Przed meczem: ODRA - Wisła

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 19 lutego 2005, 15:52

Odra Brzeska Odra! 8)

Ja oczywiście jestem do dyspozycji jeśli chodzi o relację live - tylko zgłoście się do mnie do kogo mogę pisać smski :wink:

A oto co przed meczem miała do powiedzenia Monia Krawiec:

Obrazek

Jak oceniasz obecny sezon w wykonaniu swoim i Wisły Kraków?

Jest dużo nowych zawodniczek zagranicznych, więc był potrzebny czas na zgranie się i poukładanie gry. Jest mi trudno przebic się do składu, gdy w druzynie jest tyle znanych nazwisk. Caly czas jednak ucze sie i staram sie, aby moja gra byla lepsza.

Jesteś jedną z nielicznych Polek w zespole - czy nie powinno sie wprowadzić limitu dla zawodniczek z zagranicy?

Jeśli gra tyle zagranicznych zawodniczek na pewno cierpi na tym reprezentacja Polski. Myślę, że powinien być pewien limit, by dać szansę polskim dziewczynom ogrywać się, bo kadra będzie opierać się właśnie na nich.

Liga stała się bardzo wyrównana czego dowodem jest porażka Lotosu z Polfą. Wy na pewno realnie patrzycie na tytuł Mistrza Polski 2004/2005.

To bylo zaskoczenie. Lotos dawno nie przegrał w lidze meczu, ale grał w osłabieniu bez Gosi Dydek. Myślimy bardzo realnie o zdobyciu Mistrzostwa Polski, a jak będzie to się okaże na boisku.

A jak oceniasz wystep Wisły w Eurolidze?

Jest to debiut Wisły w tych rozgrywkach. Dostałyśmy się do 'szesnastki' i teraz będziemy walczyć w najbliższych meczach z Moskwą. Chcemy wypaść jak najlepiej. Nie ukrywam, że zdarzały się nam mecze słabsze, ale tak bywa w sporcie.

Na początku sezonu Cukierki były łatwym kąskiem, obecnie wielu drużynom już tak nie smakują. Jak nastawiacie się na ten mecz?

Rzeczywiście początek był zaskakująco słaby w wykonaniu Odry. Teraz jest zupełnie inaczej. Na pewno będzie nam ciężko. Cukierki zagrają przed własną publicznością niesione głośnym dopingiem choć liczę na to, że wygramy.

Dziękuję za rozmowę.

Dziękuję i do zobaczenia na meczu.

Rozmawiał MaRiO :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 19 lutego 2005, 16:14

A mi się jakoś dziwnie wydaje, że dzisiaj nikt nikomu krzywdy nie zrobi.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Fan z Pabianic

ODRA - WISŁA

Postautor: Fan z Pabianic » 19 lutego 2005, 16:30

qiero pisze:A mi się jakoś dziwnie wydaje, że dzisiaj nikt nikomu krzywdy nie zrobi.

nie do końca prawda bo albo Wisle albo Polfie choć nie zapinajmy że Polfa w przypadku zwycięstwa musi jutro wygrać w Chełmie

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”