łukasz_UFB
- Młodzik
A ja powiem tyle:
Jaki jest sens zamieszczania takich rzeczy na forum??
Czy ktoś chce komuś dopiec, coś komus udowodnić - bo wydaje mi się że można to zrobić w innej formie - jak tak bardzo sie nie lubicie...
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....
Z tego co widze na forum - był mecz Leszno - Polkowice - wtedy było sobie cos udowodnic a nie teraz próbować się w internecie - na forum, napinając się....
Ja wiem ze może zaraz posypią się na mnie gromy ze sie nie napinacie - ale ze strony trzeciej osoby wygląda to conajmniej idiotycznie....
I dalej nie widze sensu zrobienia takiego tematu w jakim własnie pisze...
A po niektórych akcjach w ostatnim czasie kilka ekip bardzo dużo straciło w moich oczach - m.in. po rzeczach które sa tu zamieszczane np. filmik z samej góry tematu....
Jaki jest sens zamieszczania takich rzeczy na forum??
Czy ktoś chce komuś dopiec, coś komus udowodnić - bo wydaje mi się że można to zrobić w innej formie - jak tak bardzo sie nie lubicie...
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....
Z tego co widze na forum - był mecz Leszno - Polkowice - wtedy było sobie cos udowodnic a nie teraz próbować się w internecie - na forum, napinając się....
Ja wiem ze może zaraz posypią się na mnie gromy ze sie nie napinacie - ale ze strony trzeciej osoby wygląda to conajmniej idiotycznie....
I dalej nie widze sensu zrobienia takiego tematu w jakim własnie pisze...
A po niektórych akcjach w ostatnim czasie kilka ekip bardzo dużo straciło w moich oczach - m.in. po rzeczach które sa tu zamieszczane np. filmik z samej góry tematu....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

coz Lukaszu to czy ktos traci w twoich oczach to jest twoja sprawa ja ci powiem tak czy leszno czy polkowice czy inne miasto to nei zupa pomidorowa zeby mozna bylo lubiec czy tez nie ... a filmik jak najbardziej na miejscu temat kibice to mowimy o wszystkim co robia kibice danych druzyn o tych dobrych akcentach i zlych . A ty jak mniemam nie znasz za bardzo burzliwej historii pojedynkow tych 2 kk wiec tak naprawde nie widze sensu zebys sie w tym temacie wypowiadal skoro tak cie to drazni
ja ten filmik znalazlem dzis na youtube i postanowilem wrzucic pewne sprawy trzeba pietnowac, zeby co niektorych uswiadomic kto probuje przenosic wzorce ze stadionow na hale
itp itd . Ogolnei jak cie to drazni tonei zagladaj bezposrendio w ten temat
zyj zdrowo i nie stresuj sie 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Ja tu się nie napinam ale daje do zrozumienia że takie gdranie nie ma sensu:
bo:
Orzeł - szczerze mówiąc jeżeli to oni zrobili taki filmik - to 30pkt w lidze hool's i wygrają tegoroczny plebiscyt - nagroda do odbioru w siedzibie pzkosz-a
Tęcza: - może należy piętnowac takie rzeczy - bo także przenoszenie pewnych zachowań ze stadionów moze być nie na miejscu - ale zawalczyliście tą samą bronią - dokopać komuś na necie - oni na youtube - to ja skontruje i dam taki temacik na forum - a co, niech mają...
też żyj zdrowo - z Bogiem....
jest to moja ocena jako - "osoby trzeciej" - ja to przynajmniej tak widze.... i wcale nie próbuje być sensejem kogos - tylko mówie co o tym mysle....
I także to ze ktoś stracił w moich oczach - jest to moje osobiste odczucie
bo:
Orzeł - szczerze mówiąc jeżeli to oni zrobili taki filmik - to 30pkt w lidze hool's i wygrają tegoroczny plebiscyt - nagroda do odbioru w siedzibie pzkosz-a
Tęcza: - może należy piętnowac takie rzeczy - bo także przenoszenie pewnych zachowań ze stadionów moze być nie na miejscu - ale zawalczyliście tą samą bronią - dokopać komuś na necie - oni na youtube - to ja skontruje i dam taki temacik na forum - a co, niech mają...
też żyj zdrowo - z Bogiem....
jest to moja ocena jako - "osoby trzeciej" - ja to przynajmniej tak widze.... i wcale nie próbuje być sensejem kogos - tylko mówie co o tym mysle....
I także to ze ktoś stracił w moich oczach - jest to moje osobiste odczucie
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2009, 23:10 przez Łukasz_UFB, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić