Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 24 kwietnia 2009, 22:04

jest szansa żeby Catch zagrała w niedzielę? Chocby w jakiejś masce ochronnej?

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 kwietnia 2009, 22:05

Saletra pisze:jest szansa żeby Catch zagrała w niedzielę? Chocby w jakiejś masce ochronnej?

podobno nie ma szansy, żeby pojawiła się na parkiecie do końca finałów
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 24 kwietnia 2009, 22:06

ajaja pisze:
Paul_Banks pisze:O tym jaka bezczelna jest P.Pawlak przekonajcię się sami :

http://www.tvp.pl/sport/koszykowka/kosz ... meczu-nr-4

minuta 4:33

Prostactwo i nic więcej
a co zrobiła Justynie Żurowskiej zobaczcie :)

i w 04:13 też to widać "na żywo" jak pcha cieszącą się Justyne i mówi "idź k...*"

Dla mnie wiocha.

Dla mnie znacznie większą wiochą jest nazwa własnego miasta wpisana po niemiecku. Tak tęsknisz do dawnego protektoratu?

łaał.
Naprawdę mocny argument w tekście nt. Pauliny Pawlak.
Jeszcze raz łaaał.
Nie tęsknie bo jestem za młody, żeby cokolwiek pamiętać z tego okresu, natomist wiesz też pewnie, że była w Gie Wu taka grupa muzyczna.
Natomiast nawet jak bym miał tam wpisane Tokio, Bagdad czy Kozia Wólka to nic Ci do tego !

A i co to zmienia w prostatctwie P.Pawlak ?

koszykarz

Postautor: koszykarz » 24 kwietnia 2009, 22:27

Prostactwo i nic więcej

i w 04:13 też to widać "na żywo" jak pcha cieszącą się Justyne i mówi "idź k...*"

Dla mnie wiocha.

No tu racja : Pawlak coś odbiło - zresztą Leciejewska przed meczami finałowymi też coś ,,palnęła'' o Gorzowie - że to zaszczyt że grają z Gdynią itp...

No cóż - jeśli Pawlak czy Lecia uważają się za gwiazdy to ich sprawa :lol: :lol: :lol:

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 24 kwietnia 2009, 22:47

Prostactwo i nic więcej

Dla mnie wiocha.

Na końcówce filmiku widać, że pannie Pawlak lekko sodówka odbija.Tak ma się zachowywać po prawie przegranym(na kilka sek. przed końcem) meczu reprezentacyjna rozgrywajka?To ja dziękuje bardzo za taką "1". Przegrać też trzeba umieć, a jak widać Pawlakowej ciężko to przychodzi. Szacunku nie zdobywa się tylko na boisku, ale również poza nim.Przyjdzie kiedyś taki mecz, że trafi na swoją i może się to dla Niej źle skończyć
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 24 kwietnia 2009, 22:54

Paul_Banks pisze:Nie tęsknie bo jestem za młody, żeby cokolwiek pamiętać z tego okresu, natomist wiesz też pewnie, że była w Gie Wu taka grupa muzyczna.
Natomiast nawet jak bym miał tam wpisane Tokio, Bagdad czy Kozia Wólka to nic Ci do tego !

Tak, na pewno grupę muzyczną wpisałeś :lol:

Pewnie że nic mi do tego. Nie świadczy to bowiem o mnie, a o Tobie. Mi by to do głowy nie przyszło, by coś takiego wpisać.

A co do Pawlakówny - o jej zachowaniu w sytuacjach kryzysowych wyraziłem się kilka lat temu, jeszcze na poprzednim forum. Nie chciałbym mieć takiej rozgrywającej w zespole.

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 24 kwietnia 2009, 23:02

ajaja pisze:
Paul_Banks pisze:Nie tęsknie bo jestem za młody, żeby cokolwiek pamiętać z tego okresu, natomist wiesz też pewnie, że była w Gie Wu taka grupa muzyczna.

Tak, na pewno grupę muzyczną wpisałeś :lol:

Pewnie że nic mi do tego. Nie świadczy to bowiem o mnie, a o Tobie. Mi by to do głowy nie przyszło, by coś takiego wpisać.

A co do Pawlakówny - o jej zachowaniu w sytuacjach kryzysowych wyraziłem się kilka lat temu, jeszcze na poprzednim forum. Nie chciałbym mieć takiej rozgrywającej w zespole.

No istny szok!
Landsberg an der Warthe, nazwa historyczna miasta, od którego historii samo miasto się nie odcina - postrachem forumowicza ajaja.
Seryjnie źle to musi o mnie świadczyć..
Co by to było dopiero jakbym mieszkał w Katowicach, aż strach pisać, że tam centrum handlowe nazywa się bodajże Silesia Citi Center to już w ogóle olaboga raczej.

Kończę tą bezproduktywną dyskusję,
no ale masz rację Pawlak Pauliny też nie chciałbym w Gorzowie. Tzn, nie mam urazu do jej imienia, nazwiska, boiskowego cwaniactwa, umiejętności nieprzeciętnych - natomiast te jej zachowanie woła o pomstę do nieba.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 24 kwietnia 2009, 23:48

Paulina ok ma talent gra całkiem całkiem ale jak widze takie obrazki to dla mnie żenuła, to jest wina bezbarwnego sezonu :lol:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 25 kwietnia 2009, 07:51

Piter7 pisze:
Paul_Banks pisze:

Dla mnie wiocha.

No fakt. Widać wyraźnie. A najlepsze jest to, że Żurowska po tym jak Pawlak ją odepchnęła nie zwraca na nią uwagi idzie se dalej :lol: Brawo Justyna. Pawlak nie potrafi się pogodzić z porażką :lol: nasze przegrały już trzy razy i obyło się bez takich incydentów. :lol: Nie mniej jednak chamstwo ze strony Pawlakowej...

mam poszukać fragmentów z chamskim zachowaniem gorzowianek? myślę,że było ich zdecydowanie wiecej niż Lotosiar :evil:

a Ci "z przed Tv" taka drobna uwaga: telewizja nie jest w stanie wszystkiego pokzać.
i na dobre i na ZŁE!!!

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 25 kwietnia 2009, 08:04

desix pisze:... meczu reprezentacyjna rozgrywajka?To ja dziękuje bardzo za taką "1".

Ona przynajmniej gra i CHCE GRAĆ w reprezentacji a nie tak jak inne (grające zreszat w Gorzowie) unika gry w kadrze.
To ja dziekuję za taka zawodniczkę która ma w dupie grę dla Polski :evil: dla mnie to zero zawodnika :evil:
ale rozumiem "kasa misiu kasa" jest najważniejsza :evil:
i na dobre i na ZŁE!!!

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 kwietnia 2009, 08:14

walczacy z wiatrakami pisze:
mam poszukać fragmentów z chamskim zachowaniem gorzowianek? myślę,że było ich zdecydowanie wiecej niż Lotosiar :evil:

Pewno by się znalazło skoro były emocje, pewnie równie nieistotne jak te z Pawlak. Zresztą w poprzednim meczu Maciejewski znalazł się aż na naszej ławce rezerwowych i gorsze słowa pewno padły-Ślimak nie pozostał mu dłużny. A na konferencji prasowej trenerzy zero pretensji do siebie. Myślę że teraz miedzy zawodniczkami też nie ma wielkich animozji.Po rywalizacji o MP spotkają w reprezentacji i pójdą na oranżadę

Najgorsze jest to że powoli zaczynam tęsknić do rywalizacji z Wisłą mimo że regularnie dostawaliśmy w dupę.Udowadnianie że jesteśmy najgorsi zaczynając od zawodniczek,trenera, prezesa, -kończąc na opowieściach o trójmiejskiej prasie co nie niby nie szanuje zespołu z Gorzowa jest MEGA MĘCZĄCE.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2009, 08:32 przez hellraiser, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 25 kwietnia 2009, 08:31

hellraiser pisze:

Pewno by się znalazło skoro były emocje, pewnie równie nieistotne jak te z Pawlak. Zresztą w poprzednim meczu Maciejewski znalazł się aż na naszej ławce rezerwowych i gorsze słowa pewno padły-Ślimak nie pozostał mu dłużny. A na konferencji prasowej trenerzy zero pretensji do siebie. Myślę że teraz miedzy zawodniczkami też nie ma wielkich animozji.Po rywalizacji o MP spotkają w reprezentacji i pójdą na oranżadę

Najgorsze jest to że powoli zaczynam tęsknić do rywalizacji z Wisłą mimo że regularnie dostawaliśmy w dupę.Udowadnianie że wszystko co najgorsze z pochodzi z trójmiasta zaczynając od zawodniczek,trenera, prezesa, -kończąc na opowieściach o trójmiejskiej prasie co nie niby nie szanuje zespołu z Gorzowa jest MEGA MĘCZĄCE.

Męczące ale prawdziwe my raczej w prasie nie poniżamy Wisły czy Lotosu jeszcze przed meczem ,nasze zawodniczki w wywiadach nie mówią że to zaszczyt grać z nimi , a już nie pamiętam żeby nasza zawodniczka wyzywała inną .
Lotos ma problem z zaakceptowaniem faktu że nie gra z Wisłą w Finale bo skoro wszyscy stawiają ich w roli faworyta to niewygodnie się przegrywa ,a AZS od początku mocno zaakcentował się w tym finale .
Więc niech Cię to męczy dalej
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 25 kwietnia 2009, 08:36

desix pisze:... meczu reprezentacyjna rozgrywajka?To ja dziękuje bardzo za taką "1".

Ona przynajmniej gra i CHCE GRAĆ w reprezentacji a nie tak jak inne (grające zreszat w Gorzowie) unika gry w kadrze.
To ja dziekuję za taka zawodniczkę która ma w dupie grę dla Polski :evil: dla mnie to zero zawodnika :evil:
ale rozumiem "kasa misiu kasa" jest najważniejsza :evil:

O kim piszesz ?
O Justynie ? O Kasi ?
Czy o Agnieszce Kaczmarczyk ?
Czy może mamy jakiś ukryty talent nie chcący grać w reprezentacji ?

I nawet nie śmiej porównywać zachowania P. Pawlak do Justynki.

Justyna jest dla niej pod wzglądem zachowania wzorem nie doścignionym.
Która z nich unika gry ?

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 kwietnia 2009, 09:01

friel pisze:

Męczące ale prawdziwe my raczej w prasie nie poniżamy Wisły czy Lotosu

Jasne bo wasza prasa jest zajebista.

Sezon magiczny - z Krakowem i Gdynią na kolanach - jeszcze trwa
Kamil Siałkowski

Rzeczywiście to jedynie taka oznaka szacunku. A pisze to ten sam człowiek które potem płakał że trójmiejska prasa rzekomo nie szanuję Gorzowa przed finałami. Moralność Kalego.Ciekawe co by było gdyby w trójmiejskiej prasie ukazał się artykuł że AZS na kolanach. Jaki to byłby płacz.W Gorzowie zrobiono by mega aferę.
Obrazek

flash
Młodzik

Postautor: flash » 25 kwietnia 2009, 09:04

Czy tylko mi się wydaje, że trener Winnicki nie bardzo pomógł swojej drużynie w decydujących minutach? 8)
bball

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”