DO BOJU WŁOKNIARZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODRA BRZEG - WISŁA KRAKÓW 82:69
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Własnie wróciłem ze swietowania zwyciestwa. 3mam jutro kciuki za Włokniarza, mam nadziej ze spotkamy sie w fiunale (ach te marzenia). super meczyk, dziewczyny zagrały na luzie i pchneliśmy Wisłke. W Brzegu wygrał tylko Lotos, nikomu wiecej nie udało sie to. teraz prawie miesiac przerwy , juz nie mofge sie doczekać. Ni wiem co jeszcze pisac ale przyciski na klawiaturze mi sie pie...lą. Sorki za błedy.
DO BOJU WŁOKNIARZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lisu pisze:Mam pytanie do kibiców Odry. W TV pokazali że wzdłuż hali wisiała sporych rozmiarów flaga. Pokazali dosłownie kilka sektund i nie widziałem najlepiej ale wydawało mi się że nie była to flaga Odry tylko jeżeli dobrze widziałem Startu Namysłów ??? Czy ktoś może wyjaśnić to?
Zgadza się to była flaga Startu Namysłów - ale wyjaśnią to na pewno inni
..you got to lose, to know how to win..
Lisu pisze:Ok, poprostu oglądając wiadomości sportowe na tvp3 byłem ciekaw czy mam już tak wysoką gorączkę czy może rzeczywiscie to była ta flaga :lol:
Dokładnie była to flaga Startu Namysłow. Od niedawna przyjeżdzają do nas znajome ziomki z Namysłowa i swoją wizyte zawsze akcentują flagą.
Więc nie miałeś wysokiej gorączki , i dlaczego tak Cie dziwi ze byla jakaś inna flaga niż Odry????
GURU pisze:Dokładnie była to flaga Startu Namysłow. Od niedawna przyjeżdzają do nas znajome ziomki z Namysłowa i swoją wizyte zawsze akcentują flagą.
Więc nie miałeś wysokiej gorączki , i dlaczego tak Cie dziwi ze byla jakaś inna flaga niż Odry????
A własnie że miałem gorączkę
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”