friel pisze:hellraiser pisze:nie wiem co porównywać.
Leci to zawodniczka która o głowę przewyższa pozostałe wysokie polskie zawodniczki jeśli chodzi o grę w obronie.Jest najlepsza.
A jeżeli chodzi o grę w ataku to wśród wysokich jest Kobryn i długo długo nic.
Porażasz mnie ,proponuje kupić sobie telewizor założyć kablówkę najlepiej z TVP sport i oglądać mecze a nie żyć w średniowieczu z swoim przekonaniem
Jeżeli Leciejewska lepiej broni od Żurka to ja chyba zacznę inny sport oglądać bo w tym chyba czegoś nie dostrzegam
Ogarnij się człowieku. Każdy może mieć swoją opinię na ten temat, tym bardziej, że obie zawodniczki grają na podobnym poziomie w defensywie, więc ciężko powiedzieć, która jest lepsza w tym elemencie gry. Obie z roli obrońcy wywiązują się bardzo dobrze, więc nie wiem po co te teksty o średniowieczu. Widzę, że obiektywizm nie jest Tobie znany, jesteś ślepo zapatrzony w swój ukochany Gorzów. Może też cały wasz team jest lepszy od Lotosu, a mecze finałowe, to był przypadek + pomoc sędziów ? Bo przecież widać było różnicę klas, gdzie Gorzów zniszczył gdynianki, zwłaszcza mocną obroną, w której tak na prawdę dziewczyny indywidualnie "wykazać" się nie mogły, jak to jest w przypadku krycia indywidualnego. Jasne, Żurek broniła dobrze, w strefie. Widziałeś co się działo, jak wyszliście w 1 meczu z kryciem każdy swego ? Gdzie wtedy była pomoc ? Jak bronił zespół ?
Bez pozdrowień.