PLAY OUT
Środa, 18.03.2009
18:30 Odra Brzeg - Włókniarz Pabianice
Play Out: Cukierki Odra Brzeg-Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Out: Cukierki Odra Brzeg-Włókniarz Pabianice
Ostatnio zmieniony 20 marca 2009, 18:19 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
MaksuP-ce pisze:No mam nadzieje,że pan Furman wykupi dziką kartę
Jaką dziką kartę
Nie powtarzaj plotek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
malkontent
- Żak
nie zakończy
teoretyczne:
- w tej chwili ŁKS i JG mają o 4 zwycięstwa więcej od Włókniarza - jeśli Włókniarz przegra te 2 mecze to JG i ŁKS będą miały o 5 zwycięstw więcej - do końca pozostanie Włókniarzowi 5 szans na wygraną, także rozgrywki nie mają prawa się skończyć, aż do każdej następnej kolejki w której ŁKS lub JG wygra lub (zamiennie) Włókniarz przegra jakikolwiek mecz
praktycznie:
- wydaje mi się, że rozgrywka już się zakończyła a nie za 2 kolejki - choć oczywiście "ostatni dzwonek" zadzwoni dla Włókniarza w meczu z JG, bowiem to zwycięstwo to naprawdę ostatnia szansa zachowania ponad 1% czysto teoretycznych szans na utrzymanie
teoretyczne:
- w tej chwili ŁKS i JG mają o 4 zwycięstwa więcej od Włókniarza - jeśli Włókniarz przegra te 2 mecze to JG i ŁKS będą miały o 5 zwycięstw więcej - do końca pozostanie Włókniarzowi 5 szans na wygraną, także rozgrywki nie mają prawa się skończyć, aż do każdej następnej kolejki w której ŁKS lub JG wygra lub (zamiennie) Włókniarz przegra jakikolwiek mecz
praktycznie:
- wydaje mi się, że rozgrywka już się zakończyła a nie za 2 kolejki - choć oczywiście "ostatni dzwonek" zadzwoni dla Włókniarza w meczu z JG, bowiem to zwycięstwo to naprawdę ostatnia szansa zachowania ponad 1% czysto teoretycznych szans na utrzymanie
ostatni mecz PTK powinien grać z MUKSem w Poznaniu i może ten mecz wygrać, gdyż MUKS powinien być pewny miejsca dziewiątego i nie wiem czy wcześniej nie zwolnią zagranicznych koszykarek.
PTK musi wygrać z Jelenią i ŁKSem. Wygrane w tych meczach sprawią, że będą miały większe szanse na utrzymanie się. Potem trzeba u siebie wygrać ponownie z ŁKS, mile widziana byłaby wygrana z Brzegiem i kluczowy może być też mecz w Jeleniej Górze.
Moim zdaniem kwestia spadku rozstrzygnie się między Włókniarzem a Jelenią Górą.
PTK musi wygrać z Jelenią i ŁKSem. Wygrane w tych meczach sprawią, że będą miały większe szanse na utrzymanie się. Potem trzeba u siebie wygrać ponownie z ŁKS, mile widziana byłaby wygrana z Brzegiem i kluczowy może być też mecz w Jeleniej Górze.
Moim zdaniem kwestia spadku rozstrzygnie się między Włókniarzem a Jelenią Górą.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Lidera stac na e-klase ale inny klub teżBasketFan pisze:MaksuP-ce pisze:No mam nadzieje,że pan Furman wykupi dziką kartę
Jaką dziką kartęMaks nie wytrzeźwiałeś jeszcze
![]()
Nie powtarzaj plotek![]()
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”