Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
ciekawe czy jutro Darek będzie tak się cieszyć jak ten trener:
http://www.youtube.com/watch?v=oJHCa8ZO7iA
http://www.youtube.com/watch?v=oJHCa8ZO7iA
-
Gorzowski_Kibic
- Nowy na forum
Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsce
Noszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam 
pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
ja tam nie widzę żadnego problemu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
A wiec tak.. nie chodzi tu o przychodzenie wczesniej i czy jest miejsce czy nie jest ...
Wiec jezeli uwazasz ze bedziesz wstanie cos wniesc do dopingu, zasilić swoim glosem nasz KK to zapraszam
A jezeli ma to byc na zasadzie... "mam 12 lat" i chcialbym pokibicowac z wami... to mam mieszane uczucia...
Klub Kibica jest otwarty dla wszystkich... ale w granicach pewnego rozsadku
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
A wiec tak.. nie chodzi tu o przychodzenie wczesniej i czy jest miejsce czy nie jest ...w Klubie Kibica potrzebujemy ludzii, którzy będa pomagali nam w dopingu a nie przeszkadzali
... a nieraz sie takie dzieci znajda niestety... co moze uwazaja ze to "plac zabaw"
![]()
Wiec jezeli uwazasz ze bedziesz wstanie cos wniesc do dopingu, zasilić swoim glosem nasz KK to zapraszam
A jezeli ma to byc na zasadzie... "mam 12 lat" i chcialbym pokibicowac z wami... to mam mieszane uczucia...(bo ostatnio kilka takich dzieci, nie wiem skad sie znalazlo i wiecej przeszkadzało niż to było warte)...
Klub Kibica jest otwarty dla wszystkich... ale w granicach pewnego rozsadku... zeby mnie co niektorzy zle nie zrozumieli.
co do tych młodych najlepiej było by gdyby zasłużyli się czymś przed wstąpieniem do KK bo ostatnimi czasy namnożyło ich się jak mrówkóff
no i Endrju ma rację nie potrzebni tam kolejne toffiki :]:]:] ale gardła
Pzdr
W kwestii dopingu zapewniam, że nie zawiodę. Do KK chcę się dołączyć nie dlatego, żeby się potem chwalić, że jestem w Klubie Kibica i widać mnie na zdjęciach z każdego meczu
tylko dlatego, że chcę dopingować, a w innych sektorach jest z tym kiepsko.
Często jak np na głównej ktoś próbuje śpiewać razem z Wami to ludzie wokół patrzą na niego jakby nie był do końca normalny i przeszkadzał im w spokojnym oglądaniu meczu
A moim zdaniem na hale, czy na stadion, nie idzie się tylko po to, żeby obejrzeć mecz, ale po to, żeby wesprzeć drużynę, poczuć atmosferę i współtworzyć tą atmosferę
Nasza publiczność potrafi żywiołowo reagować na wydarzenia na parkiecie, ale ta reakcja zazwyczaj ogranicza się tylko do klaskania i krzyczenia JEST! po zdobyciu punktów czy zbiórce, czasami jakaś grupa włączy się do dopingu, a już bardzo rzadko prawie cała hala, a dla mnie to za mało...
Co do tych 12-latków, to w dużej części przychodzą do Was tylko dlatego, że AZS odnosi sukcesy i jest "modny" i właśnie na takiego nie chciałem wyjść (choć 12-latkiem to ja byłem... 12 lat temu
).
Zresztą, co tu dużo pisać, zobaczymy się 18.
Do Gdyni, niestety, na pierwsze dwa mecze pojechać nie mogę... 
Często jak np na głównej ktoś próbuje śpiewać razem z Wami to ludzie wokół patrzą na niego jakby nie był do końca normalny i przeszkadzał im w spokojnym oglądaniu meczu
Nasza publiczność potrafi żywiołowo reagować na wydarzenia na parkiecie, ale ta reakcja zazwyczaj ogranicza się tylko do klaskania i krzyczenia JEST! po zdobyciu punktów czy zbiórce, czasami jakaś grupa włączy się do dopingu, a już bardzo rzadko prawie cała hala, a dla mnie to za mało...
Co do tych 12-latków, to w dużej części przychodzą do Was tylko dlatego, że AZS odnosi sukcesy i jest "modny" i właśnie na takiego nie chciałem wyjść (choć 12-latkiem to ja byłem... 12 lat temu
Zresztą, co tu dużo pisać, zobaczymy się 18.
-
Gorzowski_Kibic
- Nowy na forum
cesare pisze:Endrju pisze:pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
A wiec tak.. nie chodzi tu o przychodzenie wczesniej i czy jest miejsce czy nie jest ...w Klubie Kibica potrzebujemy ludzii, którzy będa pomagali nam w dopingu a nie przeszkadzali
... a nieraz sie takie dzieci znajda niestety... co moze uwazaja ze to "plac zabaw"
![]()
A jezeli ma to byc na zasadzie... "mam 12 lat" i chcialbym pokibicowac z wami... to mam mieszane uczucia...(bo ostatnio kilka takich dzieci, nie wiem skad sie znalazlo i wiecej przeszkadzało niż to było warte)...
Klub Kibica jest otwarty dla wszystkich... ale w granicach pewnego rozsadku... zeby mnie co niektorzy zle nie zrozumieli.
co do tych młodych najlepiej było by gdyby zasłużyli się czymś przed wstąpieniem do KK bo ostatnimi czasy namnożyło ich się jak mrówkóffo! np. taka akcja jak przed ostatnim meczem co zrobił Sołtys z kolegą - klejenie flag
:):)
no i Endrju ma rację nie potrzebni tam kolejne toffiki :]:]:] ale gardławięc jak masz zamiar nas w tym wspomóc to nie ma sprawy
Pzdr
ooo wypraszam sobie xD ja kleiłam flagi z doproszczem
aniuh pisze:cesare pisze:Endrju pisze:pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
![]()
co do tych młodych najlepiej było by gdyby zasłużyli się czymś przed wstąpieniem do KK bo ostatnimi czasy namnożyło ich się jak mrówkóffo! np. taka akcja jak przed ostatnim meczem co zrobił Sołtys z kolegą - klejenie flag
no i Endrju ma rację nie potrzebni tam kolejne toffiki :]:]:] ale gardławięc jak masz zamiar nas w tym wspomóc to nie ma sprawy
Pzdr
z sołtysem chyba
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
cesare pisze:aniuh pisze:cesare pisze:Endrju pisze:pablo pisze:Witam! Mam pytanie, czy można bez problemu "dosiąść" się do sektora KK przed meczem? Oczywiście zakładając, że przyjdzie się odpowiednio wcześniej i będzie jeszcze miejsceNoszę się z takim zamiarem od dłuższego czasu, ale nie chciałem wyjść na "kibica sukcesu", który przychodzi do KK bo AZS jest na topie... Niestety, dopiero od niedawna mam możliwość bycia na każdym meczu w Gorzowie (nie jestem z GW), wcześniej mogłem przychodzić tylko czasami, dlatego nie było sensu się angażować w KK. Dotychczas siedziałem na głównej, ale dłużej tak nie wytrzymam
![]()
Pzdr
z sołtysem chyba
nie wiem jak tak na niego mówicie ale niech bedzie xD
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”