Dokładnie 9 lat temu...

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Dokładnie 9 lat temu...

Postautor: simon » 24 lutego 2005, 09:38

Nie jest to jakiś specjalny powód do naszej dumy, albowiem dwómecz z USK Erpet Praga był naszym ostatnim akcentem w tej edycji pucharów. Niezapomniany jednak pozostał wyjazd do Pragi i to wcale nie ze względu na tak sromotnie przegrane zawody :wink: . Przypominam, że niezwykle dziwne okolicznośći tego meczu dały olbrzymią porażkę, którą nieomal (no tak bez przesady - ale szło zgodnie z planem do jakiejś połowy 2 połowy) odrobiliśmy w Łodzi. To potęguje właśnie obraz dziwności meczu w Pradze.

Postanowiłem jednak zamieścić zeskanowaną pamiątkę - program na mecz (u nas też wtedy były śliczne programy) - a ten nieco "klimatyczny i kultowy" bardzo nam się spodobał... - to była w końcu końcówka XX wieku...

Bardzo fajni są ówcześni rywale ełksy zwłaszcza w aspekcie ich pozycji w euro kk teraz a naszej, no i nasze z nimi wyniki...
:lol:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2006, 10:22 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 lutego 2005, 11:21

1. Hotel "Praha" - w którym spały nasze laski
2. Hala meczowa "na folimance" - ciekawostka, pod parkietem (w dolnej kondygnacji) był basen - a wysoko nad halą - wiadukt (a obok niezła knajpa :wink: )
3. wiadomo co...
4. Jakieś 60 min przed meczem - jeszcze przed przybyciem zasadniczej grupy z Łodzi - było w sumie około 60 "naszych" tak gdzieś...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2006, 10:23 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 lutego 2005, 11:28

Lolo a moze jakieś zdjęcia z Wurzburga np jakiś turlających się po parkiecie kibiców :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 lutego 2005, 12:31

I proszę, tym sposobem kolega "Kołek" zaistniał na forum :lol: :lol: :wink: .. Ale i tak najlepiej wyszedł Norbert :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 lutego 2005, 18:14

Eeee tam - przecież widać że to ja najlepiej wyszedłem - tylko mnie nie poznajecie, bo młody byłem... :lol:

Kołek istotnie niechcący "się załapał"... - a może chce tą fotkę - jak ktoś ma z nim bezpośredni kontakt to niech mu powie, niech sobie ściągnie - w końcu to pamiątka...

Z Wurtzburga zdaje mi się że fot żadnych osobistych nie mam (mam tylko pamiątkowe jakieś papiery i jedną pustą flaszeczkę...) - ale zdjęcie słynnego koziołkowicza bez problemu można z niemieckich gazet przecież :lol: :lol: :lol:

Lepszy numer tego samego autora (wurtzburskich koziołków) miał miejsce w Osnabruck i to nie jeden...

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 24 lutego 2005, 21:14

Dodam jeszcze, że na pierwszym zdjęciu jawi się nasz ś.p. autokar klubowy zabrany w ubiegłym roku przez komornika :roll: :?

Wróć do „Inne kluby”