ME U-20, Gdynia 2009
Moderator: Moderatorzy
-
gość
Re: ME U-20, Gdynia 2009
potraficie się tylko wymądrzać, nadal uważam ,że GALA to filar drużyny to że walczy o piłkę masz jej za złe ,a nie widzisz tego że koleżanki często nie podają jej piłki chociaż ma dobrą pozycję.Dziewczynę należy wspierać anie jak ty tylko potrafisz krytykować .Może jej nie lubisz? ale to twój problem.
gość pisze:potraficie się tylko wymądrzać, nadal uważam ,że GALA to filar drużyny to że walczy o piłkę masz jej za złe ,a nie widzisz tego że koleżanki często nie podają jej piłki chociaż ma dobrą pozycję.Dziewczynę należy wspierać anie jak ty tylko potrafisz krytykować .Może jej nie lubisz? ale to twój problem.
A wiesz czemu nie zawsze podają? Bo Ewelina ma swój pomysł na grę, nie zawsze taki z duchem drużyny. Wejścia na siłę rzadko przynoszą efekty jak ktoś przyzwoicie broni.
Patrząc w statystyki to faktycznie zagrała boski mecz, ale to nie statystyki grają. Dobrze, że w końcówce kilka rzutów jednak wpadło (niektóre po dobitce własnego kalafiora spod kosza).
Wczorajszy mecz nasze wysokie wszystkie zagrały kiepsko - Halvarsson im pokazała jak to należy robić. Ewenementem jest to, że w 4q obie wysokie Szwedki grały z 4 faulami a przez 10 minut ani Kaczmarczyk ani Gala nie potrafiły tego porządnie wykorzystać i spuścić je na ławkę, co znacznie by nam ułatwiło życie.
Brawa dla Oliwki, bez niej turniej byśmy już zakończyli. I ogólnie brawa dla wszystkich za kolejny mecz, w którym każda, która pojawiła się na parkiecie walczyła jak o życie.
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
gość pisze:potraficie się tylko wymądrzać, nadal uważam ,że GALA to filar drużyny to że walczy o piłkę masz jej za złe ,a nie widzisz tego że koleżanki często nie podają jej piłki chociaż ma dobrą pozycję.Dziewczynę należy wspierać anie jak ty tylko potrafisz krytykować .Może jej nie lubisz? ale to twój problem.
dla mnie filarem tej druzyny jest Skobel, boję się nawet pomyśleć co by było gdyby jej nie było.
Sorry jeżeli dla Was Gala walczy to co można powiedzieć o innych? Piszesz, że nie dostaje piłki - ok nie dostaje i co wydaje Ci się, że dlatego że jej koleżanki nie lubią? A może powód jest inny? Przypomnij sobie chociażby pierwsze minuty wczorajszego meczu. Gala na boisku wynik +10 dla Szwecji i to między innymi dzięki niej. Nastąpiła zmiana i wynik zaczął być korzystniejszy. Podobnie w poprzednich meczach.
Czy ja jej nie lubie? Jest mi obojętna. Nie znosze tylko jak się wychwala kogoś tylko dlatego, że super zagrał jeden mecz, że ma momenty w innych meczach. Ok robi staty, ale jakim kosztem. Ciągle się ją usprawiedliwia. A ja się spytam co z innymi? Dziewczyny walczą, biją się o każdą piłkę. A pochwał jak na lekarstwo.
trzymam za nią kciuki tak jak i za pozostałe dziewczyny bo liczy się drużyna. I mam nadzieję, że Gala w końcu udowodni, że te ostatnie mecze to chwilowy kryzys. Ciągle mam przed oczami mecz z Czeszkami gdzie wymiatała i może dlatego nie mogę strawić, że teraz gra jakby chciała a nie mogła ze wskazaniem na nie mogła (argument zmęczenia do mnie nie przemawia wieć się nie wysilać
i na dobre i na ZŁE!!!
-
Gosciu
hmmm widac jak ja krytykujecie, ale ja bylam na meczu zgodze sie ,ze stac ja na wiecej ale nie mozesz jej czlowieku zarzucac ciagle ze cos robi zle! zbierala jak szalona miala 2 zbiorki po swoim rzucie wiec nie warto zebys to wypominal nawet! Oczywiscie moze zagrac lepiej ,ale kazdemu sie zdarzaq a przecdiez procentu nie miala wczoraj zlego wiec nie wiem do czego bijesz! Skobel owszem super gracz ale czemu u niej nie zauwazysz ze czesto sie pakuje wczoraj nawet w 4 zawodniczki? nie widziales czy tylko Gali sie czepiles? moim zdaniem kazda zagrala wczoraj dobrze! a Ty lepiej idz juz i walcz z tymi wiatrakami.
-
Gość
A co maszna mysli mowiac o walce? bo skoro Gala nie jest dla ciebie walecznym zawodnikiem to jakas masz chora definicje tego slowa wiatraku. Przeciez to typowy walczacy gracz, bijacy sie o kazda pilke.
Gość pisze:A co maszna mysli mowiac o walce? bo skoro Gala nie jest dla ciebie walecznym zawodnikiem to jakas masz chora definicje tego slowa wiatraku. Przeciez to typowy walczacy gracz, bijacy sie o kazda pilke.
Ewelina już niedługo swoją grą zamknie usta tańczącym z wiatrakami...
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
matrix pisze:Gość pisze:A co maszna mysli mowiac o walce? bo skoro Gala nie jest dla ciebie walecznym zawodnikiem to jakas masz chora definicje tego slowa wiatraku. Przeciez to typowy walczacy gracz, bijacy sie o kazda pilke.
z niecierpliwością czekam na te chwilę
a i mam nadzieje, że bedzie to mecz z Hiszpankami
p.s.
takie mał pytanko - dlaczego ludzie obrażają innych gdy nie mają argumentów?
sorki za dygresję
i na dobre i na ZŁE!!!
-
krzys54326
[quote="ajaja"][quote="krzys54326"]a ja tu sie nie zgodze z poprzednikami.....dla mnie to ze chca i walcza to zdecydowanie za malo ...to jest ich zafajdany obowiazek w koncu reprezentuja polske..[/quote]
Buraku, reprezentują Polskę - miej chociaż szacunek dla swojego kraju i pisz odpowiednio jego nazwę - to Twój zafajdany obowiązek.
.........................
chlopczyku czy tez dziewczynko droga nie zycze sobie zebys mnie od burakow wyzywal.......nie wiem moze jestes przyzwyczajony do tego bo w domu slyszysz ciagle to slowo... ale do mnie tak nie mow!!!!!
jesli dyskusja na argument bez obelg jest dla ciebie (specjalnie z malej litery) za trudna to prosze popros kogos o korepetycje
Buraku, reprezentują Polskę - miej chociaż szacunek dla swojego kraju i pisz odpowiednio jego nazwę - to Twój zafajdany obowiązek.
chlopczyku czy tez dziewczynko droga nie zycze sobie zebys mnie od burakow wyzywal.......nie wiem moze jestes przyzwyczajony do tego bo w domu slyszysz ciagle to slowo... ale do mnie tak nie mow!!!!!
jesli dyskusja na argument bez obelg jest dla ciebie (specjalnie z malej litery) za trudna to prosze popros kogos o korepetycje
-
wrotek33
[quote="krzys54326"][quote="ajaja"][quote="krzys54326"]a ja tu sie nie zgodze z poprzednikami.....dla mnie to ze chca i walcza to zdecydowanie za malo ...to jest ich zafajdany obowiazek w koncu reprezentuja polske..[/quote]
jesli dyskusja na argument bez obelg jest dla ciebie (specjalnie z malej litery) za trudna to prosze popros kogos o korepetycje[/quote]
Kto pisze nazwę ojczystego kraju małą literą powinien przeprosić za pomyłkę to wtedy nie wyjdzie na buraka.
jesli dyskusja na argument bez obelg jest dla ciebie (specjalnie z malej litery) za trudna to prosze popros kogos o korepetycje[/quote]
Kto pisze nazwę ojczystego kraju małą literą powinien przeprosić za pomyłkę to wtedy nie wyjdzie na buraka.
-
Kamil_23
Ci wyrozniajacy sie gra, uroda stylem zawsze maja pod gorke..
-
Gość
czy statystyki sa dobre?? co sie dzisiaj stalo z GWIAZDA z Gdyni:D 29 punktów:D Tomialowicz ruszyla glowka i zaczela grac! zamiast podziwiac jaka jest gwiazda!:D ale szacun dla niej bo miedzy innymi Polska wygrala ze szwecja:D
-
koszykarz
walczacy z wiatrakami pisze:matrix pisze:Gość pisze:A co maszna mysli mowiac o walce? bo skoro Gala nie jest dla ciebie walecznym zawodnikiem to jakas masz chora definicje tego slowa wiatraku. Przeciez to typowy walczacy gracz, bijacy sie o kazda pilke.
z niecierpliwością czekam na te chwilępowiem więcej trzymam za nią kciuki
![]()
a i mam nadzieje, że bedzie to mecz z Hiszpankami
p.s.
takie mał pytanko - dlaczego ludzie obrażają innych gdy nie mają argumentów?
sorki za dygresjęai nie musicie odpowiadać ja odpowiedź znam
Dobre pytanie zadałeś
Co do Gali - dziewczyna się wybija pod względem GRY , URODĄ (bo jest piękna dziewczyną) no i WALECZNOŚCIĄ też bije na łeb na szyje - inne ,,gwiazdeczki'' z kadry... Naturalne jest że niektóre z tych ,,gwiazdek'' jej zwyczajnie zazdroszczą... a fakt reprezentowania POLSKI jest dla nich drugorzędną sprawą...
Zreszta tak jak w życiu - przecież często jest tak że 20 letnie dziewczyny - chyba prześcigają sie na codzień - każda chce być lepsza , piękniejsza od drugiej ... Tak mi sie wydaje - z męskiego punktu widzenia
Nie dziwmy się więc tym 20-letnim kadrowiczkom..... Fajnie by tylko było jakby trenerka Jabłońska - ktora jednak co nie co potrafi nauczyć - powinna to troche utemperować... W końcu tu chodzi o godne reprezentowanie kraju - a nie o to która będzie udowadniała że jest lepsza od drugiej
Wymień no łaskawie te gwiazdeczki co to jej wszystkiego zazdroszczą i repra to dla nich tylko okazja, żeby się polansować 
np pani MM
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
przemoe pisze:Wymień no łaskawie te gwiazdeczki co to jej wszystkiego zazdroszczą i repra to dla nich tylko okazja, żeby się polansować
dla mnie takie dziewczynki czy to tez beda tez chłopcy sa do odesłania do domu!!!! Do GWIAZD IM JESZCZE BARDZO BARDZO DALEKO.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”