NBA All Star Weekend
Moderator: Moderatorzy
- Strzal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
NBA All Star Weekend
NBA All Star Weekend sie zaczyna powoli... znacie moze jakies miejsca w sieci gdzie mozna ogladac to na zywo? ...ja mam Cyfre ale u rodzicow w pokoju i nie bede mial mozliwosci ogladania u nich tego w nocy
wiec bylbym bardzo wdzieczny za jakies info 
<b> Michael Jordan On The Max </b>
Tak na marginesie, bo to ciekawy temat, by rozpocząć dyskusję - polecam kartę SkyStar2 do komputera
Dzięki temu obecnie oglądać można naprawdę sporo, sporo programów TV.. w sumie większość
Oczywiście NIEKODOWANYCH
Dziś jeśli kogoś to interesuje mecz rookie challange oprócz Cyfry+ będzie można obejrzeć również z Astry na hiszpańskim C+ Deporte2 (pakiet DIGITAL+).
Pełen wykaz stacji, które pokazywać będą tę imprezę znalezć można na tej stronie - http://knplogic.com/sport/index.html
Dziś jeśli kogoś to interesuje mecz rookie challange oprócz Cyfry+ będzie można obejrzeć również z Astry na hiszpańskim C+ Deporte2 (pakiet DIGITAL+).
Pełen wykaz stacji, które pokazywać będą tę imprezę znalezć można na tej stronie - http://knplogic.com/sport/index.html
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
I jak się Wam wsady podobały?
Całkiem ciekawy konkurs chyba... no i zasłużone zwycięstwo Jastrzębia Smitha. Chociaż mnie się chyba najbardziej podobał ten pierwszy wsad drugiego ze Smithow, ten z przelożeniem za plecami. No a dziś pewnie będzie nudnawo... 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram
dla mnie z kolei zainteresowanie basketem z parkietów NBA minęło, gdy na zasłuzoną emeryturę odszedł niezapomniany i niezastąpiony Joe Dumars (Pistons 4ever)
dla mnie z kolei zainteresowanie basketem z parkietów NBA minęło, gdy na zasłuzoną emeryturę odszedł niezapomniany i niezastąpiony Joe Dumars (Pistons 4ever)

you're as good as your last performance
Seba pisze:I jak się Wam wsady podobały?Całkiem ciekawy konkurs chyba... no i zasłużone zwycięstwo Jastrzębia Smitha. Chociaż mnie się chyba najbardziej podobał ten pierwszy wsad drugiego ze Smithow, ten z przelożeniem za plecami. No a dziś pewnie będzie nudnawo...
No ten pierwszy wsad pierwszego Smitha był najlepszy, ale podobały mi się też wsady Amare, były o dużej skali trudności, szkoda tylko, że nie wchodziły za pierwszym razem, niezła była ta główka z Nashem
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Szymon pisze:Szczerze powiedziawszy, to NBA mnie nie interesuje. Nie wiem kto gdzie gra i jak. Niestety to już nie czasy Jordana, Pippena, Rodmana, Barkleya, Magica, Drexlera, Bird'a i wielu, wielu innych autentycznych gwiazd i wirtuozów kosza!
no i jeszcze ten niesamowity Isiah "Zeke" Lord III Thomas
czarny pisze:W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram
Wow, ciesze się, że spotykam na forum fana Pistons, kibicuję im od 15 lat, tak długo czekałem na kolejny tytuł, tyle że dla mnie mistrzem jest Thomas, dlatego od lat gram z numerem 11
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Fakt, "Tłoki" na przełomie lat 80 i 90 mieli extra paczkę! Najwieksi wojownicy w lidze na czele z Laimbierem, Thomasem i Rodmanem toczyli wtedy niesamowite pojedynki w finałach konferencji z "Bykami". Ale dla mnie to właśnie "Bullsi" byli ulubioną, ukochaną drużyną! Grając bez centra byli kompletną drużyną. I na dodatek do tej drużyny trafił jeszcze mój ulubiony europejski koszykarz - Toni Kukoc! Ach..... piekne czasy..
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Dla kazdego kto nie ma cyfry - Slum Dunk Contest 2005 http://www.riceahoy.com/videos/nba2k5dunk.wmv
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
qiero pisze:czarny pisze:W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram
Wow, ciesze się, że spotykam na forum fana Pistons, kibicuję im od 15 lat, tak długo czekałem na kolejny tytuł, tyle że dla mnie mistrzem jest Thomas, dlatego od lat gram z numerem 11
Taaa... te czasy były świetne, choć dla mnie pod koniec lat 90 Tłoki zebrały taką paczkę, z którą przez lata się utożsamiałem i za którą dałbym się 'pociąć'
Z drugiej konferencji z kolei preferuję Portland bo tam gra mój ulubiony gracz z (nazwijmy to) młodszego pokolenia - Damon 'Mighty Mouse' Stoudamire

you're as good as your last performance