Anonymous pisze:Wojteg pisze:Jesli chodzi ci o usunięty temat - "Olimpiada" to juz wyjaśniam. Otóż w dziale Hyde Park jest już podobny wątek. Poza tym olimpiada w żaden sposób nie ma związku z naszym zespołem koszykarek.
Pozdro
ZA TO PIŁKA NOŻNA W 4-LIGOWYM WYDANIU MA BAAARDZO WIELE WSPÓLNEGO Z KOSZYKÓWKĄ KOBIET!!!
NIE ROZŚMIESZAJ MNIE KOLEŚ I NIE RÓB Z SIEBIE PAJACA

A ten znów swoje....
Gościu jeśli masz kompleksy to załóż wątek i go sobie prowadź. Chodzi o to by nie było to powielenie istniejących już tematów. Założony przez Ciebie wątek o olimpiadzie istniał już w hyde parku. Czy to tak trudno Ci pojąć????
Jeśli chodzi o naszą 4ligową piłkę to masz rację, nie ma to wiele wspólnego z koszykówką. Jednak to nasz klub, to nasi piłkarze i zakładając ten temat miałem na uwadze informowanie forumowiczów o ich wystepach. Zaraz pewnie się odezwiesz że np. koledzy z ŁKS-u nic nie piszą o swoich futbolistach. Owszem tylko wyniki 2ligi są dostępne w całym kraju a z czwartą niestety jest już o wiele gorzej. Więc nie chrzań w kółko o bezzasadności istnienia tego tematu, bo staje się to już nudne. Brak Ci nowych pomysłów by się do nas przyczepić???? Cieniutko, myślałem że stać Cię na więcej.