flash pisze:P.S.
Ile miejsc ma hala w Gorzowie?
Około 1200 miejsc
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
rzymi pisze:Kuba pisze:a nam odmówiono biletów, bo "W Gorzowie mamy małą halę"
mam nadzieję, że na finale nie będzie takich niespodzianek.
rzymi pisze:Kuba pisze:a nam odmówiono biletów, bo "W Gorzowie mamy małą halę"
feri pisze:rzymi pisze:Kuba pisze:a nam odmówiono biletów, bo "W Gorzowie mamy małą halę"
Oczywiście, że mogą być... moim zdaniem 1200 miejsc to fikcja, chyba, że liczone są wszystkie kawałki powierzchni, gdzie można się wcisnąć. Jeżeli Gdynia wygra dwa pierwsze mecze, to na pewno zapotrzebowanie na mecze w GW, zwłaszcza ten niedzielny będzie większe, niż ilość miejsc przeznaczonych dla gości. I nic dziwnego w tym nie widzę, że klub przeznaczy na to tylko pewną określona pulę... hala nie jest z gumy.
czekolada pisze:Ok - 20 powinno być darmowych. Ale czy przypadkiem nie jest tak, że 10% zgłoszonej "możliwości" hali powinno być dla gości? W Eurolidze tak jest i chyba kiedyś tak było w PLKK?
Endrju pisze:
2. a ja tak chciałem odwiedzic Kraków znowu... a do Gdyni nie lubie jezdzic... co to za miasto z 90 letnia tradycja
![]()
![]()
(no to teraz nacisnalem komus na odcisk)
![]()
![]()

Endrju pisze:czekolada pisze:Ok - 20 powinno być darmowych. Ale czy przypadkiem nie jest tak, że 10% zgłoszonej "możliwości" hali powinno być dla gości? W Eurolidze tak jest i chyba kiedyś tak było w PLKK?
5% jest chbya w regulaminie... czyli akurat 40 miejscbo 800 miejsc jest max siedzacych...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 81 gości