AZS Gorzów Wlkp.-INEA AZS Poznań 8.03.2009

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 marca 2009, 11:05

Hehehe tak to czytam i sobie zadaje pytanie

"I kto to mówi" :D

Zrozumiałbym zeby zaprotestowali np kibice Wisły Leszna Gdyni gdzie atmosfera na trybunach jest dobra... ale sorry MARAS na waszej ARENIE PLKK nigdy tego nie widzialem i watpie zebym zobaczyl ;)

Wiec skoncz z tymi docinkami 8)

Nasz spiker mowi duzo ale czy wszystko musisz tak brac na powaznie ? :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 marca 2009, 00:19

Endrju pisze:Hehehe tak to czytam i sobie zadaje pytanie

"I kto to mówi" :D

Zrozumiałbym zeby zaprotestowali np kibice Wisły Leszna Gdyni gdzie atmosfera na trybunach jest dobra... ale sorry MARAS na waszej ARENIE PLKK nigdy tego nie widzialem i watpie zebym zobaczyl ;)

Wiec skoncz z tymi docinkami 8)

Nasz spiker mowi duzo ale czy wszystko musisz tak brac na powaznie ? :roll:

Musze i sam też skończ z docinkami bo robisz się nudny!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 15 marca 2009, 21:10

Małe miasto = więcej wiary na trybunach proste jak k... świński ogon, nie wiem po huj te licytacje... (długo się nie odzywałem, ale nie wytrzymałem psychicznie :lol: :roll: )

GRAM FAIR
Nowy na forum

Postautor: GRAM FAIR » 16 marca 2009, 17:08

jakie male miasto?! miru kurde nie rob jaj! mysle ze po euro `12 przyjdzie czas na zmiany w kraju i gorzow stolica zostanie :lol: :lol: podobna wiara mieszka w obecnej 'i przyszlej' nie ma co sie w dyskusje wdawac z gorzowem... napinka rzadzi no ale maja pelna hale. gratki nieziemskie :evil:
eM U Ka eS

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 marca 2009, 12:41

Zeby nie zakładac specjalnie nowgo tematu napisze tutaj odnosnie meczu PLAY - OFF

Na hali pojawiamy sie 10 minut przed meczem. W kilkanascie osób dopingujemy reszta Gorzowskiej publicznosci nieraz sie wlacza...
Przez pierwsze 2 kwarty doping w miare pozytywny...
W 3 kwarcie sobie "odpoczywamy". Poznan "miażdzy" nas dopingiem (którego z naszej strony brak) :D. W czwartej kwarcie jak w pierwszej połowie dosyc dobry doping.
Poznaniacy ogolnie bardzo słabiutko...(Jedyne co to Bebniarz duzy plus... ladnie daje... ) szkoda bo w Gorzowie naprawde fajnie sie zaprezentowali :roll: ale ogrom hali przy tak malej ich liczbie tez dawał o sobie znac.
(Najwieksza glupota było rozegranie meczu w Arenie jak Chwiałka była wolna... a klimat meczu na pewno byłby lepszy).

Do zobaczenia w przyszłym sezonie ;)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 19 marca 2009, 12:53

wiesz mnie to tez po głowie chodzi ze na meczu maksimum 200 osób a mecze rozgrywaja w hali jakby było ...2 tys ludzi! :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Marek.
Nowy na forum

nn

Postautor: Marek. » 19 marca 2009, 13:01

Tak sie bawia kibice z Poznania...
Obrazek

A tak z Gorzowa :D

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 marca 2009, 14:04

Sportowe Fakty

Obrazek

Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 19 marca 2009, 14:05

najwierniejsi z Poznania. Pozdrawiam
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Kibice”