JUNIORKI 2008/2009

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

gość

Postautor: gość » 13 maja 2009, 12:55

Moi przedmówce źle mnie zrozumieli.Nigdy nie miałęm zamiaru chwalić dziewczyn z Wierzawic,gdy wiem że one takich pochwał nie potrzebują.One same znają wartość drużyny.Błędne jest również Wasze rozumowanie na temat wsi a szczególnie takiej jaką są Wierzawice.Jeżeli chcecie dyskutować o polskiej wsi to najpierw poznajcie realia.Zapewniam Was ,że ja chętnie zamieniłbym swoje zamieszkanie w ładnym mieśćie na Wierzawice,które zawsze chętnie odwiedzam i znam tam wielu wspaniałych ludzi.Czy wy chocby wiecie skad nazwa Lotnik.

Gość

Postautor: Gość » 13 maja 2009, 14:50

Nie bardzo rozumiem o czym jest ta cała dyskusja związana z Lotnikiem Wierzawice. Od ładnych paru lat zajmują się dobrze trenowaniem koszykówki, więc nic dziwnego, że mają efekty i przychodzą do nich dziewczyny z innych klubów, a dzieci garną się do treningu widząc co osiągnęły starsze koleżanki. Rozumiem, że niektórzy działacze i trenerzy z większych miejscowości bardzo zazdroszczą tych sukcesów i szukają przysłowiowej dziury w całym. Może lepiej zastanowić się, co robi się źle.
Z drugiej strony ludzie związani z Lotnikem chyba za bardzo i w każdym miejscu podkreślają wielkość miejscowości, itp. Nie powinniśie mieć z tego powodu żadnych kompleksów, wręcz przeciwnie.
Kończąc-uważam, że Lotnik będzie w tym roku w czwórce i ma olbrzymie szanse na medal, choć kibicuję zupełnie innej drużynie.

Gość

Postautor: Gość » 13 maja 2009, 16:20

Finały w Poznaniu, jest komunikat na PZKOSZ.

Gość

Postautor: Gość » 14 maja 2009, 12:12

Wszystko jasne Finał w Poznaniu organizator MUKS niezłe jaja wywalają ich z juniorek starszych (sprawa podobno jest cały czas w trybunale) a teraz dają organizacje finału juniorek ........ po palcu prosto do d... jak znam Jabola to coś wymyśli na tych finałach hahahahaha

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 14 maja 2009, 14:26

Wszystko piekne, ale dyskusja praktycznie wylacznie z osobami "gosc" troche sprowadza sie do zadnej dyskusji...

To ze finaly sa u nas bylo wiadome jeszcze w trakcie polfinalow, chyba ze do zatwierdzenia tego potrzebowaliscie oficjalki ze zwiazku. A co do JS, mysle ze w finalach bedzie o tym... no napewno nie cicho ;) tym bardziej ze trojca sprawiedliwych do nas przyjezdza :) ze swojej strony moge zagwarantowac ze odzew bedzie :P

kooBrewoP skad wziales te dane i co jaki one maja zwiazek z tematem? rozumiem z tego ze prawie 10% mieszkancow Poznania w wieku od narodzin!! do 17 roku zycia ma cos wspolnego z koszem tak? :lol:
Obrazek

Eva#14
Nowy na forum

Postautor: Eva#14 » 14 maja 2009, 18:45

tak sobie czytam co tu piszecie i zastanawia mnie jedno, w czym Wam przeszkadza ze inni wypowiadaja ze tu jako goście ? zrobi Ci róznice jak załozy konto i nazwe sie gosc1234 ? moze ktos tylko na chwile tu zaglądnął przed połfinałami i finałami a nie na stałe. nie rozumiem co za róznica i tak nie bedziesz wiedział kim ta osoba jest hmmm.... ?
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 14 maja 2009, 19:02

Eva#14 pisze:tak sobie czytam co tu piszecie i zastanawia mnie jedno, w czym Wam przeszkadza ze inni wypowiadaja ze tu jako goście ? zrobi Ci róznice jak załozy konto i nazwe sie gosc1234 ? moze ktos tylko na chwile tu zaglądnął przed połfinałami i finałami a nie na stałe. nie rozumiem co za róznica i tak nie bedziesz wiedział kim ta osoba jest hmmm.... ?

Jest różnica i to duża...

Jak ktos jest zalogowany to pomimo ze forum jest anonimowe to dany post jest wypowiedzia pewnej osoby. Gdy się loguje jako gość... to nie wiadomo czy ciągle ta sama osoba pisze czy 3,5,10 różnych osób.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Eva#14
Nowy na forum

Postautor: Eva#14 » 14 maja 2009, 19:09

no tak tylko że tak czy siak to napisze, i tak na to mozna opisac albo i nie, bez róznicy kto pisze, tylko co pisze. a ze są tak leniwi i nie mogą sie podpisac jakim głupim xyz to juz o nich swiadczy heh tylko ze ktos pisze jako gosc nie trzeba pisac ze z nimi nie ma dyskusji :P
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 14 maja 2009, 19:18

Eva#14 pisze:no tak tylko że tak czy siak to napisze, i tak na to mozna opisac albo i nie, bez róznicy kto pisze, tylko co pisze. a ze są tak leniwi i nie mogą sie podpisac jakim głupim xyz to juz o nich swiadczy heh tylko ze ktos pisze jako gosc nie trzeba pisac ze z nimi nie ma dyskusji :P

hehe no jasne ze tak :) Nigdzie nie napisalem zeby z nimi nie ma dyskusji :), tylko stwierdziłem różnicę nad rozmową z zalogowanym użytkownikiem a "Gość"-iem :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gość

Postautor: gość » 15 maja 2009, 12:29

Wymieniacie poglądy ,dyskutujecie,ale to wszystko na nic,bo jest pewna grupa działaczy która na siłę włazi Poznaniowi w d../jak inaczej nazwać fakt,że po raz kolejny z rzędu organizują turniej finałowy/.Inni choćby chcieli i mieli lepsze możliwośći i tak by nie dostali organizacji.Uważam że najlepiej by było gdyby władze związkowe na stałe przeniośły się do POznania.Tak trzymać.Powodzenia dla MUKS.

aleks

Postautor: aleks » 15 maja 2009, 12:35

Czy ktoś zna już godziny meczów?

romek
Amator

Postautor: romek » 15 maja 2009, 12:45

gość pisze:Wymieniacie poglądy ,dyskutujecie,ale to wszystko na nic,bo jest pewna grupa działaczy która na siłę włazi Poznaniowi w d../jak inaczej nazwać fakt,że po raz kolejny z rzędu organizują turniej finałowy/.Inni choćby chcieli i mieli lepsze możliwośći i tak by nie dostali organizacji.Uważam że najlepiej by było gdyby władze związkowe na stałe przeniośły się do POznania.Tak trzymać.Powodzenia dla MUKS.

Gdańsk,Poznań,Warszawa,Wrocław,Bydgoszcz,Łódź,Katowice-to miasta, w których odbędą się mecze EUROBASKET 2009. Powinieneś zauważyć, że już od zeszłego roku finały organizuje się w jednym z tych miast. Ma to być promocja koszykówki. Jak zapewne zauważyłeś wśród finalistów z tych miast jest tylko MUKS i VBW. Gdynia miała juniorki starsze, więc Poznan dostał juniorki.
Może więcej dyskusji o zespołach i naszych prognozach, niż tych wszystkich bzdur o niczym

gość

Postautor: gość » 15 maja 2009, 12:50

Z twojej wypowiedzi wynika,że w innych miastach koszykówki promować nie trzeba.W następnym roku też dostaną organizację bo będziemy gospodarzami następnych mistrzostw europy w koszykówce kobiet'Tak trzymać.

romek
Amator

Postautor: romek » 15 maja 2009, 13:35

Prosiłem o to, by nie pisać bzdur. Gdzie napisałem, że w innych miastach nie należy promować koszykówki. PZKOSZ postanowił promować miasta, w których będą mecze Eurobasketu i to realizuje. Zresztą te typu działania nie są polskim wymysłem.

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 15 maja 2009, 16:58

koniec świata - zgadzam się z Romkiem

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”