XXV kolejka FGE: Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XXV kolejka FGE: Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków
środa, 11.03.2009 godz. 18.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Do meczu półtorej godziny, a człowiek już wysiedzieć nie może. Jechać, Orzełek, i bić się o drugie miejsce!!! Oby dziewczyny nie "wymiękły" jak w Gdyni, że to niby wielki rywal (sorry, koledzy z Krakowa). Rywal wielki, nazwa szczególnie, ale do pokonania jest spokojnie...
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
-
kulka100 tecza
- Żak
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
HAHAHA no i stało sie
CCC wygrywa z WISŁA
Teraz zespół z Gorzowa rozdaje karty
I pytanie teraz do m.in. Michu23, hellreisner... i innych
Tych wszystkich co twierdzili ze finał WISLA - LOTOS bedzie na 100 %... i byli tak pewni siebie
Co teraz powiedza

Teraz zespół z Gorzowa rozdaje karty
I pytanie teraz do m.in. Michu23, hellreisner... i innych
Tych wszystkich co twierdzili ze finał WISLA - LOTOS bedzie na 100 %... i byli tak pewni siebie
Co teraz powiedza
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
11.03.2009 CCC Polkowice [70] – [66] Wisła Can Pack Kraków
wiecej fot: http://www.pawelpazdzior.com/polkowice/ccc/11.03.2009/
wiecej fot: http://www.pawelpazdzior.com/polkowice/ccc/11.03.2009/
- hellraiser
- Junior
Na razie szansa na finał Wisła-Lotos jest nie mniejsza niż Lotos-Polkowice. O parach półfinałowych po tym meczu nie wiemy nic.
Niby AZS rozdaje karty tyle że w tym rozdawaniu jest pewien haczyk i odpuszczenie CCC nie jest takie oczywiste.CCC nie tylko odpuszcza Polkowicom mecz ale na 99% przewagę boiska.
Co do Wisły ja mam nadzieje że mega taktyk Wojtek Zapolski zdaje sobie sprawę że powinien potraktować mecz z Lotosem treningowo np. dać pograć młodym aby nie dawać nawet najmniejszego cienia nadziei AZS na zajęcie drugiego miejsca w razie porażki z CCC (choć to też było by trudne -tak wstrzelić się w porażkę). Czy wręcz przeciwnie traktuje mecz z Lotosem jako najważniejszy mecz sezonu.
Ja stawiam na półfinały
Lotos (1)-CCC(4), AZS (2)-Wisła (3)
Niby AZS rozdaje karty tyle że w tym rozdawaniu jest pewien haczyk i odpuszczenie CCC nie jest takie oczywiste.CCC nie tylko odpuszcza Polkowicom mecz ale na 99% przewagę boiska.
Co do Wisły ja mam nadzieje że mega taktyk Wojtek Zapolski zdaje sobie sprawę że powinien potraktować mecz z Lotosem treningowo np. dać pograć młodym aby nie dawać nawet najmniejszego cienia nadziei AZS na zajęcie drugiego miejsca w razie porażki z CCC (choć to też było by trudne -tak wstrzelić się w porażkę). Czy wręcz przeciwnie traktuje mecz z Lotosem jako najważniejszy mecz sezonu.
Ja stawiam na półfinały
Lotos (1)-CCC(4), AZS (2)-Wisła (3)

Myślę, że w Gorzowie mecz z CCC będzie na styk i będą patrzeć co będzie się działo w Krakowie.
Myślę, że Gorzów może pokusić się o podłożenie CCC, by grać właśnie z nimi o finał. A półfinał Lotos-Wisła oznacza, że jednej z tych ekip zabraknie w Eurolidze. Jeśli byłaby Wisła, to sponsor się wścieknie i pewnie nie przedłuży umowy. A to może oznaczać znów chudsze lata w Krakowie. A dla CCC bądź Gorzowa będzie szansa gry w Eurolidze.
Myślę, że Gorzów może pokusić się o podłożenie CCC, by grać właśnie z nimi o finał. A półfinał Lotos-Wisła oznacza, że jednej z tych ekip zabraknie w Eurolidze. Jeśli byłaby Wisła, to sponsor się wścieknie i pewnie nie przedłuży umowy. A to może oznaczać znów chudsze lata w Krakowie. A dla CCC bądź Gorzowa będzie szansa gry w Eurolidze.
hell.. wynik meczu Wisła -Lotos nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Jak Gorzów wygra z Polkowicami - będziemy na 3 miejscu, jak przegra - na 4-tym (a Polkowice na 2)
Co do meczu: gratulacje dla Polkowic. My przegrywamy 5-ty mecz w sezonie, 4-ty z zespołem z czołówki.. na więcej niz 4-te miejsce przed PO nie zasłużyliśmy.
Co do meczu: gratulacje dla Polkowic. My przegrywamy 5-ty mecz w sezonie, 4-ty z zespołem z czołówki.. na więcej niz 4-te miejsce przed PO nie zasłużyliśmy.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
kristofer pisze:Myślę, że w Gorzowie mecz z CCC będzie na styk i będą patrzeć co będzie się działo w Krakowie.
A Ty znow swoje. Szkoda ze po PP tego nie napisałes
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Dla sponsorów Wisły liczyły się dwa cele - ćwierćfinał Euroligi, który nie został zrealizowany. Choć tutaj można usprawiedliwić na upartego, bo porażka minimalna z uczestnikiem Final Four. Wisła bardziej postawiła się Sopronowi niż Bourges.
Ale przede wszystkim obrona mistrzostwa Polski, co może być zadaniem bardzo trudnym przy wpadnięciu na Lotos w półfinale.
Gorzów musi wygrać, jeśli chce mieć atut własnego parkietu w play-off do półfinałów włącznie.
Ale przede wszystkim obrona mistrzostwa Polski, co może być zadaniem bardzo trudnym przy wpadnięciu na Lotos w półfinale.
Gorzów musi wygrać, jeśli chce mieć atut własnego parkietu w play-off do półfinałów włącznie.
- hellraiser
- Junior
kristofer pisze:A półfinał Lotos-Wisła oznacza, że jednej z tych ekip zabraknie w Eurolidze. J
NIE. Jednej z tych ekip zabraknie gdy CCC lub AZS zdobędą mistrza. W Eurolidze gra mistrz + zespół wybrany przez FIBA.
Greebo: Wydaje mi się że jak Wisła wygra z Lotosem a AZS przegra z CCC to pomiędzy AZS,CCC i Wisłą powstanie mała tabelka (Wisła oczywiście na ostatnim miejscu) i AZS ma szanse się wślizgnąć na 2 miejsce. Więc lepiej niech Wisła nie wygrywa

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”