Mozarthio pisze:hehe szalu z tą twoja Dupree to jakso nei widac ....
A co ma to do stwierdzenia ze to gwiazda "DAWNYCH sezonow' jak jest powszechnie uważana za gwiazdę ale wschodząca?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mozarthio pisze:hehe szalu z tą twoja Dupree to jakso nei widac ....
Greebo pisze:35 minut. 2pkt. 1/3 za 2, 0/2 za 3, 2 zbiorki, 2 straty, 1 przechwyt 3 faule. Sumaryczny eval -1.
To dorobek naszej pani kapitan w meczach z Sopronem. Co ona robi w klubie z ambicjami gry w 8-ce euroligi?

Wiślak PB pisze:KBB < wiedziałem , że pozbycie się jej będzie błędem . Nie myślałem jednak , że aż TAKIM ...![]()
..
Greebo pisze:Wiślak PB pisze:KBB < wiedziałem , że pozbycie się jej będzie błędem . Nie myślałem jednak , że aż TAKIM ...![]()
..
Familia Schio z nią podpsiała kontrakt. Teraz plują sobie w brodę bardziej niż my.
Mozarthio pisze:bigbird pisze::
Tak niewiele zabraklo, aby dwie polskie druzyny awansowaly dzis dalej, a tak to mamy dwie wielkie klapy...
.
otworz oczy .... jzu przed meczem bylo tu kilku optymistow ktorzy odrazu twierdzili ze Wisla ma wieksze szanse...jakei wieksze? Co w tym sezonie euroligowym Wisla ciekawego lub Lotos zrobil? pokonali jakies wielkie firmy ? To taki Sopron pokonal u siebie wielka firme... przykra sprawa ze 2 druzyny polskie odpadly... te Wislackie amerykanki to gwiazdy dawnych sezonow... heh a powiem jeszcze wiecej w nastepnych meczach Fenerbache i Sopron gladko odpadna...a tobedzie tylko gwozd do trumny ...i wszyscy bedziecie wiedziec gdzie stoi niestety "polski" kosz w europie...
Czas w lidze powalczyc pozdrawiam.
Wiślak PB pisze:Greebo pisze:Wiślak PB pisze:KBB < wiedziałem , że pozbycie się jej będzie błędem . Nie myślałem jednak , że aż TAKIM ...![]()
..
Familia Schio z nią podpsiała kontrakt. Teraz plują sobie w brodę bardziej niż my.
Może , ale jak sobie przypomnę jej mecze z Lotosem to mnie aż... A poza tym , chyba nie ma aktualnie drużyny w Europie , która pluje sobie w brodę bardziej niż my...
Greebo pisze:Wiślak PB pisze:Greebo pisze:Wiślak PB pisze:KBB < wiedziałem , że pozbycie się jej będzie błędem . Nie myślałem jednak , że aż TAKIM ...![]()
..
Może , ale jak sobie przypomnę jej mecze z Lotosem to mnie aż... A poza tym , chyba nie ma aktualnie drużyny w Europie , która pluje sobie w brodę bardziej niż my...
eee tam, aż tak źle nie. jest. Postaw się w sytuacji kibica Lotosu, Venezii (wygrali grupę z Brnem i CSKA a odpadli z Pecsem..) czu wspomnianego juz Schio (bardzo mocny "na papierze" skład a nawet w 16-stce ich nie ma). Brno pewnie tez nie jest szczęśliwe
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 124 gości