Mecz zaległy:Włókniarz Pabianice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mecz zaległy:Włókniarz Pabianice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Środa, 4.03.2009 godz. 18.00
Ostatnio zmieniony 10 marca 2009, 14:32 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Każdy mecz na wagę złota
Dziś o 18.00 Afolfarm podejmuje KSSSE AZS Gorzów Wielkopolski. Możemy wygrac, bo gorzowianki nie są w formie
Widmo spadku coraz śmielej zagląda do naszej hali. Przed koszykarkami Aflofarmu jeszcze 3 mecze w rundzie zasadniczej. Już jutro o 18.00 do Pabianic przyjeżdża gorzowski KSSSE AZS. Gorzowianki były sprawczyniami największej sensacji ostatniej kolejki, bo wysoko przegrały z Cukierkami Odrą w Brzegu 61:85. Zapowiada się więc ciekawy pojedynek. Później gramy z osłabionym Uteksem Rybnik i na koniec z ŁKS. Chcąc myśleć o utrzymaniu trzeba wygrać chociaż 2 mecze. Wtedy są szanse na pozostanie w lidze.
autor: Przemek Jach -życiepabianic.pl
Dziś w hali pabianickiego MOSiR-u koszykarki PTK Aflofarmu Vicard rozegrają zaległy mecz z KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski.
To kolejny pojedynek z tych o "życie" podopiecznych trenera Sławomira Depty. Po niedzielnej porażce z MUKS-em Poznań w Pabianicach panują minorowe nastroje i coraz mniej osób wierzy, że beniaminek ligi jest w stanie uniknąć degradacji. Ale przytaczając znane słowa trenera piłkarskiego Kazimierza Górskiego, "dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe".
Podobnie jest w przypadku pabianiczanek. W rundzie zasadniczej czekają je jeszcze trzy spotkania. Oprócz dzisiejszego zagrają jeszcze z UTEX-em ROW Rybnik i ŁKS-em Siemens AGD Łódź. Przy dwóch wygranych pozycja wyjściowa przed play-out nie byłaby najgorsza. Trzeba tylko wygrać.
Czy stać na to dziś koszykarki Aflofarmu Vicard? Trudne pytanie. W ostatniej kolejce gorzowianki wysoko przegrały z Cukierkami Odrą Brzeg i zapowiadają rehabilitację w dzisiejszym meczu. Jak będzie? Zobaczymy. Wszelkie atuty są po stronie zespołu gości, ale w Pabianicach wciąż wierzą w przełamanie fatalnej serii, a zawodniczki deklarują, że nie złożyły jeszcze broni. Oby wszystkie zaprezentowały dziś optymalną formę. Początek meczu o godz.18.00 w hali przy ulicy Grota Roweckiego 3.
Źródło: Paweł Szałecki - plkk.pl
To kolejny pojedynek z tych o "życie" podopiecznych trenera Sławomira Depty. Po niedzielnej porażce z MUKS-em Poznań w Pabianicach panują minorowe nastroje i coraz mniej osób wierzy, że beniaminek ligi jest w stanie uniknąć degradacji. Ale przytaczając znane słowa trenera piłkarskiego Kazimierza Górskiego, "dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe".
Podobnie jest w przypadku pabianiczanek. W rundzie zasadniczej czekają je jeszcze trzy spotkania. Oprócz dzisiejszego zagrają jeszcze z UTEX-em ROW Rybnik i ŁKS-em Siemens AGD Łódź. Przy dwóch wygranych pozycja wyjściowa przed play-out nie byłaby najgorsza. Trzeba tylko wygrać.
Czy stać na to dziś koszykarki Aflofarmu Vicard? Trudne pytanie. W ostatniej kolejce gorzowianki wysoko przegrały z Cukierkami Odrą Brzeg i zapowiadają rehabilitację w dzisiejszym meczu. Jak będzie? Zobaczymy. Wszelkie atuty są po stronie zespołu gości, ale w Pabianicach wciąż wierzą w przełamanie fatalnej serii, a zawodniczki deklarują, że nie złożyły jeszcze broni. Oby wszystkie zaprezentowały dziś optymalną formę. Początek meczu o godz.18.00 w hali przy ulicy Grota Roweckiego 3.
Źródło: Paweł Szałecki - plkk.pl
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
30:40 Richards 2os 43 s
Nakryliśmy AZS Poznań! W hali jest menedzer druzyny Łukasz Zarzycki i filmuje ten mecz! Czują krew:) Jak to mowi trener Maciejewski:)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
feri pisze:tak tak, przerazilem sie jak zobaczylem na plkk 7 minute i 15:0 dla PTKteraz jest niby 21:5 heh
dzieki Bogu (lub Bachalskiemu) jest jeszcze g24
A co to Bachalski jest wydawca portalu g24
bez przesady...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
GRAM FAIR pisze:menadzer azsu oglada mlode z pabianic a nie boi sie gorzowa...![]()
PABY 3MAC SIE! JAZDA Z
43:62 Anosike rzuca padajac na parkiet!
43:60 Do tego jeszcze dorzuca Anosike 6 pkt w jednej akcji!
43:58 Anosike 4os 2,32
Czas dla Depty 2,32, był faul, plus faul umyślny i jeszcze pilka z boku
43:54 Anosike 2os
LOL
Ty sie nadajesz do cyrku nie do sedziowania - tyle od kibicow z Pabianic, do sedziego oczywiscie
edit:
47:70 Anosike juz po syrenie, ale punkty zaliczone! Z trybun komplementy dla sedziow:)
edit: 58:77 koniec meczu[/quote]
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Kiedy po pierwszej kwarcie bylo 21-15 dla Pabianic pomyslalem sobie no w morde znowu beda schody...na szczescie potem rozwiazal sie worek z punktami i spokojnie wygralismy. Niemniej czeka nas ciezka batalia o medale, jesli caly czas bedziemy w takim skladzie. Z drugiej jednak strony z kazdym kolejnym meczem w takim skladzie zespol bedzie bardziej zgrany 
kolejne spotkanie gdzie sędziowie zagrali pierwsze skrzypce zachowywali się jak pajace w cyrku
odgwizdane przez pajaca przewinienie techniczne, które nie wiadomo skąd wziął
rozogniło nie wielką grupkę kibiców pabianickiego Włókniarzyka.
Nie szczędziliśmy słów w ich stronę.
Dziwi mnie tylko, że podczas spotkań nie ma obserwatora z zewnątrz, który przyjrzał by się pracy pajaców i ich skrupulatnie ocenił za to, co wyczyniają na parkiecie
W takim razie nie wiem po co jest Komisarz spotkania
Umie tylko notować jak się wrzuca za kołnierz pajacom
Brak słów
odgwizdane przez pajaca przewinienie techniczne, które nie wiadomo skąd wziął
rozogniło nie wielką grupkę kibiców pabianickiego Włókniarzyka.
Nie szczędziliśmy słów w ich stronę.
Dziwi mnie tylko, że podczas spotkań nie ma obserwatora z zewnątrz, który przyjrzał by się pracy pajaców i ich skrupulatnie ocenił za to, co wyczyniają na parkiecie
W takim razie nie wiem po co jest Komisarz spotkania
Umie tylko notować jak się wrzuca za kołnierz pajacom
Brak słów

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”