Lotos Gdynia - Wisła Kraków (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Lotos Gdynia - Wisła Kraków (półfinały)

Postautor: tankista » 28 marca 2009, 19:14

Nas w młynie jakieś 80-100 osób ( rekord chyba jakiś :) ) a na hali około 3000tyś widzów. Podczas prezentacji drużyny odpalamy Wulkany (niestety coś felerne były) i ognie bengalskie prezentujemy napis (niestety treści nie znam :oops: ) A w sektorze klubu kibica razem z sektorówką powiewają flagi . W Gdyni melduję się 9 kibiców Wisły. Jutro liczę na powtórkę. Zdjęcia będą niedługo.

rzymi
Oldboy

Re: Lotos Gdynia - Wisła Kraków (półfinały)

Postautor: rzymi » 28 marca 2009, 23:11

tankista pisze:prezentujemy napis (niestety treści nie znam :oops: )

'Najpierw Wisłę pokonamy, potem mistrza zdobywamy'
ObrazekObrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 marca 2009, 23:37

A ja naliczyłem z 10 osób z Krakowa :) :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 28 marca 2009, 23:39

KIBIC pisze:A ja naliczyłem z 10 osób z Krakowa :) :D

a to chyba stała ekipa wyjazdowa?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 marca 2009, 23:43

no :P
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 marca 2009, 00:23

Co do frekwencji - naprawdę był to chyba jakiś rekord .. :P ale jutro (ponoć) ma nas być jeszcze więcej :shock: 8)
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 29 marca 2009, 09:48

nie liczac z szalikami moze było ich unas z 10 osob na cwercfinale. Chyba te same osoby co na Superpucharze!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 29 marca 2009, 17:55

rzymi pisze: ale jutro (ponoć) ma nas być jeszcze więcej :shock: 8)
No i było ! ! ! Dziś w młynie było nas jakieś 110osób! ! ! A Na hali jakieś 3500ludków. Podczas prezentacji odpalamy tortówki i resztę bengali . Na bocznej trybunie puszczamy w ruch dużą sektrówke a w naszym sektorze prezentujemy baloniade i flagowisko. Liczba Wiślaków w Gdyni nie zmieniła się.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 marca 2009, 19:58

Niestety, nie poprawimy tego wyniku z dzisiaj bo nie dostawią nam trzeciej trybuny :P
ObrazekObrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 29 marca 2009, 21:33

tankista pisze:
No i było ! ! ! Dziś w młynie było nas jakieś 110osób! ! ! A Na hali jakieś 3500ludków. Podczas prezentacji odpalamy tortówki i resztę bengali . Na bocznej trybunie puszczamy w ruch dużą sektrówke a w naszym sektorze prezentujemy baloniade i flagowisko. Liczba Wiślaków w Gdyni nie zmieniła się.

Liczba osób zaimponowała lecz możliwosci jakie mieliscie do wykorzystania zostały widze porzucone na bok :) ilość duża ale w TV doping nie był słyszalny zbyt dobrze.
pamiętajcie nie chodzi o ilość chodzi o jakość
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 29 marca 2009, 21:34

Longerinho pisze:
tankista pisze:

Liczba osób zaimponowała lecz możliwosci jakie mieliscie do wykorzystania zostały widze porzucone na bok :) ilość duża ale w TV doping nie był słyszalny zbyt dobrze.

no to podałeś najmocniejszy argument, że nie ilość a jakość :lol:

ktoś od nas może oceni walory akustyczne nowej hali.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 30 marca 2009, 19:02

Marco pisze:
Longerinho pisze:
tankista pisze:

no to podałeś najmocniejszy argument, że nie ilość a jakość :lol:

ktoś od nas może oceni walory akustyczne nowej hali.

Klimat w gdyńskiej hali bardziej przypomina pseudoatmosfere meczów WNBA niż halę europejską - polską, gdzie ważny jest doping. Wogóle nie rozumiem po co puszczają muzykę w czasie gry... brakowalo mi tylko puszczanego przez głośniki, znanego z NBA, okrzyku "DEFENCE".

Co do samego młyna - wielkość i jakość jak zaznaczono wcześnie nie musi iść w parze. Ale tym razem szły - maly młyn=słaba jakość. Poza tym przekrój wiekowy na moje oko to od 4 lat do 50. Większość jednak w wieku szkolnym/gimnazjalnym. ponadto dziwie sie czemu klub kibica drużyny z Gdyni nie walczył o to aby ich "mlyn" składał się z 2 podestów - 1 podest nie pozwala wam się rozwijać, ale to wasz problem. Super rozwiazaniem by było - jak rozmawialiśmy przed meczem - gdyby mlyn był na trybunie za jednym z koszów. nie dość, że lepiej niosły by się śpiewy i bęben, to rownież w ciekawy sposób można wykorzystać tai układ trybuny - nie bede podpowiadał - domyslcie sie sami.

Teraz o samym dopingu... hmmm strasznie cicho. Młynek coś tam mamrota, a hala sie nie dołącza. Nawet przy prowadzeniu +20 bylo cicho. zadnego fanatyzmu - tylko uderzają w jakiś kolejny wytwór gdyńskiej fantazji aby nie klaskać - wachlarzyk czy to tam bylo. Ogólnie to hala "klaskała" w rytm puszczanej muzyki, a gdy nuta się skończyła, to na hali cisza.

Na potwierdzenie, że było cicho, niech bedzie przykład, jak jedna osoba od nas krzyknęła: "Zostaw Marte w spokoju" to zawodniczki uslyszały to. WDZ chyba tez bo zdjął Skere, a nie Martę.

Ogólnie hala fajna jak na potencjal Lotosu, lecz nie potrafią tego wykorzystać.

PS: Gratulacje dla klubu z Gdyni za FRAJERSKĄ :!: :!: :!: :!: akcję z godziną meczu niedzielnego.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 marca 2009, 21:49

Cóż, no nie dorastamy Wam do pięt pod względem dopingu... :)
Lepiej jednak siedzieć bliżej boiska i żeby gorzej było słychać doping niż
kilometr od parkietu i żeby po hali niosły się śpiewy, bębny i inne nasze wytwory, które już co najmniej drugi sezon mamy na trybunach :wink:
Ważna jest zabawa a u nas ludzie dobrze się bawią przy muzyce i widać pseudoatmosfera z WNBA im się podoba... Co zrobić, nie ma lekko... :)
Hmm, jak pisałem wcześniej, daleko nam do Was i 110-120 to widać był max naszych możliwości w czasie tego weekendu. Cieszymy się, że tyle osób zebraliśmy. Ale czy według Ciebie powinniśmy robić selekcją wiekową? Mimo tej rozpiętości wiekowej i słabej jakości naszego dopingu - i tak było duużo lepiej niż np na PP i w ogóle w ostatnim czasie więc nie mamy powodów do zmartwień.
ObrazekObrazek

Atletico
Nowy na forum

Re: Lotos Gdynia - Wisła Kraków (półfinały)

Postautor: Atletico » 30 marca 2009, 22:16

tankista pisze:Nas w młynie jakieś 80-100 osób ( rekord chyba jakiś :) ) a na hali około 3000tyś widzów. Podczas prezentacji drużyny odpalamy Wulkany (niestety coś felerne były) i ognie bengalskie prezentujemy napis (niestety treści nie znam :oops: ) A w sektorze klubu kibica razem z sektorówką powiewają flagi . W Gdyni melduję się 9 kibiców Wisły. Jutro liczę na powtórkę. Zdjęcia będą niedługo.

Kiedy fotki. Bedą jakieś?? :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 marca 2009, 22:39

Na naszej klubowej stronce możesz obejrzeć galerię z meczu, w której jest jedno, góra dwa zdjęcia kibiców... :roll:
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”