"Wybieramy....AZSu Poznań"- klasyfikacja po 14

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 lutego 2005, 19:56

Sorry za byka faktycznie to jest 4 marca!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 marca 2005, 14:43

jak widac niezle nam sie zagescilo w "tabeli" ale jeszcze wszystko sie moze zdazyc.....przed nami jeszcze klika meczow i mam nadzieje ze dziewczyny stana na wysokosci zadania. :D

prosze sie przygotowac na wydatek fiznasowy, i to juz niedlugo. trzeba w koncu miec fundusze zeby ladnie zakonczyc nasz plebiscyt :P
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 marca 2005, 15:08

Karp wygra tak przeczuwam! Ale pozyjemy zobaczymy! 8) 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 marca 2005, 13:22

to glosowanie utwerdzilo mnie w przekonaniu ze nasz plebiscyt wygra jedna z trzach dziewczyn ktore prowadza i maja duza przewage nad innymi zawodniczkami, a so to: Beata K-T, Ola Karpinska i Monika Ciecierska. chociaz oczywiscie wszystko moze sie zdazyc, reda i Mrozik tez sa wysoko!!

od meczu w Gorzowie wracamy do starego "typu" glosowania, czyli przyznajemy 3 pkt jedej zawodniczce, 2 okt jednej zawodniczce i jeden pkt. jednej zawodniczce, czyli tak jak bylo poprzednio.
pozdrawim i zapraszam do oddawanie swoich glosow!!

[color=red]PS: zaczynamy "zbiorke" kwoty 8 zlotych od osob ktore wymienilem podczas rozmowy po ostatnim meczu :!: :!: [/color]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 kwietnia 2005, 08:59

zawiadamiam ze po glosowaniu po dwoch meczach z AZSem gorzow zrobie cotygodniowe podsumowanie, aczkolwiek nie bedzie ono dostepne dla Was. pytacie sie pewnie czemu? a wiec tak:

1) nie chce zebyscie glosowali w tym stylu: "ja chce zeby zawodniczka A wygrala wiec daje jej 3 pkt niezaleznie od tego jak zagrala w danym meczu"

2)doda to troche pikanterii naszemu plebiscytowi, wredykt bede znal ja a Wy poznacie go w odpowiednim czasie

3)robie to takze dlatego ze pewne osoby(np: Miru) narzekaly ze plebiscyt stal sie juz nudny. mysle ze takie "urozmaicenie" dobrze zrobi, poza tym, tak jak powiedzialem: bedzie ciekawiej jesli dowiecie sie kto wygral juz na samym spotkaniu z zawodniczkami(chyba ze ja jako prowadzacy uznam inaczej :wink: )

PRZYPOMINAM TAKZE O PIENIADZACH: NA SOBOTE WSZYSCY MAJA WPLACIC MI PO 8 ZLOTYCH, CEL WIADOMY :!: :!: :!:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 kwietnia 2005, 18:18

[quote="Mytek"]zawiadamiam ze po glosowaniu po dwoch meczach z AZSem gorzow zrobie cotygodniowe podsumowanie, aczkolwiek nie bedzie ono dostepne dla Was.
quote]

A dla kogo sie grzecznie pytam! Mytek nie kombinuj za duzo! W moim odczuciu to bedzie tak ze ty zadecydujesz kto wygra plebiscyt, a na to ja nie pozwole! O nie nie! Wracaj do starej formy plebiscytu, za pózno jest na jakies rewolucyjne zmiany! Takie eksperymenty mozesz zaczac robic w przyszlym sezonie! Jesli nie wrocisz do starej formy plebiscytu to nikt ci to gwaratuje kasy nie przyniesie! Wiec przemysl to jeszcze raz dokladnie! 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 kwietnia 2005, 08:17

MARAS pisze:
Mytek pisze:zawiadamiam ze po glosowaniu po dwoch meczach z AZSem gorzow zrobie cotygodniowe podsumowanie, aczkolwiek nie bedzie ono dostepne dla Was.
quote]

A dla kogo sie grzecznie pytam! Mytek nie kombinuj za duzo! W moim odczuciu to bedzie tak ze ty zadecydujesz kto wygra plebiscyt, a na to ja nie pozwole! O nie nie! Wracaj do starej formy plebiscytu, za pózno jest na jakies rewolucyjne zmiany! Takie eksperymenty mozesz zaczac robic w przyszlym sezonie! Jesli nie wrocisz do starej formy plebiscytu to nikt ci to gwaratuje kasy nie przyniesie! Wiec przemysl to jeszcze raz dokladnie! 8)

ależ Marasiku kochany!!!! nie bedzie tak poniewaz ja podam wszystkie punkty w dniu rozwiazania konkursu!!sam nie mge zadecydowac kto wygra!!! poza tym jesli bedziesz chcial sprawdzic punkty jakiejs zawodniczki to zawsze mozesz podliczyc wszystkie punkty przyznawane jej od poczatku plebiscytu(czyli 12 stron tego tematu). gwarantuje Ci ze zadnych machlojek nie bedzie, kto jak kto ale ja takich rzeczy nie robie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 kwietnia 2005, 10:56

... punkty podliczone...

czekamy na ostatni mecz w Poznaniu z ŁKSem..... :)

Wróć do „AZS Poznań”