kristofer pisze:sorry, ale muszę to napisać. Sam też błąd popełniłem ale nie wiem czy można poprawiać. Ale dla mnie jest kompletnym nieporozumieniem wpisywanie najlepszej polskiej zawodniczki a potem nieumieszczenie jej w piątce najlepszych - ja tak m.in. zrobiłem
kolejna rzecz - również absurdalna. Podają tutaj niektórzy najlepsza zawodniczka FGE inną od najlepszej zagranicznej zawodniczki. Catch jest Polką, że mimo bycia najlepszą zawodniczką FGE nie jest najlepszą zagraniczną koszykarką naszej ligi?? Oj cudownie by było gdyby była Polką
Komentarze do Oskarów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Komentarze do Oskarów
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Coz.. ja tak miedzy innymi zrobiłem. Uważałem ze obie panie tzn Robbins i Catch należy wyróżnić. Dlatego rozdzieliłem te 2 wyróżnienia na obie panie - celowo i świadomie.
Edytowac można spokojnie.
Edytowac można spokojnie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
kristofer pisze:to można umieścić dwa nazwiska, jednak z uzasadnieniem. Bo w sumie Robbins pracowała cały sezon, a Catch dołączyła już pod koniec sezonu, ale swoją grą oczarowała wszystkich.
Coz.. jak chcesz to możesz sobie umieszczać i dzisiec nazwisk (a ja policze i tak tylko pierwsze z lewej..) Ja zrobiłem tak jak uważałem za stosowne i nie zamierzam tego zmieniać.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:kristofer pisze:to można umieścić dwa nazwiska, jednak z uzasadnieniem. Bo w sumie Robbins pracowała cały sezon, a Catch dołączyła już pod koniec sezonu, ale swoją grą oczarowała wszystkich.
Coz.. jak chcesz to możesz sobie umieszczać i dzisiec nazwisk (a ja policze i tak tylko pierwsze z lewej..) Ja zrobiłem tak jak uważałem za stosowne i nie zamierzam tego zmieniać.
Ok. Tyle że wychodzi bzdura. To już lepiej byłoby rozgraniczyć na najlepsza zawodniczka w sezonie zasadniczym i play-off i byłby problem rozwiązany
Wtedy Robbins i Catch i byłoby idealnie dla wszystkich
Myślę,że żle sformułowane są pozycje na boisku w zasadniczym sywierdzeniu bo może się okazać że w piątce nie bedzie wogóle rozgrywającej.Trochę szkoda bo i Gajda i Pawlak miały naprawdę dobry sezon,kto wie czy nie najlepszy dla obu.Gajda z pewnością miala dużo większy wpływ na wświetny wynik CCC ale Pawlak też sobie dobrze radziła i jak na nią prawie nie przeszkadzał a za tróki duży szacunek.
A ja myślę, że plebiscyt plebiscytem (samo liczenie - tak jak mówi Greebo) - natomiast z wielkim zainteresowaniem czytam głosowanie innych i ja osobiście np. chętnie czytałbym także krótkie uzasadnienie tej czy innej decyzji, chętnie widziałbym "bicie z myślami" czyli np. "rozważałem 3 kandydatury ale jednak stawiam na X dlatego i dlatego"
Także w/g mnie "konkursowo" trzeba podać zgodnie z zasadami, ale podejrzewam że ew. więcej tekstu nie będzie Greebo przeszkadzało
Także w/g mnie "konkursowo" trzeba podać zgodnie z zasadami, ale podejrzewam że ew. więcej tekstu nie będzie Greebo przeszkadzało
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
no własnie bo bedzie syf!Greebo pisze:kristofer pisze:to można umieścić dwa nazwiska, jednak z uzasadnieniem. Bo w sumie Robbins pracowała cały sezon, a Catch dołączyła już pod koniec sezonu, ale swoją grą oczarowała wszystkich.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Siero pisze:no własnie bo bedzie syf!Greebo pisze:kristofer pisze:to można umieścić dwa nazwiska, jednak z uzasadnieniem. Bo w sumie Robbins pracowała cały sezon, a Catch dołączyła już pod koniec sezonu, ale swoją grą oczarowała wszystkich.
chodziło mi o podanie w pewnych sytuacjach maksymalnie dwóch nazwisk, jeśli uzasadniłoby się. Czasem tak jest, że są dwie dobre zawodniczki i trudno wybrać tą naj. Przecież zdarza się, w indywidualnych sportach, by były dwa złote medale, więc mogą być dwa pierwsze miejsca. A pisanie tak: najlepsza zawodniczka FGE: Catch a najlepsza zagraniczna Robbins, to zwykłe dyletanctwo, bo sam sobie zaprzeczasz.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
życie... albo to albo to...
nie mozna miec wszystkiego
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
kristofer pisze:Siero pisze:życie... albo to albo to...
no to się trzeba zdecydować na jedną zawodniczkę a nie robić z siebie idiotę
Ja wpisalem rowniez swiadomie najlepsza zawodniczke FGE Robbins, a najlepsza zagr Catchings i to uzasadnilem. Dla mnie Robbins byla najlepsza w przekroju calego sezonu a Catch to najlepsza koszykarka jaka pojawila sie na naszych parkietach w tym roku. I wszystko na ten temat
-
koszykarz
Na pewno za całokształt w lidze - to najczęściej wybijała się Robbins - ale Catchings to najwieksza gwiazda w tym roku w naszej lidze...
Trochę pecha mają Carter i Anosike - które w tym roku pokazały się ze świetnej strony - ale jeśli chodzi o TOP5 zagranicznych musiały ustąpić Matovic i Robbins ...
Na pewno rozczarowała Candice Dupree - ona powinna wygrać kategorie ,,rozczarowanie/zawodniczka a Wisła wygra rozczarowanie / zespół...
Na pewno KITEM (niezamierzonym) był przepis o młodych Polkach - fajnie nazwany przez większość ,,sekcją tutystyczną' '.
Bo w sumie - jeśli talent jest talentem - to zawsze się przebije - co widać po Kaczmarczyk , Tomiałowicz , Jujce , Gali , Idczak.
Myśle że 7 POLEK w składzie + 5 zagranicznych - i zniesienie młodych. to by było lepsze rozwiązanie.
Trzeba pamiętać że niektóre rozwiazania szkodziły w Eurolidze Lotosowi i Wiśle - a chyba chodzi o to by tam był sukces.
Wiadomo że Polkami nie da sie nic ugrać w Eurolidze... a potem taki WDZ boi się wstawiać KOTNIS tłumaczac że ma niedoswiadczona zmienniczkę....
Należy życzyć by przyszły sezon był równie ciekawy jak ten : Polkowice , Toruń i AZS Poznań (może fuzja z MUKS) powinny jeszcze bardziej zaakcentować swoją obecność w lidze. a może wreszcie RYBNIK podoła finansowo i zawalczy o coś więcej niż play off.
Trochę pecha mają Carter i Anosike - które w tym roku pokazały się ze świetnej strony - ale jeśli chodzi o TOP5 zagranicznych musiały ustąpić Matovic i Robbins ...
Na pewno rozczarowała Candice Dupree - ona powinna wygrać kategorie ,,rozczarowanie/zawodniczka a Wisła wygra rozczarowanie / zespół...
Na pewno KITEM (niezamierzonym) był przepis o młodych Polkach - fajnie nazwany przez większość ,,sekcją tutystyczną' '.
Bo w sumie - jeśli talent jest talentem - to zawsze się przebije - co widać po Kaczmarczyk , Tomiałowicz , Jujce , Gali , Idczak.
Myśle że 7 POLEK w składzie + 5 zagranicznych - i zniesienie młodych. to by było lepsze rozwiązanie.
Trzeba pamiętać że niektóre rozwiazania szkodziły w Eurolidze Lotosowi i Wiśle - a chyba chodzi o to by tam był sukces.
Wiadomo że Polkami nie da sie nic ugrać w Eurolidze... a potem taki WDZ boi się wstawiać KOTNIS tłumaczac że ma niedoswiadczona zmienniczkę....
Należy życzyć by przyszły sezon był równie ciekawy jak ten : Polkowice , Toruń i AZS Poznań (może fuzja z MUKS) powinny jeszcze bardziej zaakcentować swoją obecność w lidze. a może wreszcie RYBNIK podoła finansowo i zawalczy o coś więcej niż play off.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”