XX kolejka FGE:AZS KK Jelenia Góra-ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XX kolejka FGE:AZS KK Jelenia Góra-ŁKS Łódź
01.02.09 godz. 17:00
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2009, 21:30 przez ann, łącznie zmieniany 4 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
koszykarz
Przeglądałem sobie terminarz FGE i prześledziłem sobie kto ostatecznie może nie wejśc do play off.
Leszno i Jelonka walczą o awans do play off - ale niewykluczone że wejdą tam...oba te zespoły.
Tak się składa że Rybnik w obecnym składzie - może nie wygrac już żadnego spotkania w rundzie zasadniczej.
Natomiast Jelonka - gdyby dziś ograła ŁKS co chyba jest możliwe - odniosłaby 8 zwycięstwo w lidze a strata do Rybnika wynosiłaby raptem 2 pkt.
więc w końcowym rozrachunku to może i Rybnik nie wejśc...
a wy co o tym sądzicie ?
Leszno i Jelonka walczą o awans do play off - ale niewykluczone że wejdą tam...oba te zespoły.
Tak się składa że Rybnik w obecnym składzie - może nie wygrac już żadnego spotkania w rundzie zasadniczej.
Natomiast Jelonka - gdyby dziś ograła ŁKS co chyba jest możliwe - odniosłaby 8 zwycięstwo w lidze a strata do Rybnika wynosiłaby raptem 2 pkt.
więc w końcowym rozrachunku to może i Rybnik nie wejśc...
a wy co o tym sądzicie ?
coś słabo z tym liczeniem.....a z kim później jelenia ma wygrać 3 mecze twoim zdaniem.....bo przypominam ze ma gorszy bilans bezpośrednich spotkań z Rybnikiem.....ja się przy ewentualnej dzisiejszej porażce znaczne bać o utrzymanie co przy wzmocnieniach innych zespołów i fazie play out nie jest takie nieprawdopodobne....
-
koszykarz
co do Jelonki - no faktycznie - jakoś mi źle wyszło - zabraknie im chyba 1 zwycięstwa - no i nie spojrzałem na gorszy bilans Jelonki z Rybnikiem.
Drużyna z Leszna powinna spokojnie wejśc do play off - mimo że dosc trudny bilans spotkań... ale zwycięstwa w MUKSIE i Rybniku są raczej pewne oraz (czego bym nie chciał - rozumiecie ) szanse z Energą - jeśli nasze panny się nie obudzą ..
Będzie ciekawie do ostatniej kolejki - bo z pewnością nikt z drużyn ze środka tabeli nie chce sie znaleźc na tym 9 miejscu...
Drużyna z Leszna powinna spokojnie wejśc do play off - mimo że dosc trudny bilans spotkań... ale zwycięstwa w MUKSIE i Rybniku są raczej pewne oraz (czego bym nie chciał - rozumiecie ) szanse z Energą - jeśli nasze panny się nie obudzą ..
Będzie ciekawie do ostatniej kolejki - bo z pewnością nikt z drużyn ze środka tabeli nie chce sie znaleźc na tym 9 miejscu...
-
koszykarz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”