Czołowa koszykarka Lotosu Gdynia prowadziła po pijanemu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 lutego 2005, 21:47

Cevek - ale posłuchaj o co mi chodzi - nikt nie musi nic zarzucać ŁKS-owi (i nie myślałem tak o Tobie), ale to ja sam miałbym wielką pretensje do własnego klubu gdybu próbował zbagatelizować lub wręcz zatuszować taki wybryk zawodnika.
Przytoczyłeś przykład "Sypka" - i to dobry potencjał na taką wpadkę (oby nie), natomiast sam wymagałbym od własnego klubu zdecydowanego odcięcia się od zawodników z takimi w(y)padkami.
Nie jestem za jakimś wyrzucaniem Nolan - chciałbym tylko by jej klub (bo to nie zwykły pracodawca dla spawacza, to "kuźnia" wzorców, idoli itp.) zdecydowanie ukarał zawodniczkę (w jakiśtam wszystko jedno jaki sposób) upublicznił to, a ona dała wyraźny znak/sygnał dla gnojarstwa wpatrzonego w nią jak w obrazeczek, że zrobiła błąd którego żałuje, przeprasza i więcej nie będzie. A tu czytam jakiś bełkot o 2 lampkach wina przed 6 godzinami - właściwie to właśnie jeszcze bardziej niż sama wpadka napawa odrazą...

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 22 lutego 2005, 21:49

simon pisze:Nie jestem za jakimś wyrzucaniem Nolan - chciałbym tylko by jej klub (bo to nie zwykły pracodawca dla spawacza, to "kuźnia" wzorców, idoli itp.) zdecydowanie ukarał zawodniczkę (w jakiśtam wszystko jedno jaki sposób) upublicznił to, a ona dała wyraźny znak/sygnał dla gnojarstwa wpatrzonego w nią jak w obrazeczek, że zrobiła błąd którego żałuje, przeprasza i więcej nie będzie. A tu czytam jakiś bełkot o 2 lampkach wina przed 6 godzinami - właściwie to właśnie jeszcze bardziej niż sama wpadka napawa odrazą...

A jednak sie zgadzamy. Pozdro.
Cavek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 lutego 2005, 23:41

simon pisze:"Szarpanka" z policjantami jest naganna, owszem

Nie zgadzam się :lol: :lol: :lol:

A wracając do sprawy. Uważam że "pani gwiazda" powinna stanąć przed sądem!!! A co jej klub zrobi to szczerze mówiąc mnie nie obchodzi. Czy ją wyrzucą, czy wlepią karę - ich sprawa.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

qBK

Ameryka Pd.

Postautor: qBK » 23 lutego 2005, 12:17

W Ameryce Południowej za takie przewinienia karzą ostro nawet najsłynniejszych sportowców. Najbardziej znany - brazylijski piłkarz EDMUNDO - przez pewien czas był w... areszcie domowym i codziennie wieczorem musiał wstawiać się na policję. Dosłownie kilka dni temu GUILHERME (31 lat, jeden z najlepszych napastników ligi brazylijskiej, były reprezentant Canarinhos) został skazany na 5 lat i 4 miesiące więzienia za spowodowanie wypadku samochodowego (zginęły dwie osoby). Przed kilkoma laty proces miał jeden z najlepszych kolumbijskich napastników - JAIRO FERNANDO CASTILLO (niestety nie wiem jak się zakończył, ale o piłkarskich wyczynach Castillo ostatnio nie słyszałem).

Gość

Postautor: Gość » 23 lutego 2005, 12:25

Anonymous pisze:TEN PRZEPIS DOTYCZY DYSPOZYTOROW ITP ALE TAKZE DOTYCZY OSOBY KTORA BYLA TRZEZWA A MIMO TEGO JECHALA Z OSOBA BEDACA PO SPOZYCIU PROPONUJE ZAGLADNAC DO ORZECZEN NSA I WOWACZAS TWIERDZIC KOGO SIE TO TYCZY

zaciekawiło mnie to, poproszę o sygnaturę akt NSA

Gość

Postautor: Gość » 23 lutego 2005, 13:14

Anonymous pisze:
TEN PRZEPIS DOTYCZY DYSPOZYTOROW ITP ALE TAKZE DOTYCZY OSOBY KTORA BYLA TRZEZWA A MIMO TEGO JECHALA Z OSOBA BEDACA PO SPOZYCIU PROPONUJE ZAGLADNAC DO ORZECZEN NSA I WOWACZAS TWIERDZIC KOGO SIE TO TYCZY

zaciekawiło mnie to, poproszę o sygnaturę akt NSA

chyba sygnature akt sadu najwyzszego bo nsa sie takimi sprawami nie zajmuje oczywisty blad .

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 lutego 2005, 18:41

To moze ja wrzucę.
Sypniewksi w ŁKS-sie?? no to ŁKS ma problem w Wiśle Igorek tez dawał popalić a potem zaczal sie skarżyć ze go Wisła zniszczyła psychicznie :lol:

Jesli chodzi o Lotos to moim zdaniem wladze powinny postapić tak:
- wysoka kara pieniężna
- zawieszenie na pewien okres w prawach zawodniczki,
dlaczego uwazam ze zawieszenie a nie wyrzucenie z klubu? dlatego iz na całe szczeście nie było ofiar tego przestępstwa,

W piłkarskiej Wiśle najglośniejszy był przypadek Kuzery ktory rozbił po pijaku Renault Megane Cupe Michała Wróbla na jednej z krakowskich ulic, ale malo tego tak wyladował na poboczu gdzie stał inny młody zawodnik Wisły, na szczęscie nie bylo to smiertelne potrącenie , jednak chłopakowi[ o ile pamietma to był Hubert Skrzekowski] połamał obie nogi tak skomplikowanie ze nie wiadome było czy chlopak kiedykolwiek bedzie mogl grac w piłke. Oczywiście władze Wisły nie zastanawiały się długo i po kilku godiznach Kuzer anie byl juz zawodnikiem Wisły.

Dlatego uwazam ze zwodniczka Lotosu powinna byc przez działaczy tego klubu na pewien czas zawieszona w prawach i odsunieta od zespołu.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 lutego 2005, 18:58

Marco TS pisze:To moze ja wrzucę.
Sypniewksi w ŁKS-sie?? no to ŁKS ma problem w Wiśle Igorek tez dawał popalić a potem zaczal sie skarżyć ze go Wisła zniszczyła psychicznie :lol:

Ale pamiętaj ze Igorek jest stąd, z Łodzi, to nasz człowiek, który chadzał na Galerę. Nie znaczy na 100% ze nas nie zawiedzie ale... co dom to dom :wink:
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”