Euroliga kibicowsko

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 07:50

Marcino pisze:Panowie i Panie, czy to na pewno odpowiednie miejsce na takie dyskusje? Nie powinniście o tym przypadkiem, rozmawiać we własnym gronie, na własnym forum, na komunikatorach, przez telefon, osobiście, przy piwie, soczku, herbacie ? Czy rzeczywiście "cała Polska" musi wiedzieć co się dzieje wokół Klubu Kibica Lotosu ?
Kolega, co kazał wyp... na Małysza, zapewne jest kibicem piłkarskim, podzielam jego zdanie, ale jednak stadion, a hala, to dwa różne światy, inne poziomy, inne cele nadrzędne (choć większość podobnych ;) ).
Pozdrawiam i skończcie tę bezsensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi, a tylko Was pogrąża w pewnym stopniu...

to ja zapraszam na spotkanie kibiców, które w najbliższym czasie odbędzie się z wiadomych wzgledów(termin podamy w tym tygodniu). I mam nadzieję, że gościem specjalnym bedzie osoba która wywołała tę cała aferę. Fmaster to do Ciebie!!!
Bo w necie to każdy kozaczy a jak trzeba przyjść coś zrobić to cisza i tylko "j..." innych :evil:

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 02 lutego 2009, 08:03

To ja jeszcze na koniec swoje dorzucę. Poza jednym, wpisem Łukasza o Małyszu nikt nie napisał, że wodzirej był do d... Ale lepiej cały czas odnosić sie do tego jednego wpisu - po co nie bić piany, no nie?

Fmaster odpowiedz mi jeszcze na pytanie jak Twoim zdaniem ma wyglądać nasze chodzenie po szkołach? Mamy brać urlop z pracy, iść na L4? A może każdy z nas ma rzucić swoją pracę i sie temu poświęcić? Człowieku - obudź się. Piszesz, że masz juz swoje lata, ale jak sie Ciebie czyta to ręce opadają. I jeszcze jedno. Ciekawe co na hali można wymysleć za oprawę oprócz flag, racek tortowych i transparentów?

Marcin - to jet odpowiednie miejsce do takich dyskusji. Kolega malkontent fmaster nawet nie zuważył, że to - jego zdaniem tak mega skłócone środowisko kibiców - mówi do niego jedym głosem. A uwierz mi - nie każdy z nas prywatnie za soba przepada. Na co to dowód drogi "narzekaczu"?

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 lutego 2009, 08:11

Endrju pisze:
ann pisze:a żeby nie było całkiem off topicowo, to mnie denerwuje syrena, której używają kibice Lotosu :wink: :lol:

Nawet w finale Juniorek Starszych... Ostro jechali z SYRENA :lol: :lol: :lol: :lol:

Podziękowania słać do kibiców z Głuchołaz, którzy nas na naszym półfinale skutecznie zmobilizowali ;)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 08:19

przemoe pisze:
Endrju pisze:
ann pisze:a żeby nie było całkiem off topicowo, to mnie denerwuje syrena, której używają kibice Lotosu :wink: :lol:

Nawet w finale Juniorek Starszych... Ostro jechali z SYRENA :lol: :lol: :lol: :lol:

Podziękowania słać do kibiców z Głuchołaz, którzy nas na naszym półfinale skutecznie zmobilizowali ;)

podziękowania dla jednego kibica, któremu wymskło się za dużo :(

ogólnie z kibicami z Głuchołaz było OK :D wiec proszę przemo nie rób afery :evil:

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 lutego 2009, 09:22

Nie robię afery stwierdzam fakt ;)
Bez sobotniej akcji pewnie na niedzielę też byśmy syreny nie przynosili :)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 09:52

przemoe pisze:Nie robię afery stwierdzam fakt ;)
Bez sobotniej akcji pewnie na niedzielę też byśmy syreny nie przynosili :)

a to na bank nikomu by się nie chciało latać na nową halę :wink:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 02 lutego 2009, 10:20

ja mam swoje poletko, wy macie swoje i niech każdy robi co do niego należy. Ponieważ narzekaczem z natury nie jestem, to jak mi się wasz doping będzie podobał to na pewno uczciwie przyznam, że było super. Taka mała rada - wsłuchajcie się w głos ludu, ludzi z zewnątrz, to może trochę opadnie Wam samouwielbienie. Czekolada najbardziej krzyczysz, a jesteś najbardziej sfrustrowaną członikinią KK, to właśnie Ty do wszystkiego jesteś najbardziej na nie i przyznają to nawet ci, którzy w KK działają. Nie chce mi się już z wami gadać. Tak jak napisałem wcześniej, zobaczymy w jakim miejscu KK będzie za rok, dwa, pięć lat? Obym był złym prorokiem. To był ostatni mój wpis w tym temacie.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 11:03

fmaster pisze:ja mam swoje poletko, wy macie swoje i niech każdy robi co do niego należy. Ponieważ narzekaczem z natury nie jestem, to jak mi się wasz doping będzie podobał to na pewno uczciwie przyznam, że było super. Taka mała rada - wsłuchajcie się w głos ludu, ludzi z zewnątrz, to może trochę opadnie Wam samouwielbienie. Czekolada najbardziej krzyczysz, a jesteś najbardziej sfrustrowaną członikinią KK, to właśnie Ty do wszystkiego jesteś najbardziej na nie i przyznają to nawet ci, którzy w KK działają. Nie chce mi się już z wami gadać. Tak jak napisałem wcześniej, zobaczymy w jakim miejscu KK będzie za rok, dwa, pięć lat? Obym był złym prorokiem. To był ostatni mój wpis w tym temacie.

wirtualny człowieczku co do jednego masz racje nie pisz już więcej o czymś o czym nie masz zielonego pojecia :evil:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 02 lutego 2009, 11:37

mam większe pojęcie niż wam się wszystkim wydaje :) otwórzcie oczy...

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 02 lutego 2009, 12:14

fmaster pisze:Czekolada najbardziej krzyczysz, a jesteś najbardziej sfrustrowaną członikinią KK, to właśnie Ty do wszystkiego jesteś najbardziej na nie i przyznają to nawet ci, którzy w KK działają.

Ja nie krzyczę tylko polemizuje z Tobą. Ale widać w momencie, kiedy argumentów brak zawsze można uderzyć czymś w stylu "anonimowe źródła donoszą" :lol:
I nie może być na nie ktoś, kto raczej w wiekszość rzeczy się nie angażuje, więc również pudło.
Tej frustracji to nawet szkoda komentować, ale żebys sie już o mnie tak bardzo nie martwił to wiedz, że i do tego mi bardzo daleko. Jestem szczęśliwym człowiekiem.

A wracając do meritum. Nadal uważam, że KK zrobił tyle ile mógł jeśli chodzi o oprawę tak wielkiego wydarzenia. A klub jeśli potrzebował pomocy przy rozkładaniu flag, szalików itp. to zgłosiłby sie do nas zapewne. Klub wie, że może liczyś na kibiców w takich sprawach.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 12:15

fmaster pisze:mam większe pojęcie niż wam się wszystkim wydaje :) otwórzcie oczy...

jak jestes taki "do przodu" to zapraszam w sobote na spotkanie. Podyskutujemy o tym wszystkim

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 02 lutego 2009, 23:11

Jak nie trawie gdyńskiego klubu i jego kibiców, tak muszę stanąć, niejako, w ich obronie -

- fmaster takiego buca, jak ty, to ze świecą szukać.

Jeśli kogoś można nazwać "ćwokiem" i powiedzieć, że narobił wstydu swojemu klubowi, to tą osobą jesteś TY!

Zarozumiały ignorant, bez pojęcia o tym, o czym pisze<m>, pseudointelektualista z wbudowaną opcją p... przeliczanego na tony.

Chłopie ogarnij się, albo po prostu się zamknij.

To pisałem ja,
kibol-bandyta spod Wawelu.

TYLKO WISŁA!
WISŁA KRAKÓW!

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 03 lutego 2009, 08:50

następny ćwok - skąd się wy bierzecie? dyskusja z toba jest bezcelowa, pewnie z Jolą Rutowicz byś się dogadał, ale nie ze mną. Zajmij sie swoim podwórkiem.

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 03 lutego 2009, 10:17

fmaster pisze:następny ćwok - skąd się wy bierzecie? dyskusja z toba jest bezcelowa, pewnie z Jolą Rutowicz byś się dogadał, ale nie ze mną. Zajmij sie swoim podwórkiem.

Bardzo ciekawy jest dla mnie klucz, wg którego wybierasz sobie posty, na które odpowiadasz...

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 03 lutego 2009, 10:39

czytaj uważnie, bo wszystko zostało powiedziane, napisane... a tak na marginesie, to nie chce mi sie z Wami gadać. powiedzialem swoje, włożyłem kij w mrowisko, efekt zamierzony osiągnąłem, może coś się zmieni na lepsze. Z tego co wiem, to już się coś, a w zasadzie ktoś, zmienił :)

Wróć do „Kibice”