PS. Jesli CCC ma 6-ty budżet i stac go na Pierson to nasza liga ma sie rewelacyjnie
XXVI kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ogólnie to ja proponuje, by Gorzów z Polkowicami się umówiły, ze to jednak AZS wygra. Wtedy w półfinale AZS mógłby wyeliminować Wisłę, Polkowice Lotos i to dopiero byłby finał
PS. Jesli CCC ma 6-ty budżet i stac go na Pierson to nasza liga ma sie rewelacyjnie

... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:ogólnie to ja proponuje, by Gorzów z Polkowicami się umówiły, ze to jednak AZS wygra. Wtedy w półfinale AZS mógłby wyeliminować Wisłę, Polkowice Lotos i to dopiero byłby finał
Mysle ze Polkowice nie poszlyby na taki uklad
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
plk_ONeal pisze: by sponsorzy zobaczyli, że większe pieniądze ładowane w zespół (np. Gorzów, który ma większy niż przed rokiem budżet) przynosi wymierne efekty, a nie bezsensownie lokowane miliony w gwiazdy, które są na czwartym miejscu po sezonie zasadniczym.
I tu też argument za Polkowicami: ten zespół ma w tym roku co najwyżej szósty budżet w lidze.
HAHAHA niezle to napisane
Co do Gorzowa nie komentuje
A co do Polkowic ?:D Pierson pracuje charytatywnie
A kontrakt takiej Robins to pewnie ta polka co przecietnej zawodniczki w Toruniu
... tell me... kto jeszcze ma wiekszy budzet od was ? AZS Poznań czy Tecza Leszno ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja mysle ze jako ze budzety planuje sie przed sezonem, chodzilo tutaj o pieniadze jakie kluby mialy na poczatku sezonu. A wtedy taki Rybnik czy Toruń mogly miec wieksze pieniadze od Polkowic. Inna sprawa juz jest to jak Rybnik wykorzystal swoje pieniadze a jak Polkowice...Poza tym moze w CCC pojawil sie w trakcie sezonu jakis sponsor i zaplacil za Pierson
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bart_81 pisze:Ja mysle ze jako ze budzety planuje sie przed sezonem, chodzilo tutaj o pieniadze jakie kluby mialy na poczatku sezonu. A wtedy taki Rybnik czy Toruń mogly miec wieksze pieniadze od Polkowic. Inna sprawa juz jest to jak Rybnik wykorzystal swoje pieniadze a jak Polkowice...Poza tym moze w CCC pojawil sie w trakcie sezonu jakis sponsor i zaplacil za Pierson
Budzet klubu ocenia sie wczasie i po calym sezonie... a nie przed...
- hellraiser
- Junior
plk_ONeal pisze:. To jest szansa na rozwój polskiej koszykówki, na to, by nasza liga dobiła do czołówki europejskiej, na to, by sponsorzy zobaczyli, że większe pieniądze ładowane w zespół (np. Gorzów, który ma większy niż przed rokiem budżet) przynosi wymierne efekty, a nie bezsensownie lokowane miliony w gwiazdy, które są na czwartym miejscu po sezonie zasadniczym.
Poważnie czy żart
Jak żart to OK a najbardziej rozbawił mnie tekst że należy kasę ładować w zespół a nie w gwiazdy cokolwiek by to nie znaczyło.
Wisła wystartowała w Eurolidze i zaprezentowała się przyzwoicie . Niech CCC najpierw też wystartuje w pucharach osiągnie przynajmniej podobne rezultaty co Kraków przez te sezony , zamiast się migać (tu plus dla AZS mimo porażki w pucharach) , a potem można pisać o zwycięstwie polskiej koszykówki i o 4 miejscu po sezonie zasadniczym- które równie dobrze może zdobyć CCC a nie Wisła.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:plk_ONeal pisze:. To jest szansa na rozwój polskiej koszykówki, na to, by nasza liga dobiła do czołówki europejskiej, na to, by sponsorzy zobaczyli, że większe pieniądze ładowane w zespół (np. Gorzów, który ma większy niż przed rokiem budżet) przynosi wymierne efekty, a nie bezsensownie lokowane miliony w gwiazdy, które są na czwartym miejscu po sezonie zasadniczym.
To głupoty nie z tej ziemi.
A najbardziej rozbawił mnie tekst że należy kasę ładować w zespół a nie w gwiazdy cokolwiek by to nie znaczyło.
Wisła wystartowała w Eurolidze i zaprezentowała się przyzwoicie . Niech CCC najpierw też wystartuje w pucharach osiągnie przynajmniej podobne rezultaty co Kraków przez te sezony , zamiast się migać (tu plus dla AZS mimo porażki w pucharach) , a potem niech pisze o zwycięstwie polskiej koszykówki i o 4 miejscu po sezonie zasadniczym które równie dobrze może zdobyć CCC a nie Wisła.
Co by sie dzisiaj nie stało to i tak czy siak 4 miejsce zajmie po sezonie CCC
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:bart_81 pisze:Ja mysle ze jako ze budzety planuje sie przed sezonem, chodzilo tutaj o pieniadze jakie kluby mialy na poczatku sezonu. A wtedy taki Rybnik czy Toruń mogly miec wieksze pieniadze od Polkowic. Inna sprawa juz jest to jak Rybnik wykorzystal swoje pieniadze a jak Polkowice...Poza tym moze w CCC pojawil sie w trakcie sezonu jakis sponsor i zaplacil za Pierson
No nie wiem...a widziales zeby Rząd planował budzet na rok np 2008 w roku 2009?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bart_81 pisze:Endrju pisze:bart_81 pisze:Ja mysle ze jako ze budzety planuje sie przed sezonem, chodzilo tutaj o pieniadze jakie kluby mialy na poczatku sezonu. A wtedy taki Rybnik czy Toruń mogly miec wieksze pieniadze od Polkowic. Inna sprawa juz jest to jak Rybnik wykorzystal swoje pieniadze a jak Polkowice...Poza tym moze w CCC pojawil sie w trakcie sezonu jakis sponsor i zaplacil za Pierson
Planowany budżet a budżet rzeczywisty to 2 różne rzeczy
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:bart_81 pisze:Endrju pisze:bart_81 pisze:Ja mysle ze jako ze budzety planuje sie przed sezonem, chodzilo tutaj o pieniadze jakie kluby mialy na poczatku sezonu. A wtedy taki Rybnik czy Toruń mogly miec wieksze pieniadze od Polkowic. Inna sprawa juz jest to jak Rybnik wykorzystal swoje pieniadze a jak Polkowice...Poza tym moze w CCC pojawil sie w trakcie sezonu jakis sponsor i zaplacil za Pierson
Planowany budżet a budżet rzeczywisty to 2 różne rzeczy
No zgadza sie dlatego ja pisalem o tym co kluby sobie zalozyly przed sezonem, a potem wiadomo nastapila weryfikacja kogo na co tak naprawde stac
Bez kalkulacji
2009-03-14 19:43
W niedzielę w Gorzowie Wlkp. dojdzie do hitowego meczu. Dla układu tabeli przed play offami ranga tego spotkania będzie ważniejsza nawet od pojedynku w Krakowie.
Jeśli KSSSE AZS-PWSZ wygra z CCC Polkowice, zajmie drugie miejsce i jest bardzo prawdopodobne, że w półfinale spotka się z Wisłą Can-Pack Kraków. Jednak, jeśli to goście będą górą, rundę zasadniczą drużyna CCC zakończy na drugim miejscu, gorzowianki będą trzecie, a mistrzynie Polski z Krakowa czwarte. A to już teraz oznaczałaby, że w tym sezonie nie dojdzie do finału Lotos PKO BP - Wisła Can-Pack. I byłaby to wielka niespodzianka.
- Trener, który mnie wychował, Aleksander Gomelski, zawsze powtarzał, żeby nigdy nie kalkulować, tylko grać o wygraną. Bo zwycięstwo dodaje pewności, a kalkulacje zazwyczaj obracają się przeciwko zespołowi - ucina wszelkie spekulacje Dariusz Maciejewski, szkoleniowiec KSSSE AZS-PWSZ. - Wiem, że nasi kibice głośno zastanawiają się, jaki wariant byłby dla nas korzystniejszy, ale oni mają do tego prawo. Nawet cieszę się z tego, bo to oznacza, że żyją naszym zespołem i myślą o nim.
W zespole KSSSE na pewno nie wystąpią kontuzjowane zawodniczki Katerina Zohnova i Lindsay Taylor. Początek meczu w hali Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej przy ul. Chopina 52 w Gorzowie Wlkp. o godz. 16.00.
Paweł Kozłowski
2009-03-14 19:43
W niedzielę w Gorzowie Wlkp. dojdzie do hitowego meczu. Dla układu tabeli przed play offami ranga tego spotkania będzie ważniejsza nawet od pojedynku w Krakowie.
Jeśli KSSSE AZS-PWSZ wygra z CCC Polkowice, zajmie drugie miejsce i jest bardzo prawdopodobne, że w półfinale spotka się z Wisłą Can-Pack Kraków. Jednak, jeśli to goście będą górą, rundę zasadniczą drużyna CCC zakończy na drugim miejscu, gorzowianki będą trzecie, a mistrzynie Polski z Krakowa czwarte. A to już teraz oznaczałaby, że w tym sezonie nie dojdzie do finału Lotos PKO BP - Wisła Can-Pack. I byłaby to wielka niespodzianka.
- Trener, który mnie wychował, Aleksander Gomelski, zawsze powtarzał, żeby nigdy nie kalkulować, tylko grać o wygraną. Bo zwycięstwo dodaje pewności, a kalkulacje zazwyczaj obracają się przeciwko zespołowi - ucina wszelkie spekulacje Dariusz Maciejewski, szkoleniowiec KSSSE AZS-PWSZ. - Wiem, że nasi kibice głośno zastanawiają się, jaki wariant byłby dla nas korzystniejszy, ale oni mają do tego prawo. Nawet cieszę się z tego, bo to oznacza, że żyją naszym zespołem i myślą o nim.
W zespole KSSSE na pewno nie wystąpią kontuzjowane zawodniczki Katerina Zohnova i Lindsay Taylor. Początek meczu w hali Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej przy ul. Chopina 52 w Gorzowie Wlkp. o godz. 16.00.
Paweł Kozłowski
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
PrImACeR pisze:Bez kalkulacji
- Trener, który mnie wychował, Aleksander Gomelski, zawsze powtarzał, żeby nigdy nie kalkulować, tylko grać o wygraną. Bo zwycięstwo dodaje pewności, a kalkulacje zazwyczaj obracają się przeciwko zespołowi - ucina wszelkie spekulacje Dariusz Maciejewski, szkoleniowiec KSSSE AZS-PWSZ.
Tak?? Hmm... Jeszcze niedawno ktoś skalkulowal, że nie ma co się napinac na mecz z Dynamo w Moskwie (kilka dni później gralismy w Gdyni), gdzie Zalesiak, Kaczmarczyk, czy młode grały więcej niż Katka czy Ane... licząc, że Ruzemberok wygra odpowiednia liczba punktów z Rumunkami, a my awansujemy z 3-miejsca dalej...
Konkluzja moja była taka... Moskwa mimo zwycięstwa z naszymi młodymi (85:58 ) i tak chyba miała chyba słabszy dzień (zresztą miała zapewnione 1 miejsce w grupie) i była do ogrania, gdybyśmy zagrali na maxa. Mecz w Gdynii i tak przegraliśmy. A na koniec okazało się, że jednak odpadliśmy z pucharów, bo zajeliśmy 33 miejsce w drabince, a 32 było ostatnim jakie awansowało...
-
koszykarz
Ten kto będzie kalkulował - ten skończy bez medalu....
Oby to się sprawdziło....
- Trener, który mnie wychował, Aleksander Gomelski, zawsze powtarzał, żeby nigdy nie kalkulować, tylko grać o wygraną. Bo zwycięstwo dodaje pewności, a kalkulacje zazwyczaj obracają się przeciwko zespołowi - ucina wszelkie spekulacje Dariusz Maciejewski, szkoleniowiec KSSSE AZS-PWSZ.
Ach ta kurtuazja... Pięknie powiedziane... Ale w to nie wierzę
Oby to się sprawdziło....
Ach ta kurtuazja... Pięknie powiedziane... Ale w to nie wierzę
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”