Maras - przy całym szacunku ale wydaje mi się że Energa ma wieksze szanse na zwyciestwa nad Cukierkami , Jelonką i Pabianicami niż AZS nad CCC , Gorzowem , Wisłą i Lotosem...
Nam do 5 miejsca spokojnie wystarczą wygrane u siebie - aczkolwiek dziewczyny na pewno nie odpuszczą meczów w Lesznie czy Poznaniu...
XXI kolejka FGE: AZS Jelenia Góra - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
a czy to wzane które kto zajmie miejsce! Sama sytuacja w tabeli moze nam powiedziec na co dane kluby stac!
Faktycznie dla takiego AZS Poznan ten sezon jest zmarnowany bo raczej watpie aby tak nagle Oki, Monia&spółka nagle zaczeły grac super rewelacyjnie i wskoczyły do pierwszej trójki. Jedynie mozna pocieszyc to fakt ze jest tak prawie wszystkimi zespołami z lat ubiegłych z pozycji 5-7.
Dla naszego klubu to jest nowość bo zajecie wyzszego miejsca niz 5 bedzie najlepszym wynikiem w historii.
Faktycznie dla takiego AZS Poznan ten sezon jest zmarnowany bo raczej watpie aby tak nagle Oki, Monia&spółka nagle zaczeły grac super rewelacyjnie i wskoczyły do pierwszej trójki. Jedynie mozna pocieszyc to fakt ze jest tak prawie wszystkimi zespołami z lat ubiegłych z pozycji 5-7.
Dla naszego klubu to jest nowość bo zajecie wyzszego miejsca niz 5 bedzie najlepszym wynikiem w historii.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Sezon to by był stracony wtedy, gdyby AZS miał ze 2-2,5 mln budżetu i grał o szóste miejsce. Ale gdy ma jakąś połowę tego, to nie jest. Dziewczyny może i rzucały przed sezonem słowa, że powalczą o brąz, ale chyba każdy średnio znający się na koszykówce żeńskiej wie, że to słowa na wyrost. O Lotosie i Wiśle nie wspomnę, AZS Gorzów i Polkowice też są absolutnie poza zasięgiem. AZS moze co co najwyżej o piąte miejsce z Toruniem powalczyć (na koniec, czyli o miejsca 5-8 ), ale i uważać na Leszno, które też ma na to szansę.
A do zawodniczek, w tym kapitan, trudno mieć pretensje o to, że mówią: celem jest medal. Bo chyba o to w sporcie chodzi, by stawiać sobie ambitne cele. Nawet jak są one mało realne.
A do zawodniczek, w tym kapitan, trudno mieć pretensje o to, że mówią: celem jest medal. Bo chyba o to w sporcie chodzi, by stawiać sobie ambitne cele. Nawet jak są one mało realne.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”