Apropo mam zal do miejscowych z sektorow obok, ze sie nie podlaczyli do fali
Play Off:AZS Poznań-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Tj arena a nie gorzowska hala...wiec nie mylcie miejsc...U nas fali nie ma bo raz ze ludzie siedza jak w teatrze a dwa przychodzi mała ilosc osób(tym bardziej przy środzie)feri pisze:Bo w trzeciej kwarcie Gorzow byl zajety organizowaniem fali
Apropo mam zal do miejscowych z sektorow obok, ze sie nie podlaczyli do fali
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Tj arena a nie gorzowska hala...wiec nie mylcie miejsc...U nas fali nie ma bo raz ze ludzie siedza jak w teatrze a dwa przychodzi mała ilosc osób(tym bardziej przy środzie)feri pisze:Bo w trzeciej kwarcie Gorzow byl zajety organizowaniem fali
Apropo mam zal do miejscowych z sektorow obok, ze sie nie podlaczyli do fali![]()
![]()
Moze dlatego w trzecie kwarcie usiedlismy
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Mecz był bardzo ciekawy i zacięty. Szkoda, że przegraliśmy, a można było to spokojnie wygrać. Jak zwykle szwankowały wolne-Skobelka trzeba wysłać na specjalne szkolenie z tego elementu.
Uważam też, że tego ostatniego rzutu nie powinna rzucać Puma. Owszem mogła wejść na boisko, ale tylko jako straszak. Rzucać powinna Siba lub Walich.
Co do Areny-hala jaka jest to każdy widzi. Ludzi nie ma, bo w Poznaniu nikt nie interesuje sie koszykówką tylko Lechem. Poza tym terminy rozgrywania meczów są trefne. Nasz AZS przerabiał już w tym sezonie wszystkie dni robocze.
Uważam też, że tego ostatniego rzutu nie powinna rzucać Puma. Owszem mogła wejść na boisko, ale tylko jako straszak. Rzucać powinna Siba lub Walich.
Co do Areny-hala jaka jest to każdy widzi. Ludzi nie ma, bo w Poznaniu nikt nie interesuje sie koszykówką tylko Lechem. Poza tym terminy rozgrywania meczów są trefne. Nasz AZS przerabiał już w tym sezonie wszystkie dni robocze.
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!
Hamplik pisze:Mecz był bardzo ciekawy i zacięty. Szkoda, że przegraliśmy, a można było to spokojnie wygrać. Jak zwykle szwankowały wolne-Skobelka trzeba wysłać na specjalne szkolenie z tego elementu.
Wpadnij chłopie jutro do Areny na mecz PBG, zobaczysz subtelną różnicę w ilości widzów między koszykówką kobiecą a męską
ajaja pisze:Hamplik pisze:Mecz był bardzo ciekawy i zacięty. Szkoda, że przegraliśmy, a można było to spokojnie wygrać. Jak zwykle szwankowały wolne-Skobelka trzeba wysłać na specjalne szkolenie z tego elementu.
Wpadnij chłopie jutro do Areny na mecz PBG, zobaczysz subtelną różnicę w ilości widzów między koszykówką kobiecą a męską
No różnica jest w ilości pikników bo przecież chyba nie mówisz o jakimś młynie na PBG, nie wypominając im że od czasu do czasu podbierają nam bęben
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
MARAS pisze:No różnica jest w ilości pikników bo przecież chyba nie mówisz o jakimś młynie na PBG, nie wypominając im że od czasu do czasu podbierają nam bęben
O jakimś tam młynie to raczej bym nie miał wstydu wspominać, bo ten młyn to ponoć gratyfikację dostaje za kibicowanie. Raczej chodzi mi o ogólną liczbę widzów - 1000 do 2000 to norma, na AZS na dziesięciu meczach tego nie zbierzesz.
Siatka tez opuszczona przez Poznań: http://www.sport.pl/siatkowka/1,65069,6 ... _0_zl.html
Jednego nie kumam, jak można w mieście 560-tysięcznym o aglomeracji prawie 1 miliona mówić, że wszystko przez to, że w Poznaniu liczy się tylko Lech. U nas w Gorzowie po wojnie też liczy się przede wszystkim żużel, sport przekazywany w genach i z pełnymi trybunami, ale mimo to w Gorzowie dobrze egzystują inne dyscypliny sportowe - konkurencja jest naprawdę spora, o koszu damskim nie wspomnę, bo ten tysiąc (komplet) zawsze na hali jest, a ostatnio biletów nie ma na godzine przed meczem... Przecież mamy też piłkę nożną, Stilon gra pod szyldem GKP w 1 lidze, założę się, że na następny mecz z Widzewem widowni bedzie z 8 tys. a średno tak 3-5 tyś zawsze jest. Do tego siatkarze w 1 lidze tez nie grają przy pustych trybunach jak poznańskie siatkarki. Jest ekstraliga piłki ręcznej - ludzi sporo, też conajmniej poł tysiąca zawsze. Najlepsze jest to, że nawet na koszu męskim w 3 lidze pojawił się tłum ludzi - zobaczie zdjęcia http://gorzow24.pl/fotoreportaz/604/ngr ... -7980.html
Dlatego pojąć nie mogę, jak na mecz play off AZSu P. z AZS G. przyszło - nie licząc gorzowian, zawodniczek MUSK na trybunach, klubu kibica ...wręcz kilkanaście osób.
Jednego nie kumam, jak można w mieście 560-tysięcznym o aglomeracji prawie 1 miliona mówić, że wszystko przez to, że w Poznaniu liczy się tylko Lech. U nas w Gorzowie po wojnie też liczy się przede wszystkim żużel, sport przekazywany w genach i z pełnymi trybunami, ale mimo to w Gorzowie dobrze egzystują inne dyscypliny sportowe - konkurencja jest naprawdę spora, o koszu damskim nie wspomnę, bo ten tysiąc (komplet) zawsze na hali jest, a ostatnio biletów nie ma na godzine przed meczem... Przecież mamy też piłkę nożną, Stilon gra pod szyldem GKP w 1 lidze, założę się, że na następny mecz z Widzewem widowni bedzie z 8 tys. a średno tak 3-5 tyś zawsze jest. Do tego siatkarze w 1 lidze tez nie grają przy pustych trybunach jak poznańskie siatkarki. Jest ekstraliga piłki ręcznej - ludzi sporo, też conajmniej poł tysiąca zawsze. Najlepsze jest to, że nawet na koszu męskim w 3 lidze pojawił się tłum ludzi - zobaczie zdjęcia http://gorzow24.pl/fotoreportaz/604/ngr ... -7980.html
Dlatego pojąć nie mogę, jak na mecz play off AZSu P. z AZS G. przyszło - nie licząc gorzowian, zawodniczek MUSK na trybunach, klubu kibica ...wręcz kilkanaście osób.
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
nie kumasz... ja tez nie
ale prawda taka ze caly p-n dostal na leb na punkcie lecha... sam od czasu do czasu lubie na bulgarska sie przejsc, ale to jest idiotyczne jaka miasto przymuje polityke. dzisiaj Warta w ratuszu walczy o 300 tys. bez nich nie splaci dlugow i nie bedzie mogla dalej funkcjonowac, daleko nie trzeba szukac Olimpia, najbardziej utytulowany zespol z Poznania w koszykowce kobiet na poziomie seniorskim praktycznie nie istnieje... Napewno nie mozna porownywac Poznania z Gorzowem, diametralnie rozne miasta, smiem twierdzic ze u nas ludzie biegaja tylko za sianem, jest inna mentalnosc ludzi, po co z zyski z firm przeznaczyc na sport jak mozna kupic sobie nowa fure i przyswiecic sasiada... taka jest smutna rzeczywistosc a haslo POZNAŃ STAWIA NA SPORT to brednia wyssana z palca. Jakie sportowe inwestycje sa prowadzone w miescie? jasne Bulgarska, a poza tym? plany modernizacji areny, plany term z basenem olimpijskim... plany, plany... lepiej powiedziec ze jest kryzys i nie ma na nic pieniedzy! POZNAŃ STAWIA NA LECHA i taka jest rzeczywistosc reszta dostaje ochlapy...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”