KTO JEST W STANIE ODPOWIEDZIEC???

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 19 września 2004, 21:05

Wojteg pisze:
ABIGAILX pisze:JAK MODERATORZY? NIE WIADOMO CO ZROBIC TO NAJLEPIEJ USUNĄĆ CAŁY TEMAT.... BOICIE SIE PRAWDY :twisted: :twisted: :twisted:

Jesli chodzi ci o usunięty temat - "Olimpiada" to juz wyjaśniam. Otóż w dziale Hyde Park jest już podobny wątek. Poza tym olimpiada w żaden sposób nie ma związku z naszym zespołem koszykarek.

Pozdro

ZA TO PIŁKA NOŻNA W 4-LIGOWYM WYDANIU MA BAAARDZO WIELE WSPÓLNEGO Z KOSZYKÓWKĄ KOBIET!!!
NIE ROZŚMIESZAJ MNIE KOLEŚ I NIE RÓB Z SIEBIE PAJACA :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 września 2004, 15:43

Anonymous pisze:
Wojteg pisze:
ABIGAILX pisze:JAK MODERATORZY? NIE WIADOMO CO ZROBIC TO NAJLEPIEJ USUNĄĆ CAŁY TEMAT.... BOICIE SIE PRAWDY :twisted: :twisted: :twisted:

Jesli chodzi ci o usunięty temat - "Olimpiada" to juz wyjaśniam. Otóż w dziale Hyde Park jest już podobny wątek. Poza tym olimpiada w żaden sposób nie ma związku z naszym zespołem koszykarek.

Pozdro

ZA TO PIŁKA NOŻNA W 4-LIGOWYM WYDANIU MA BAAARDZO WIELE WSPÓLNEGO Z KOSZYKÓWKĄ KOBIET!!!
NIE ROZŚMIESZAJ MNIE KOLEŚ I NIE RÓB Z SIEBIE PAJACA :twisted: :twisted: :twisted:

A ten znów swoje....
Gościu jeśli masz kompleksy to załóż wątek i go sobie prowadź. Chodzi o to by nie było to powielenie istniejących już tematów. Założony przez Ciebie wątek o olimpiadzie istniał już w hyde parku. Czy to tak trudno Ci pojąć????
Jeśli chodzi o naszą 4ligową piłkę to masz rację, nie ma to wiele wspólnego z koszykówką. Jednak to nasz klub, to nasi piłkarze i zakładając ten temat miałem na uwadze informowanie forumowiczów o ich wystepach. Zaraz pewnie się odezwiesz że np. koledzy z ŁKS-u nic nie piszą o swoich futbolistach. Owszem tylko wyniki 2ligi są dostępne w całym kraju a z czwartą niestety jest już o wiele gorzej. Więc nie chrzań w kółko o bezzasadności istnienia tego tematu, bo staje się to już nudne. Brak Ci nowych pomysłów by się do nas przyczepić???? Cieniutko, myślałem że stać Cię na więcej.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

ABIGAILX

Postautor: ABIGAILX » 20 września 2004, 20:28

SZYMON JAKBYŚ SIE CHOĆ TROCHĘ INTERESOWAŁ 4 LIGĄ TOBYŚ PEWNIE WIEDZIAŁ ŻE ONI TAKŻE MAJĄ SWOJĄ STRONĘ I TAM SIĘ UDZIELAJ :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 20 września 2004, 22:00

ABIGAILX pisze:SZYMON JAKBYŚ SIE CHOĆ TROCHĘ INTERESOWAŁ 4 LIGĄ TOBYŚ PEWNIE WIEDZIAŁ ŻE ONI TAKŻE MAJĄ SWOJĄ STRONĘ I TAM SIĘ UDZIELAJ :twisted: :twisted: :twisted:

A jak byś ty trochę się interesował co się pisze w temacie piłka nożna to byś wiedział że ostatni news pochodzi właśnie z tamtej strony i jest podpisany źródłem.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 23 września 2004, 14:51

Szymon pisze:
Kowalik pisze:
Viallos pisze:
Szymon pisze:
leo pisze:[ahojki chce cos poviedet tutaj jest baaaaardzo slabe kibicovanie a to me juz vkura.sorac za polsky jenzyk ale jeste nepotrafie pisat po polski

No to się wkurzaj, nie interesuje mnie Twoje zdanie. A tak wogóle to komu mamy kibicować??? Tobie???? :lol: Szczerze mówiąc to wolimy kibicować naszym piłkarzom, oni przynajmniej potrafią docenić nasze starania!

No to kibicuj im - ja tam wolę nasze piękne panie. 8)

Nie macie sie o co spierać???? Chyba mozna kibicowac i koszykarkom i piłkarzom. Ja przynajmniej bede tak robił.

Tralalala... Ty będziesz robił ale chyba kurczaki :lol: :lol: :lol:

Ej, gościu miętowy, od moich kurczaków to ty sie odparapetuj :D :D :D
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 października 2004, 20:18

Kowalik pisze:
Szymon pisze:
Kowalik pisze:
Viallos pisze:
Szymon pisze:
leo pisze:[ahojki chce cos poviedet tutaj jest baaaaardzo slabe kibicovanie a to me juz vkura.sorac za polsky jenzyk ale jeste nepotrafie pisat po polski

No to się wkurzaj, nie interesuje mnie Twoje zdanie. A tak wogóle to komu mamy kibicować??? Tobie???? :lol: Szczerze mówiąc to wolimy kibicować naszym piłkarzom, oni przynajmniej potrafią docenić nasze starania!

No to kibicuj im - ja tam wolę nasze piękne panie. 8)

Nie macie sie o co spierać???? Chyba mozna kibicowac i koszykarkom i piłkarzom. Ja przynajmniej bede tak robił.

Tralalala... Ty będziesz robił ale chyba kurczaki :lol: :lol: :lol:

Ej, gościu miętowy, od moich kurczaków to ty sie odparapetuj :D :D :D

No to mi pojechałeś.....
A w kwestii formalnej to ja parapetów akurat nie robię :P

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 października 2004, 08:31

Przepraszam że się wtrącam ale czy Ty ABIGAILX jesteś jakimś zakompleksionym kibicem "Leków" któremu przeszkadzają kibice Włókniarza? Skoro jesteś taki pełen zapału to już za kilka dni będziesz miał okazję się wykazać razem z całą grupą (jakże liczną) młody fanatyków z Pabianic. Ciekawe jakby wyglądała atmosfera na hali Włókniarza gdyby nie tych kilku "pijaków" :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 października 2004, 15:25

Dzięki Lisu!!!
Choć teraz pewnie rozpęta się burza. Bo niedosyć że jestem pijakiem, emerytem i kibicem Włókniarza, to jeszcze mój pogląd podzielają Ci "źli bandyci z ŁKSu" :wink: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 października 2004, 09:06

Szymon pisze:Dzięki Lisu!!!
Choć teraz pewnie rozpęta się burza. Bo niedosyć że jestem pijakiem, emerytem i kibicem Włókniarza, to jeszcze mój pogląd podzielają Ci "źli bandyci z ŁKSu" :wink: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ObrazekObrazekObrazekObrazek[img]http://www.lkslodz.pl/images/smiles/hul[1].gif[/img]ObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 października 2004, 09:10

Nie przesadzaj z tym dziękowaniem i tak was nie lubie :lol: :wink: :lol: :wink:

Jeszcze jacyś "kumaci inaczej" 8) pomyślą że teraz "hołota z ŁKSu" będzie razem z "bandytami z Włókniarza" terroryzować kulturalnych Polfa Fanów którzy w swój własny telepatyczny* sposób dopingują zawodniczki.

*siedzi na dupie i w skupieniu ogląda mecz, broń Boże klaszcze lub coś krzyczy.

PS. Simon nasz chuligan :twisted:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 października 2004, 14:25

Lisu pisze:

Dodałbym do tego wydobywanie z siebie nieśmiałych OCHów i ACHów :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 13 października 2004, 15:59

Szymon pisze:
Lisu pisze:

Dodałbym do tego wydobywanie z siebie nieśmiałych OCHów i ACHów :lol: :lol: :lol:

ale tylko w przerwach co by zawodniczek nie rozpraszac

młody kibic Włókniarza

Postautor: młody kibic Włókniarza » 16 lutego 2005, 17:31

noj widzisz abigail x, szymon postanowil skonczyc z meczami. zadowolony teraz jestes ty czubku? po co sie odzywales po co chciales zmiane warty? teraz to juz nikt nie bedzie umiec zorganizowaz dopingu, balonow nikt nami nie pokieruje.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Ja

Postautor: Gwynbleidd » 04 lipca 2005, 12:18

Anonymous pisze:POKAŻ MI CHOCIAŻ 30 PRAWDZIWYCH A JA PRZESTANĘ KRZYCZEĆ, BO PATRZĄC NA TO WSZYSTKO Z BOKU PŁAKAĆ SIĘ. TAK JAK NASTĘPUJE ZMIANA POKOLEŃ WŚRÓD KOSZYKAREK TAK POWINNA NASTĄPIĆ WŚRÓD KIBICÓW. TRZEBA WIEDZIEC KIEDY :evil: NALEŻY SIĘ ODSUNĄĆ
Ja i moj sklad z osiedla jestesmy kibicami Polfy.Fight-Club Polfa.Polfa Mistrzem Polfa Góra dokopiemy Szczurą :)
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 lipca 2005, 12:48

:lol: :lol: :lol: Twój skład :?: :?: :?:
Hmmm.... ciekawe czemu na meczach się nie udzielacie :?: :?: :?:

Obrazek

Wróć do „Archiwum”