Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)
Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
Re: Czas na FINAŁ 2008/09: Gorzów - Gdynia
mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
Zanczy, że Gorzów niby pokona Lotos?
Saletra pisze:mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
Zanczy, że Gorzów niby pokona Lotos?![]()
![]()
. Proponuję skupić się na wyszarpaniu chociaż jednego zwycięstwa.
Czemu nie? Przynajmniej u siebie.. Przeciez w rundzie zasadniczej pokonaliśmy Lotos u siebie, teraz jestesmy bogatsi o Anosike i Koryzne.. i chyba w dobrej formie.. Choc przy formie Lotosu i tak teoretycznie wymiekamy, ale fajnie bylo by wyrwac zwyciestwo(a) chociaz u siebie...
Ja licze na kawalek dobrej koszykowki i pokaz taktyki z obu stron. To beda dobre mecze - tego jestem pewien.
Saletra pisze:mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
![]()
to jest sport a w sporcie wszystko może się zdarzyć .. nie ma sensu podawać przykładów NIESPODZIANEK jakie ogólnie w sporcie miały miejsce bo jest ich naprawdę sporo
gramy do 4 zwycięstw .. fajnie było by gdyby doszło do 7 meczu
tak więc zaczynamy od 0:0 i grać dziewczyny do upadłego
liczę na widowiskowe, dramatyczne i niezwykle emocjonujące mecze do ostatnich sekund ich trwania
Zapowiedź finału:
http://toiowonasportowo.blox.pl/2009/04 ... inale.html
http://toiowonasportowo.blox.pl/2009/04 ... inale.html
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
feri pisze:Saletra pisze:mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
![]()
Czemu nie? Przynajmniej u siebie.. Przeciez w rundzie zasadniczej pokonaliśmy Lotos u siebie, teraz jestesmy bogatsi o Anosike i Koryzne.. i chyba w dobrej formie..
no tak pamiętam dokładnie Lotos w przegranym meczu grał i z Catch i Alaną i z Cura
no i formę miał Lotos zajebistą
a jeżeli jeszcze ten Wasz potencjał Anosike zagra tak jak na pucharze to dziwny spokój mnie ogarnia
Chociaż poprzednie sezony nauczyły mnie pokory i tego, że w sporcie nic nie jest pewne to jakoś wierzę, że bedzie dobrze
i na dobre i na ZŁE!!!
walczacy z wiatrakami pisze:feri pisze:Saletra pisze:mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
![]()
Czemu nie? Przynajmniej u siebie.. Przeciez w rundzie zasadniczej pokonaliśmy Lotos u siebie, teraz jestesmy bogatsi o Anosike i Koryzne.. i chyba w dobrej formie..
no tak pamiętam dokładnie Lotos w przegranym meczu grał i z Catch i Alaną i z Cura![]()
![]()
![]()
![]()
no i formę miał Lotos zajebistą![]()
![]()
![]()
a jeżeli jeszcze ten Wasz potencjał Anosike zagra tak jak na pucharze to dziwny spokój mnie ogarnia
Chociaż poprzednie sezony nauczyły mnie pokory i tego, że w sporcie nic nie jest pewne to jakoś wierzę, że bedzie dobrze
i znowu jakieś głupie ujmowanie kogoś sukcesu bo ktoś tam nie zagrał w najsilniejszym składzie itd. itp. etc. .. tak ciężko pogodzić się z tamtą porażką albo chociaż nie ujmować sukcesu (bo tak to trzeba nazwać) innej drużynie ..
po drugie to co AZS był w formie tak? fakt rozegraliśmy wtedy jako jedyni w Polsce kilkadziesiąt meczów o stawkę więc dla nas to nie był początek sezonu
po trzecie to nie my jesteśmy faworytem tego finału .. i chyba każdy w Polsce o tym wie .. dla nas wejście do finału jest już sukcesem (progresja trwa) jednak wiem, że dziewczyny nie położą się na parkiecie i powalczą
tak ciężko wszystkim uwierzyć, że to my jesteśmy w finale ?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
walczacy z wiatrakami pisze:feri pisze:Saletra pisze:mawi pisze:Cicho, nikt nic nie pisze przed tymi spotkaniami - może to będzie cichy finał, a może przez niektóre usta będzie musiało przejść słowo GORZÓW
![]()
no tak pamiętam dokładnie Lotos w przegranym meczu grał i z Catch i Alaną i z Cura![]()
![]()
![]()
![]()
no i formę miał Lotos zajebistą![]()
![]()
![]()
Ciekawie by było jakby po pierwszych dwóch meczach w Gdyni był wynik 1:1
Zreszta nie napinam sie wogole na ten finał (To co "TRABILEM" cały sezon ze Gorzow bedzie w finale sie sprawdziło
Mimo ze Lotos patrząc na skład ma dużą przewagę to nie zapominajcie o tym ze to Gorzów ma TRENER-a
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
cesare pisze:i znowu jakieś głupie ujmowanie kogoś sukcesu bo ktoś tam nie zagrał w najsilniejszym składzie itd. itp. etc. .. tak ciężko pogodzić się z tamtą porażką albo chociaż nie ujmować sukcesu (bo tak to trzeba nazwać) innej drużynie ..
po drugie to co AZS był w formie tak? fakt rozegraliśmy wtedy jako jedyni w Polsce kilkadziesiąt meczów o stawkę więc dla nas to nie był początek sezonu:):)
po trzecie to nie my jesteśmy faworytem tego finału .. i chyba każdy w Polsce o tym wie .. dla nas wejście do finału jest już sukcesem (progresja trwa) jednak wiem, że dziewczyny nie położą się na parkiecie i powalczą
tak ciężko wszystkim uwierzyć, że to my jesteśmy w finale ?
ależ gratuluję sukcesu
reszty nie chce mi się komentować
i na dobre i na ZŁE!!!
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Endrju pisze:... to nie zapominajcie o tym ze to Gorzów ma TRENER-ai niespodzianki moga sie zdarzyc.
pamietam jak ten TRENER spieprzył MEJ na Litwie
ale to zapewne nie ma związku i zapewne było to dawno i zapewne Wy tego nie zanotowaliście
i na dobre i na ZŁE!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
walczacy z wiatrakami pisze:Endrju pisze:... to nie zapominajcie o tym ze to Gorzów ma TRENER-ai niespodzianki moga sie zdarzyc.
pamietam jak ten TRENER spieprzył MEJ na Litwie![]()
ale to zapewne nie ma związku i zapewne było to dawno i zapewne Wy tego nie zanotowaliście
Kulam ze smiechu... ze nikt nie chciał pojechać na te MEJ to Maciejewski sie zlitował i pojechal... i popelnil najwiekszy bład w swojej karierze trenereskiej... bo tam powinna pojechac Jabłońska... a nie On, który w tydzien czasu czy 2 tygodnie dream teamu nie zrobi.
PS ale skoro wybiegamy w sprawy poza klubowe... moze przypomniec Ci Uniwersjade w Bankoku 2 lata temu
(Tez tego pewnie nie zanotowałes... najwiekszego sukcesu w historii koszykówki uniweryteckiej
Aha i na koniec cytat
"Nie jest łatwo pokonać pewne stereotypy, które przez lata wytworzyły się w polskiej lidze, gdzie Lotos i Wisła były do tej pory poza zasięgiem.Więc dajmy ludziom trochę czasu do dopuszczenia do siebie myśli, że ktoś inny może z nimi konkurować."- D. Maciejewski
Sprawdziło się ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:"Nie jest łatwo pokonać pewne stereotypy, które przez lata wytworzyły się w polskiej lidze, gdzie Lotos i Wisła były do tej pory poza zasięgiem.Więc dajmy ludziom trochę czasu do dopuszczenia do siebie myśli, że ktoś inny może z nimi konkurować."- D. Maciejewski
Sprawdziło się ?![]()
![]()
Endrju sprawdziło się .. ba! nawet sprawdza się w tym co pisze walczący z wiatrakami i jemu podobni hahahaha
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”