Klub Kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 13:16

tankista pisze:
Endrju pisze:vip - nie wiem ale chyba nic z wyjazdem nie wyjdzie :/... chociaz mam nadzieje ze sie myle... :roll:
Andrzej ! Nie rób nam tego ! ! !

Bedzie ciezko ale wpadniemy na 7-mecz finalowy... akurat w niedziele :D Termin przystepny dla kazdego :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 10 kwietnia 2009, 22:39

te forum krótko mówiąc jest p... :) nie chodzi mi o dział AZSu ale ogólnie o cały ten bajzel ..
ludzie pokroju kubus prowokują a jak odpisze im się kulturalnie aby zaparzył sobie meliske albo skoczył do apteki po nerwosol to od razu dają ostrzeżenia i bany !!

więc moja propozycja jest taka abyśmy założyli swoje forum normalnie na stronie AZSu .. i tam pisali swoje sprawy kibicowskie .. z takimi modami jak kubus to k... nie idzie wytrzymać !! a co najlepsze reszta "władzy" to olewa i udaje, że nie widzi !!

ps. zna ktoś administratora oficjalnej strony AZSu i mógłby z nim pogadać o utworzeniu forum ?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 10 kwietnia 2009, 22:51

a najgorsze jest k... jak te j... usuwają posty :| to k... po chuj jest te forum ?

dla debili co k... nie wiedzą co to forum wyjaśniam:
"Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."

źródło:1. Forum dyskusyjne. Wikimedia Foundation [online]. [dostęp 10 kwietnia 2009]. Dostępny w Internecie: <http>.

czasy PRLowskie już k... dawno minęły ale jak widać jeszcze trochę ludzi za nimi tęskni !! i cenzoruje wszystko co dla nich niewygodne jak k... za czasów komuchów !!
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 10 kwietnia 2009, 23:14

popieram Cesare w 100%.czas zawijać manatki i s....lać stąd.Ludzie ogarnijcie sie trochę do h..a pana.To nie jest k...a Białoruś,. Niektórym się k...a w głowach poprzewracało od nadmiaru kilogramów :lol:

Kubusiu i reszta szanownych Moderatorów:NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ!

A tak wogóle to za co Endrju dostał bana?, rozumiem co niektórych moderatorów zdenerwowanie po niekorzystnych rozstrzygnięciach półfinałowych ale dziwne ze przez ostatnie pół roku był z tym spokój, a tydzień po nagle zaczęto częstować wykluczeniami z forum. Czy mógłbym zobaczyć post za który Endrju dostał 3 ostrzeżenia, czy tak jak pisze cesare cenzura i już nic nie znajdę?.
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 10 kwietnia 2009, 23:21

Ja tam też jestem za ;) Tylko kto się tym teraz zajmie? Bo tu naprawde się nie da pisac wiec ja w ogole zadko sie wypowiadam bo juz bym miala bana ;P
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 10 kwietnia 2009, 23:35

Temat forum na stronie AZS na 99,9% odpada. Sytuacja z samą stroną AZS jest zbyt skomplikowana nie mówiąc już o tym żeby tam forum stawiać... pozatym admin strony AZS jest z... Łodzi o ile się nie mylę... I ma lekko w poważaniu stronkę AZS. Strona jest bo jest, a jaka jest to wszyscy widzą :wink:

Być może jeśli powstanie nowy serwis AZS-u to jest szansa na forum... :wink:

PS. Była swego czasu propozycja dla klubu zrobienia nowego serwisu AZS-u która zawierała m.in. forum, czat on-line, itp.itd. Ale niestety... klub nie był zainteresowany... Mimo iż był gotowy projekt demo.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 10 kwietnia 2009, 23:57

Cóż, załóżcie własny serwer za 20zł miesięcznie i stawiajcie swoje forum :wink:
ObrazekObrazek

feri
Młodzik

Postautor: feri » 10 kwietnia 2009, 23:57

Wiecie co... szkoda mi tego forum.. bo mozna tutaj spotkac naprawde wartosciowych ludzi z calej polski (nawet z Polkowic) polaczanych wspolna pasja... i mialem nadzieje, ze tak bedzie dalej... Kurde, w koncu ktos tym forum rzadzi? Simon? Czy kto tam? Moze w koncu ktos przejrzy na oczy, ze jeden tępy moderator moze wszystko popsuć...
Macie jakies propozycje na fajna domenę i nazwę dla nowego forum? Ja wszystko opłacę.. serwer, domenę... Ale jak już robić, to porządnie, czyli ogólnopolskie forum, konkurencyjne...

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 kwietnia 2009, 00:00

to zróbmy nieoficjalną stronę klubu albo stronę kibiców ..
mecze u siebie mamy za free to róbmy zbiórkę co miecha tyle aby mieć na serwer i po sprawie .. jeszcze znaleźć kogoś kumatego od stron i jazda :)
tak szczerze mówiąc to Naszemu Klubowi też by się przydała jakaś lepsza stronka niż to co aktualnie prezentuje .. takie moje zdanie ..

więc temat do dyskusji .. fakt, że to już niemal koniec sezonu ale fajnie byłoby wystartować w nowy sezon z nową stroną ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 kwietnia 2009, 00:00

feri pisze:Wiecie co... szkoda mi tego forum.. bo mozna tutaj spotkac naprawde wartosciowych ludzi z calej polski (nawet z Polkowic) polaczanych wspolna pasja... i mialem nadzieje, ze tak bedzie dalej... Kurde, w koncu ktos tym forum rzadzi? Simon? Czy kto tam? Moze w koncu ktos przejrzy na oczy, ze jeden tępy moderator moze wszystko popsuć...
Macie jakies propozycje na fajna domenę i nazwę dla nowego forum? Ja wszystko opłacę.. serwer, domenę... Ale jak już robić, to porządnie, czyli ogólnopolskie forum, konkurencyjne...

Administratorem jest Viallos. A konkurencyjnego dla tego raczej nie dacie rady postawić więc załóżcie swoje, lokalne.. :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 kwietnia 2009, 00:01

[quote="rzymi":słowo]Cóż, załóżcie własny serwer za 20zł miesięcznie i stawiajcie swoje forum :wink:[/quote:słowo]

a będziesz Nas odwiedzał :D?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 11 kwietnia 2009, 00:02

cesare pisze:to zróbmy nieoficjalną stronę klubu albo stronę kibiców ..
mecze u siebie mamy za free to róbmy zbiórkę co miecha tyle aby mieć na serwer i po sprawie .. jeszcze znaleźć kogoś kumatego od stron i jazda :)
tak szczerze mówiąc to Naszemu Klubowi też by się przydała jakaś lepsza stronka niż to co aktualnie prezentuje .. takie moje zdanie ..

więc temat do dyskusji .. fakt, że to już niemal koniec sezonu ale fajnie byłoby wystartować w nowy sezon z nową stroną ..

jestem za

koszt domeny 120zl/rok, przyzwoity serwer 366zl/rok,

stronę mogę zrobić za free... :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 kwietnia 2009, 00:03

cesare pisze:
rzymi pisze:Cóż, załóżcie własny serwer za 20zł miesięcznie i stawiajcie swoje forum :wink:

a będziesz Nas odwiedzał :D?

hahaha, pytanie.. pewnie, że tak :roll: :wink: jeśli Wam się przyda do czegoś opinia kogoś z zewnątrz.
ObrazekObrazek

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 11 kwietnia 2009, 00:04

no chyba ze bawimy się w wersje oszczędnościową i domena jakaś z prv albo czyms i w chu.. reklam, a serwer bez obsługi MySQL i PHP :wink:

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 kwietnia 2009, 00:05

rzymi pisze:
feri pisze:Wiecie co... szkoda mi tego forum.. bo mozna tutaj spotkac naprawde wartosciowych ludzi z calej polski (nawet z Polkowic) polaczanych wspolna pasja... i mialem nadzieje, ze tak bedzie dalej... Kurde, w koncu ktos tym forum rzadzi? Simon? Czy kto tam? Moze w koncu ktos przejrzy na oczy, ze jeden tępy moderator moze wszystko popsuć...

Administratorem jest Viallos. A konkurencyjnego dla tego raczej nie dacie rady postawić więc załóżcie swoje, lokalne.. :wink:

Rzymi chodzi o to, że na tym forum panują chore zasady .. kasować co się nie podoba a jak dałem przykład to kasuje się normalne posty !! normalna odpowiedź na prowokacje admina ..

więc co jakiś kubus może sobie pozwalać na wszystko bo jest k... słabym adminem :|? który nawet nie wie co to forum :| chyba, że PRLowskie :)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”