XXVI kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Niech o podłożeniu mówią ci, którzy na meczu byli. Mi się wydaje, że Polkowice miały bardzo dobry dzień i dlatego wygrały, a trener Maciejewski nie ma charakteru przegranego, więc raczej się nie podłożył. Ciekawostka na Plkk wygląda tak:
http://www.imagic.pl/public/284105/wis?a%20torun%202-1.jpg
Czyżby proroctwo Strzelby?!?
PS: Już poprawili...
http://www.imagic.pl/public/284105/wis?a%20torun%202-1.jpg
Czyżby proroctwo Strzelby?!?
PS: Już poprawili...
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Coz gratulacje dla Polkowic. Dzis zagraly bardzo dobrze a nam zupelnie nie szlo zwlaszcza w I polowie. Wedlug mnie podkladania sie nie bylo bo Gorzow sie naprawde staral, ale jak bylo naprawde tego sie nie dowiemy....
Czy ten wynik jest dobry dla Gorzowa? Trudno powiedziec. Na pewno jest zly dla Lotosu i Wisly a dobry dla Polkowic.
Wszystko zalezy od tego czy w Polfinale z Polkowicami beda juz grac Taylor i Zohnova. Bo jesli nie to na pewno wieksze szanse na final maja Polkowice
Czy ten wynik jest dobry dla Gorzowa? Trudno powiedziec. Na pewno jest zly dla Lotosu i Wisly a dobry dla Polkowic.
Wszystko zalezy od tego czy w Polfinale z Polkowicami beda juz grac Taylor i Zohnova. Bo jesli nie to na pewno wieksze szanse na final maja Polkowice
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Michu23 pisze:mam nadzieję że podobnie będzie w półfinale tzn. CCC SKLEPIE 3-0 Gorzów...
ciesze sie ze takie słowa od Ciebie padaja
Juz cały sezon trabiles o finale Lotos-Wisła i 100 %-tach
HAHAHA
Co do meczu... w 7-ke medalu nie wygramy... do tego jak szybko polki nam spadaja.. to juz po meczu...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
Endrju pisze:Michu23 pisze:mam nadzieję że podobnie będzie w półfinale tzn. CCC SKLEPIE 3-0 Gorzów...
ciesze sie ze takie słowa od Ciebie padaja![]()
![]()
Juz cały sezon trabiles o finale Lotos-Wisła i 100 %-tach![]()
![]()
![]()
HAHAHA
Co do meczu... w 7-ke medalu nie wygramy... do tego jak szybko polki nam spadaja.. to juz po meczu...
Tylko żeby zamiast "Euroliga dla Gorzowa" nie wyszło "Klęska w pucharach, bez medalu w lidze- a miało być tak pięknie"

Wlasnie wrocilem z meczu, gratulacje dla Polkowic, zasluzyly dzis na zwyciestwo, o podlozeniu sie AZS nie ma mowy, ale ewidentnie podeszly do tego meczu zbyt rozluznione, zamiast agresywnej obrony AZS-u (jak zawsze) - glupie faule, stad juz w 1 kwarcie wiedzialem, ze to przegramy (bylo chyba 2:11). CCC odwrotnie, z zebem i z pomyslem... Nie cieszcie sie jednak zbyt wczesnie. W polfinale juz nie bedzie tak latwo... juz bez podtekstow, bez psychicznego marginesu dopuszczajacego porazke, za to (oby) z Zohnova i Taylor.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Endrju pisze:Michu23 pisze:mam nadzieję że podobnie będzie w półfinale tzn. CCC SKLEPIE 3-0 Gorzów...
ciesze sie ze takie słowa od Ciebie padaja![]()
![]()
Juz cały sezon trabiles o finale Lotos-Wisła i 100 %-tach![]()
![]()
![]()
HAHAHA
Tylko żeby zamiast "Euroliga dla Gorzowa" nie wyszło "Klęska w pucharach, bez medalu w lidze- a miało być tak pięknie"
moze i tak byc
feri pisze:Wlasnie wrocilem z meczu, gratulacje dla Polkowic, zasluzyly dzis na zwyciestwo, o podlozeniu sie AZS nie ma mowy, ale ewidentnie podeszly do tego meczu zbyt rozluznione, zamiast agresywnej obrony AZS-u (jak zawsze) - glupie faule, stad juz w 1 kwarcie wiedzialem, ze to przegramy (bylo chyba 2:11). CCC odwrotnie, z zebem i z pomyslem... Nie cieszcie sie jednak zbyt wczesnie. W polfinale juz nie bedzie tak latwo... juz bez podtekstow, bez psychicznego marginesu dopuszczajacego porazke, za to (oby) z Zohnova i Taylor.
Feri o czym tym mówisz jakie głupie faule na jakim ty meczu byłeś?? 70% fauli to były wymysły Pajaców vel. sędziów.
- hellraiser
- Junior
Marek. pisze:feri pisze:Wlasnie wrocilem z meczu, gratulacje dla Polkowic, zasluzyly dzis na zwyciestwo, o podlozeniu sie AZS nie ma mowy, ale ewidentnie podeszly do tego meczu zbyt rozluznione, zamiast agresywnej obrony AZS-u (jak zawsze) - glupie faule, stad juz w 1 kwarcie wiedzialem, ze to przegramy (bylo chyba 2:11). CCC odwrotnie, z zebem i z pomyslem... Nie cieszcie sie jednak zbyt wczesnie. W polfinale juz nie bedzie tak latwo... juz bez podtekstow, bez psychicznego marginesu dopuszczajacego porazke, za to (oby) z Zohnova i Taylor.
Feri o czym tym mówisz jakie głupie faule na jakim ty meczu byłeś?? 70% fauli to były wymysły Pajaców vel. sędziów.
Bez przesady!! Fakt, ze pare razy przesadzili, ale moim zdaniem, wtedy mecz juz byl rozstrzygniety, przynajmniej w glowach gorzowianek. NA PEWNO BYLY JUZ GORSZE PRZYPADKI sedziowania na naszej hali niz dzisiaj.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Endrju pisze:
moze i tak byc![]()
ta sama droga moze spotkac Lotos ("W euro nic do przodu... w lidze krok do tyłu ... a miało byc tak pieknie"
![]()
Akurat w wypadku Lotosu brąz czy srebro sprawa drugorzędna. Tak porażka i tak
Nie sadze zeby dla was nie bylo roznicy miedzy brazem a srebrem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”