XXIV kolejka FGE: PWSZ Gorzów Wielkopolski - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XXIV kolejka FGE: PWSZ Gorzów Wielkopolski - AZS Poznań
8.03.2009 godz. 13.15
Ostatnio zmieniony 10 marca 2009, 14:29 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Paul_Banks
- Nowy na forum
- Paul_Banks
- Nowy na forum
na razie Poznań gra lipe czyli w 24 min. 56-35!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
No widac ze Gorzow wraca na wlasciwa droge
Mecz do jednej bramki. Gdyby w IV kwarcie nie weszly nasze mlode zawodniczki to pewnie skonczyloby sie pogromem. Poznan zawiodl. Poza Skobel i Jarkowska nikt tam nie gral. U nas swietne zawody Breitreiner i Koryzny, nie widac juz tez sladu po kontuzji u Zurowskiej. Anosike dzis slabsza skutecznosc ale chcialbym zauwazyc znakomita gre w destrukcji Amerykanki. To sie podobalo:) Mielismy dzis az 19 przechwytow z ktorych zdobywalismy bardzo duzo punktow. Gratulacje, teraz czekamy na Polkowice 
tylko naprawde AZS Poznań zagrał tragicznie! Jeszcze pierwsza kawrte jakos gonił wynik. Ciekawe jakie beda pary play off?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
feri pisze:Co do gorzowskich kontuzji, to nasuwa mi się taka myśl po "dogrywce" transferowej, że mamy dużo szczęścia w nieszczęściu, Koryzna daje rade za Zohnova a Anosike za Taylor. Jesteśmy znów tak mocni (prawie) jak na początku sezonu
Dokladnie feri:) Akurat w miejsce kontuzjowanych zawodniczek mamy dobre zmienniczki. Byloby duzo gorzej jakby kontuzje trafily np na Richards i Breitreiner (odpukac).
bart_81 pisze:feri pisze:Co do gorzowskich kontuzji, to nasuwa mi się taka myśl po "dogrywce" transferowej, że mamy dużo szczęścia w nieszczęściu, Koryzna daje rade za Zohnova a Anosike za Taylor. Jesteśmy znów tak mocni (prawie) jak na początku sezonu
Dokladnie feri:) Akurat w miejsce kontuzjowanych zawodniczek mamy dobre zmienniczki. Byloby duzo gorzej jakby kontuzje trafily np na Richards i Breitreiner (odpukac).
Dokładnie Bart odpukać mocno !!!!
co do Anosike za Taylor to jeszcze nie to słaba cały czas skuteczność ale wprawi się jeszcze
friel pisze:bart_81 pisze:feri pisze:Co do gorzowskich kontuzji, to nasuwa mi się taka myśl po "dogrywce" transferowej, że mamy dużo szczęścia w nieszczęściu, Koryzna daje rade za Zohnova a Anosike za Taylor. Jesteśmy znów tak mocni (prawie) jak na początku sezonu
Dokładnie Bart odpukać mocno !!!!
co do Anosike za Taylor to jeszcze nie to słaba cały czas skuteczność ale wprawi się jeszcze
a widziałeś jakiś jej mecz w WNBA? chyba nie, to Cię zmartwię, niekoniecznie się wprawi
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”