Często bawię się wieczorami, gdy nie mogę spać, różnymi nowinkami w necie i ostatnio wpadłem na portal oquizo.pl. Zabawa całkiem fajna, postanowiłem więc spróbować założyć coś dla wszystkich fanów PLKK. Pod adresem
http://www.oquizo.pl/quiz/room/306/PLKK
można sprawdzić swoją wiedzę z XXI wiecznej historii żeńskiej koszykówki. Mam nadzieję, że test przypadnie Wam do gustu - można grać w wiele osób - jak w teleturnieju.
Ponieważ test zawiera jedynie historię XXI wiecznej koszykówki kobiet - na propozycję pytań czekam na priv.
PS: Test zawiera w sumie 24 pytania - jednakże każdorazowo odpowiada się na 10. Życzę wszystkim powodzenia!
oQuizo o PLKK
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
oQuizo o PLKK
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: oQuizo o PLKK
Czy ten temat aby napewno nadaje się do działu "KIBICE""????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Czy ten temat aby napewno nadaje się do działu "KIBICE""????
No właśnie, Szymek, miałem niezłą zagłostkę... Ale jak nie tu, to gdzie?? Aktualności?!?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
plk_ONeal pisze:Szymon pisze:Czy ten temat aby napewno nadaje się do działu "KIBICE""????
No właśnie, Szymek, miałem niezłą zagłostkę... Ale jak nie tu, to gdzie?? Aktualności?!?![]()
Hyde Park
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:plk_ONeal pisze:Szymon pisze:Czy ten temat aby napewno nadaje się do działu "KIBICE""????
No właśnie, Szymek, miałem niezłą zagłostkę... Ale jak nie tu, to gdzie?? Aktualności?!?![]()
Hyde Park
W sumie racja, ale: jeśli post nazywałby się: sprawdź, jakim jesteś kibicem PLKK? , to już by pasił, no nie?!?
Dałem tu, drogi Endrju, gdyż HydePark mało kto czyta, a uważam, że sympatycznie zmierzyć się z tym testem. Już dodaje pytania od formułowiczów, dzięki jeszcze raz MARAS.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Normalnie ręce opadają....
1. Co to ma wspólnego z ruchem kibicowskim do omawiania którego służy niniejszy dział KIBICE???
2. Skąd przekonanie że Hyde Park mało kto czyta??? Jakieś statystyki posiadasz czy coś???
3. Po to na tym Forum istnieją poszczególne działy by w nich pisać na temat. Gdyby Załozyciele Forum uznali że to niepotrzebne, to byłby jeden dział w którym byłby istny groch z kapustą. Jesteś niedługo na tym Forum więc przypomnę, że dawniej gdy nie było tego działu o sprawach kibicowskich pisało się w Aktualnościach w temacie meczowym. Osoby, których to nie interesowało, żaliły sie że aby poczytać o koszykówce muszą przekopywać się przez kilka stron dyskusji o "klimatach trybunowych". Więc teraz Ty nie zaśmiecaj owego działu jakimiś quizami itp.!!
4. Gdybyś się choć trochę rozejrzał, to zauważyłbyś, że na Forum istnieje dział o nazwie: "Fantasy PLKK oraz Basket Quiz"!!!
5. Co ma znaczyć stwierdzenie którego cały czas uzywasz, a mianowicie "formułowicze"???? Specjalnie przekręcasz słowo "FORUMOWICZE" czy może nie znasz prawidłowej pisowni ów słowa????
1. Co to ma wspólnego z ruchem kibicowskim do omawiania którego służy niniejszy dział KIBICE???
2. Skąd przekonanie że Hyde Park mało kto czyta??? Jakieś statystyki posiadasz czy coś???
3. Po to na tym Forum istnieją poszczególne działy by w nich pisać na temat. Gdyby Załozyciele Forum uznali że to niepotrzebne, to byłby jeden dział w którym byłby istny groch z kapustą. Jesteś niedługo na tym Forum więc przypomnę, że dawniej gdy nie było tego działu o sprawach kibicowskich pisało się w Aktualnościach w temacie meczowym. Osoby, których to nie interesowało, żaliły sie że aby poczytać o koszykówce muszą przekopywać się przez kilka stron dyskusji o "klimatach trybunowych". Więc teraz Ty nie zaśmiecaj owego działu jakimiś quizami itp.!!
4. Gdybyś się choć trochę rozejrzał, to zauważyłbyś, że na Forum istnieje dział o nazwie: "Fantasy PLKK oraz Basket Quiz"!!!
5. Co ma znaczyć stwierdzenie którego cały czas uzywasz, a mianowicie "formułowicze"???? Specjalnie przekręcasz słowo "FORUMOWICZE" czy może nie znasz prawidłowej pisowni ów słowa????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Normalnie ręce opadają....
1. W sumie masz rację.
2. W co drugim wątku pojawia się info, że mało kto to czyta, statystyka z reguły kłamie, więc na nią się nie powołałem
3. Racja, poza faktem, że na forum jestem od niedawna.
4. Racja, mój błąd.
5. Będąc ścisłym, obie formy są niepoprawne językowo (poprawnie: użytkownicy forum), dlatego używam bardziej fonetycznej
Ponieważ otworzyłem wątek w złym temacie, proszę Marco o przeniesienie do HydePark bądź zamknięcie tego tu, a sam mechanicznie powtórzę wątek w tym dziale.
Sorry za pomyłkę i pozdrawiam
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
nie no świetnie aż dwie poprawne odpowiedzi

tez dwa. Jestem załamany!!! 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”