Nowy sezon??Jak to będzie?

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Nowy sezon??Jak to będzie?

Postautor: azspwsz89 » 16 lipca 2004, 20:25

Nie tak dawno zakonczył sie sezon a juz wiele osób mysli o przyszłym...
Samo wejscie do ekstraklasy było Bigaśnym sukcesem...
ale co dalej....
Aga Szott i Marta Żyłczyńska napewno bardzoooo wzmocnią zespół...
Najwazniejsze jednak w przyszłym seznonie bedzie utrzymanie sie w esktraklasie ...Jednak chyba kazdy kibic AZSu Gorzów marzy o tym zeby dziewczyny powalczyły o jakies dobre miejsce oczywiscie nie ma mówie tu o rówej walce z takimi zespołami jak LOTOS VBW Clima czy AZS Pozan:) MAm jednak wielką nadzieje że dziewczyny pokaza na co je stac!! i godnie zareprezentuja nsz klub w ekstraklasie tego zycze im z całego serca!!!POWODZONKA!!;-)
She's like the wind...http://azspwsz89.glt.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 lipca 2004, 20:57

Z poznańskim AZS będą miały napewno większe sznase na wygranie ni ż w zeszłym sezonie!
Ale za dużo sobie nie myślcie bo i tak przegracie!!!
Zapraszam kibiców z Gorzowa na mecz do Areny!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: azspwsz89 » 17 lipca 2004, 21:11

Pfffff.... sorry ale za kogo wy sie uwazacie...!!!Za troszke czasu wam dokopiemy!!Dziewczyny są na tyle zdolne... ze moga zrobic wszystko!!Oczywiscie nie mówie tutaj ze wasz zespół jest mnie zdolny!!!Ale jestem pewna ze zapamietacie na długo mecz AZS Gorzów-AZS Poznań

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 17 lipca 2004, 22:02

Moim skromnym zdaniem, Gorzów sporo namiesza w lidze i sprawi nie jedną miłą niespodziankę swoim kibicom. Różnica między 1 ligą a ekstraklasą jest znaczna, jednak w zespole Dariusza Maciejewskiego gra kilka zawodniczek, które mają za sobą występy w ekstraklasie więc nie powinno być problemów z aklimatyzacją w lidze. Wstępnie stawiam na miejsce 6-8 dla Gorzowa.

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

:)

Postautor: azspwsz89 » 17 lipca 2004, 22:27

Nio ja tez tak uwazam... napewno w tym zespole nie mozna walczyc o 1-3 miejsce...Ale nasz zespół sproro namiesza.... Ale w przyszłosci jestem pewna ze nawet LOtos moze miec spore problemy z Gorzowem...Teraz wielu dziewczyna brakuje doświadczenia... bo są młode... JEDNAK LICZE ZE ZA 2 lata dziewczyny sprawią nam sporą niespodzianke i tego im zycze...

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 17 lipca 2004, 23:08

mam pytanie : jakis czas temu zespol prowadzilo dwoch szkoleniowcow a teraz pisze sie tylko o jednym - ma ktos inf na temat drugiego??( byl na pewno jeszcze w sezonie 2002 kiedy gorzow przegral z olimpia w pierwszej rundzie w walce o ekstraklase - drugie bardzo wazne pytanie : co sie stalo z Helą Rutkowską???? grala przez jakis czas a potem...nic nawet informacji co sie sstalo z zawodniczką???? moge sie tylko domyslac ze poszlo np o zbyt ciezkie treningi i Hela Rutkowska zmagajaca sie przez cala kariere z nadwaga(w gorzowie akurat schudla) odmowila ciezkich treningow za co trener ja wywalil prosze jdnka o info o ile ktos takie posiada

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 18 lipca 2004, 10:10

Saletra pisze:mam pytanie : jakis czas temu zespol prowadzilo dwoch szkoleniowcow a teraz pisze sie tylko o jednym - ma ktos inf na temat drugiego??( byl na pewno jeszcze w sezonie 2002 kiedy gorzow przegral z olimpia w pierwszej rundzie w walce o ekstraklase - drugie bardzo wazne pytanie : co sie stalo z Helą Rutkowską???? grala przez jakis czas a potem...nic nawet informacji co sie sstalo z zawodniczką???? moge sie tylko domyslac ze poszlo np o zbyt ciezkie treningi i Hela Rutkowska zmagajaca sie przez cala kariere z nadwaga(w gorzowie akurat schudla) odmowila ciezkich treningow za co trener ja wywalil prosze jdnka o info o ile ktos takie posiada

Drużynę AZS PWSZ Gorzów Wlkp. prowadzi duet trenerski Dariusz Maciejewski oraz Janusz Wierzbicki i tak będzie nadal. Z tym, że tym pierwszym coachem jest trener Maciejewski.

Jeśli chodzi o Helenę Rutkowską to widziałem ją 17 kwietnia br. podczas meczu AZS PWSZ - SMS Warszawa. Hela pracuje w klubie na hali... Nie wiem w jaki sposób zakończyła się jej przygoda z koszykówką, ale być może jest w tym co piszesz część prawdy.
W zespole kadetek Gorzowa występuje Emilia Rutkowska, córka Heleny. Emilia zagrała nawet w Gdyni na Finałach Mistrzostw Polski Juniorek. Koszykarska kontynuacja rodzinna trwa :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 lipca 2004, 10:30

Szkoda że mecz z Gorzowem jest dopiero w ostatniej kolejce!

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

;-]

Postautor: azspwsz89 » 18 lipca 2004, 10:57

Z tego co wiem to Helena Rutkowska sama chciała przerwać kariere sportową, może chciała sie zająć bardziej domem kazdy kiedys odejdzie.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 lipca 2004, 13:39

Jak tam utworzył się już w Gorzowie jakiś klub kibica????

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

;p

Postautor: azspwsz89 » 18 lipca 2004, 17:19

No pewnie juz dawnoo.... gdzies w połowie sezonu było mozna sie zapisac do klubu kibica!!:)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 lipca 2004, 22:28

Opisz ten klub kibica? Z kogo i czego się składa?

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 19 lipca 2004, 06:34

MARAS pisze:Opisz ten klub kibica? Z kogo i czego się składa?

...z kogo :arrow: z ludzi, z czego :arrow: ze sprzętu :D :D :D

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

:D:D

Postautor: azspwsz89 » 19 lipca 2004, 09:07

niop prawidłowa odpowieź:D:D ale przede wszytskim z ludźi którzy kochają ten klub:):) (zespół):D:D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 lipca 2004, 20:49

Z jakiego sprzętu, proszę podać szczegóły! Jestem ekspertem od tych spraw! :D

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”