NBA All Star Weekend

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

NBA All Star Weekend

Postautor: Strzal » 18 lutego 2005, 20:59

NBA All Star Weekend sie zaczyna powoli... znacie moze jakies miejsca w sieci gdzie mozna ogladac to na zywo? ...ja mam Cyfre ale u rodzicow w pokoju i nie bede mial mozliwosci ogladania u nich tego w nocy :? wiec bylbym bardzo wdzieczny za jakies info :)
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 lutego 2005, 21:04

Zamień się z rodzicami na pokoje :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 18 lutego 2005, 21:11

ehh jak zawsze najlepsze wydarzenia w C+... ostatnio lecialo Super Bowl i tez bylem mocno wkurzony

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 lutego 2005, 21:37

Tak na marginesie, bo to ciekawy temat, by rozpocząć dyskusję - polecam kartę SkyStar2 do komputera ;) Dzięki temu obecnie oglądać można naprawdę sporo, sporo programów TV.. w sumie większość ;) Oczywiście NIEKODOWANYCH ;) ;) ;)

Dziś jeśli kogoś to interesuje mecz rookie challange oprócz Cyfry+ będzie można obejrzeć również z Astry na hiszpańskim C+ Deporte2 (pakiet DIGITAL+).

Pełen wykaz stacji, które pokazywać będą tę imprezę znalezć można na tej stronie - http://knplogic.com/sport/index.html
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 19 lutego 2005, 02:57

DZIEKI SEBA :D :!:
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 lutego 2005, 19:39

I jak się Wam wsady podobały? :) Całkiem ciekawy konkurs chyba... no i zasłużone zwycięstwo Jastrzębia Smitha. Chociaż mnie się chyba najbardziej podobał ten pierwszy wsad drugiego ze Smithow, ten z przelożeniem za plecami. No a dziś pewnie będzie nudnawo... ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 lutego 2005, 19:49

Szczerze powiedziawszy, to NBA mnie nie interesuje. Nie wiem kto gdzie gra i jak. Niestety to już nie czasy Jordana, Pippena, Rodmana, Barkleya, Magica, Drexlera, Bird'a i wielu, wielu innych autentycznych gwiazd i wirtuozów kosza!

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 20 lutego 2005, 20:02

W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram :wink:

dla mnie z kolei zainteresowanie basketem z parkietów NBA minęło, gdy na zasłuzoną emeryturę odszedł niezapomniany i niezastąpiony Joe Dumars (Pistons 4ever) :D
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 20 lutego 2005, 20:33

Seba pisze:I jak się Wam wsady podobały? :) Całkiem ciekawy konkurs chyba... no i zasłużone zwycięstwo Jastrzębia Smitha. Chociaż mnie się chyba najbardziej podobał ten pierwszy wsad drugiego ze Smithow, ten z przelożeniem za plecami. No a dziś pewnie będzie nudnawo... ;)

No ten pierwszy wsad pierwszego Smitha był najlepszy, ale podobały mi się też wsady Amare, były o dużej skali trudności, szkoda tylko, że nie wchodziły za pierwszym razem, niezła była ta główka z Nashem :)
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 20 lutego 2005, 20:34

Szymon pisze:Szczerze powiedziawszy, to NBA mnie nie interesuje. Nie wiem kto gdzie gra i jak. Niestety to już nie czasy Jordana, Pippena, Rodmana, Barkleya, Magica, Drexlera, Bird'a i wielu, wielu innych autentycznych gwiazd i wirtuozów kosza!

no i jeszcze ten niesamowity Isiah "Zeke" Lord III Thomas

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 20 lutego 2005, 20:36

czarny pisze:W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram :wink:

dla mnie z kolei zainteresowanie basketem z parkietów NBA minęło, gdy na zasłuzoną emeryturę odszedł niezapomniany i niezastąpiony Joe Dumars (Pistons 4ever) :D

Wow, ciesze się, że spotykam na forum fana Pistons, kibicuję im od 15 lat, tak długo czekałem na kolejny tytuł, tyle że dla mnie mistrzem jest Thomas, dlatego od lat gram z numerem 11 :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 lutego 2005, 20:46

Fakt, "Tłoki" na przełomie lat 80 i 90 mieli extra paczkę! Najwieksi wojownicy w lidze na czele z Laimbierem, Thomasem i Rodmanem toczyli wtedy niesamowite pojedynki w finałach konferencji z "Bykami". Ale dla mnie to właśnie "Bullsi" byli ulubioną, ukochaną drużyną! Grając bez centra byli kompletną drużyną. I na dodatek do tej drużyny trafił jeszcze mój ulubiony europejski koszykarz - Toni Kukoc! Ach..... piekne czasy..

Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 20 lutego 2005, 23:12

Do składu Tłoków z czasów "Bad Boys" jeszcze bym dorzucił wspomnianego wcześniej Dumarsa, Aguirre, Salleya, czy Mahorna

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 lutego 2005, 23:16

Dla kazdego kto nie ma cyfry - Slum Dunk Contest 2005 http://www.riceahoy.com/videos/nba2k5dunk.wmv
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 lutego 2005, 10:11

qiero pisze:
czarny pisze:W sumie od momentu przerwania złotej serii Bullsów zaczęła się nieco inna era w baskecie... przynajmniej ja to tak odbieram :wink:

Wow, ciesze się, że spotykam na forum fana Pistons, kibicuję im od 15 lat, tak długo czekałem na kolejny tytuł, tyle że dla mnie mistrzem jest Thomas, dlatego od lat gram z numerem 11 :D

Taaa... te czasy były świetne, choć dla mnie pod koniec lat 90 Tłoki zebrały taką paczkę, z którą przez lata się utożsamiałem i za którą dałbym się 'pociąć' :D Mowa tu oczywiście o składzie: Hunter, Dumars (Stackhouse), Hill, J. Williams, B. Williams (później zmienił nazwisko chyba na Bison Dele i w ogóle zniknął z basketu :? a szkoda, bo dawał kapitalne zmiany na centrze jak grał wcześniej w Bullsach, nie mówiąc oczywiście o grze w Pistons :P). Natomiast do Dumarsa miałem zawsze szacunek bo był wielkim człowiekiem na parkiecie a poza nim chyba jeszcze wiekszym :wink:

Z drugiej konferencji z kolei preferuję Portland bo tam gra mój ulubiony gracz z (nazwijmy to) młodszego pokolenia - Damon 'Mighty Mouse' Stoudamire :wink: (Toronto #20 - Portland #3)
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Hyde Park”