Komentarze do Oskarów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 03 maja 2009, 10:05

Ja miałem dwie watpliowści odnośnie:
- KIBICÓW tu specjalnie wybrałem Pabianice bo sa szalonymi kibicami. Nawet wtedy czyli parktycznie przez cały sezon Włokniarzowi nie szło byli przy klubie i dopingowali do walki swój zespól.
Mały Oskarek wg. mnie za miesiac MARZEC nalezy sie tez kibicom Energii którzy na sam koniec sie zoorganizowali tu duze słowa uznania dla Yanka)
Nawet przez moment nie myslałem o kibicach pierwszej czwórki bo ci praktycznie mieli wszystko na talezu. W miare dobre wyniki a czy potrafili to wykorzystac?
- BZDURA tu tez miałem problem, bo o ile sam pomysł z zaliczeniem wyników do I rundy PO to bzdura kompletna tak tez szukałem ew. czegos w zamian :lol: i padło na wypowiedz p. Trzesniewskiego.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 04 maja 2009, 09:57

Zapewne chodzi ci o wypowieddź że gdyby mieli od początku Elliott to byliby tuż za czołową ,,4'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 maja 2009, 10:08

dokładnie chodziło oto
Mirosław Trześniewski (trener ŁKS Siemens AGD Łódź): - To było bardzo ważne zwycięstwo. Przychylę się do słów Sławka, że to był mecz na bardzo wysokim poziomie. Gdyby te zespoły grały wcześniej w tych składach, czyli po takich wzmocnieniach i w takiej formie jak dzisiaj, to nie grałyby w play-outach tylko play-offach. I to nie o ósme miejsce tylko zdecydowanie wyżej. Nie mówię o medalach, ale zbliżalibyśmy się do tej czwórki. Szkoda że tak się stało, ale takie mamy możliwości organizacyjno-finansowe. Piękne jest właśnie w sporcie to, że grając o pozycje 9-13 rozgrywane są mecze na takim poziomie. Polska liga jest w tej chwili bardzo silna, jedna z najsilniejszych w Europie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

feri
Młodzik

Postautor: feri » 04 maja 2009, 20:46

19. Największy kit/bzdura - Romans trenera z zawodniczką pod bokiem żony.

Who is it? :D :D :D

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 04 maja 2009, 21:17

GorzówWlkp! pisze:
Alexx pisze:13. Największe rozczarowanie/zawodniczka - Zohnowa

Po pierwsze - nie Zohnowa tylko Zohnova, a po drugie powiedz mi chłopaczku na jakiej podstawie tak uważasz??

FAIR PLAY pisze:
GorzówWlkp! pisze:
Alexx pisze:13. Największe rozczarowanie/zawodniczka - Zohnowa

Po pierwsze - nie Zohnowa tylko Zohnova, a po drugie powiedz mi chłopaczku na jakiej podstawie tak uważasz??

a powiedz mi chlopaczku co Cie to?

do "kolegi" z Gorzowa: temat "komentarze do oskarów" po coś powstał.
a teraz spodziewam się 5 stron dyskusji pt."Jak ktoś śmiał głosować na Zohnovą jako największe rozczarowanie "
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 04 maja 2009, 21:25

No Katka trochę rozczarowała grą w finale bo to nie była ta sama zawodniczka co na początku sezonu lub chociaż w półfinale przeciwko Polkowicom...
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 maja 2009, 21:44

ann pisze:a teraz spodziewam się 5 stron dyskusji pt."Jak ktoś śmiał głosować na Zohnovą jako największe rozczarowanie "

Ale po co jako Moderator podgrzewasz dyskusje :roll:
Juz tu jeden taki jest, co wszędzie weszy... i pozniej wlasnie jest "5 stron niepotrzebnej dyskusji"

PS (Marek: kazdy ma prawo miec własne zdanie... a literówka W/V moze sie zdazyc...).

Co nie zmienia faktu tak jak rzymi napisal ze Katka w finalach trochę rozczarowała... ale poczatek sezonu miała wrecz fenomenalny ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 04 maja 2009, 21:47

Endrju pisze:
ann pisze:a teraz spodziewam się 5 stron dyskusji pt."Jak ktoś śmiał głosować na Zohnovą jako największe rozczarowanie "

Juz tu jeden taki jest, co wszędzie weszy... i pozniej wlasnie jest "5 stron niepotrzebnej dyskusji"

PS (Marek kazdy ma prawo miec własne zdanie... a literówka W/V moze sie zdazyc...).

LOL
a ktoś tu ostatnio narzekał jak to na forum nudno, dyskutujcie zatem ile macie ochote!!!
ja jeszcze zdanko o Zohnovej. w finale grała jak grała, bo pilnowała jej jedna z najlepszych defensorek świata.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2009, 21:49 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
manyzbajki
Nowy na forum

Postautor: manyzbajki » 04 maja 2009, 21:48

Endrju pisze:

PS (Marek: kazdy ma prawo miec własne zdanie... a literówka W/V moze sie zdazyc...).

Co nie zmienia faktu tak jak rzymi napisal ze Katka w finalach trochę rozczarowała... ale poczatek sezonu miała wrecz fenomenalny ;)

dokładnie co dla jednych jest rozczarowaniem dla innych może być objawieniem .. ale po to są te Oskary aby każdy wyraził własne zdanie ..

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 04 maja 2009, 21:58

ann pisze:ja jeszcze zdanko o Zohnovej. w finale grała jak grała, bo pilnowała jej jedna z najlepszych defensorek świata.

O tak, o tym nie pomyślałem. Dlatego też w rozczarowaniach dałem co innego :wink: koniec OT z mojej strony :wink:
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”