Play Off:AZS Poznań-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Off:AZS Poznań-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Środa, 18.03.2009
18:30 AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
18:30 AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Ostatnio zmieniony 20 marca 2009, 18:20 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
"(...)Podopieczne trener Katarzyny Dydek znacznie lepiej spisywały się na własnej, bardzo trudnej i specyficznej, hali (6:6). Nieco gorzej sytuacja wyglądała jeśli chodzi o potyczki wyjazdowe (5-7)(...)".
źródło: www.plkk.pl
To jest wycinek zapowiedzi jutrzejszego meczu w Poznaniu
Rzeczywiscie 6-6 a 5-7 to znaczna roznica

źródło: www.plkk.pl
To jest wycinek zapowiedzi jutrzejszego meczu w Poznaniu
Rzeczywiscie 6-6 a 5-7 to znaczna roznica
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Ale to i tak wy jesteście faworytem i to wygrać musicie a my tylko mozemy! Na nas nie ciąży żadna presja i może to podejście na luzie przyniesie zwycięstwo
Czy ja wiem ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W środę będzie już po sprawie?
Łukasz Klin, Kamil Siałkowski, Poznań, dodano: 17 marca 2009, 18:17
Koszykarki zaczynają najważniejszą fazę sezonu. Na początek ćwierćfinał play-off w okrojonej formule. Na tym etapie zaliczane są wyniki spotkań z rundy zasadniczej. Dlatego ekipa KSSSE AZS PWSZ z INEĄ AZS Poznań prowadzi już 2:0. Trzeci mecz serii do trzech zwycięstw w środę o 18.30 w hali Arena w Poznaniu. Zapraszamy na relację na żywo na gorzow24.pl!
- Musimy postawić wszystko na szali, wygrać to starcie i zakończyć rywalizację. 10 dni spokojnych treningów przed półfinałem, tego nam teraz trzeba - mówi Agnieszka Kaczmarczyk, która mimo kontuzji nogi, była w niedzielę najlepszą Polką w barwach KSSSE AZS PWSZ w ostatnim starciu sezonu zasadniczego z CCC Polkowice. Plan gry w ćwierćfinale to wyjazdowa środa i ewentualne dwa pojedynki na swoim parkiecie w sobotę i niedzielę. Gorzowianki chcą uniknąć weekendowych meczów i zregenerować siły. Serię w pierwszej rundzie play-off zaczynamy od stanu 2:0 dla gorzowianek (w Poznaniu było 70:63 dla KSSSE AZS PWSZ, przy Chopina nasze panie wygrały pewnie 84:65). Czy w środę będziemy fetować 3:0 i szybki koniec ćwierćfinałowej serii?
Zapraszamy do zakładki Multimedia. Tam obszerna dźwiękowa zapowiedź środowego spotkania. Przed pojedynkiem w Poznaniu rozmawialiśmy z kapitan INEI AZS Poznań Moniką Siborą, liderką poznanianek Joanną Walich, gorzowianką Agnieszką Kaczmarczyk i trenerem KSSSE AZS PWSZ Dariuszem Maciejewskim. W zakładce znajdziecie także link do naszej bezpośredniej relacji tekstowej z Poznania.
http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/ ... rawie.html
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
No nieudało się choć było blisko! Wielka szkoda ze nie wygraliśmy tego meczu choć była ku temu duża okazja! Kontrowersyjny ostatni rzut Pamuły, niewiadomo czemu na nią postawiła trenerka skoro wcześniej Siba świetnie za 3 rzucała
Gorzów w 3 kwarcie grał młodymi a w 4 już wpuścił podstawowy skład i zamiast uciec im w tej 3 kwarci na kilka pkt to ciągle wynik koło remisu oscylował i na końcu zabrakło. Oki pokazała jak ważnym jest ogniwem zespołu, bardzo jej brakowało w derbach i z Toruniem. Ciesze sie z postawy zespolu że walczył do końca i pokazaliśmy tak jak i inne drużyny że obecny regulamin I rundy playoff jest ogólnie do bani bo w każdym meczu toczyła sie wyrównana walka.
Za rok chcemy znowu starego systemu.
Za rok chcemy znowu starego systemu.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
wiemy o tym obaj z marasem bo słyszelismy to na konferencji w arenie...tylko mowiac ze sie chciało przechytrzyć trenera to trzeba było wybrać rzucającą która zdobyła juz chociaz jakies punkty i jej te rzuty za 3 wchodziły..a Pamuła grają niecałe 7 minut oddała 2 rzuty niecelne za 3...może miała być tym czarnym koniem w naszym zespole ale w konsekwencji rzut jaki oddała w ostatnich sekundach meczu nie doleciał nawet do kosza...tyle w temacie...Pozdrawiamferi pisze:MARAS pisze: Kontrowersyjny ostatni rzut Pamuły, niewiadomo czemu na nią postawiła trenerka skoro wcześniej Siba świetnie za 3 rzucała![]()
Posluchaj wypowiedzi Pani Katarzyny na gorzow24.pl na ten temat, chciala przechytrzyc trenera Maciejewskiego, ale nastapilo "przechytrzenie przechytrzenia"
Re: f
Marek. pisze:MARAS a cieszysz się że byłeś przez nas pozdrawiany?:D
Cieszyć to sie może jakiś młody cieć a nie ja! Zresztą jak już wołaliście to na piwo mogliście mnie zaprosić!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”