CÓŻ TO BYŁ ZA MECZ!! OLIMPIA - MUKS 77:74 (po dogrywce!!)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Manek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

CÓŻ TO BYŁ ZA MECZ!! OLIMPIA - MUKS 77:74 (po dogrywce!!)

Postautor: Manek » 27 lutego 2005, 16:46

Dosłownie przed chwila zakonczyl sie zwyciezko dla Olimpii mecz derbowy z MUKSem... ja sie na temat klimatu panujacego na trybunach nie wypowiadam gdyz jestem jeszcze calkiem nie ochlanelem.... a pozatym dam pole do popisu Sebie ktory z wielka checia wypowie sie na ten temat :d ja jedynie ogranicze sie do słów: bylo zajebiscie!! oczywiscie sedziowie dali popis swoich "umiejetnosci" sedziwoskich ale mniejsza ztym. WYGRALISMY i tylko to sie liczy...

ps. zaluje ze nie zostalem dluzej i nie poznalem blizej wszystkich ktorzy goscili dzis na Chwialce i kibicowali Olimpii i troche mi glupio ze sie spoznilem - ale dojechac tam to i tak byl wielki wyczyn!!

pozdrawiam i... ide zapalic bo ciagle emocje wprawiaja w drgajacy ruch moje dlonie:p

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2005, 17:28

Na trzy minuty przed końcem Olimpia przegrywała 9 punktami ... i wtedy zaczęła się JAZDA... kiedy zostały już tylko dwa punkty do odrobienia i na nasze hasło:"Cała sala śpiewa z nami" jakieś 100 osób (dokładnie WSZYSCY związani z Olimpią będący na meczu... kibice, matki, ojcowie, działacze, koszykarki nie grające) wydarli na całe gardło... O----L----I----M----P----I----A!!! zrozumiałem jedno... j...... Ć EKSTRAKLASĘ!!! Za żadną cenę nie zamieniłbym TEGO zespołu na żaden inny, grający niby to o wyższe cele, w lepszej lidze! I to cały komentarz... o meczu możeinny naoczny i nauszny świadek ;) Ja padaaaaaaam ze zmęczenia...

Mecz ZAJEBISTY (cytują Manka.. hehe)... takiego dopingu przez calutki mecz nie było od 10 lat w Poznaniu... atmosfera wspaniała... emocje grożące zawałem w każdej chwili... DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY!!!

Wogóle weekendzik poznańsko-pabianicko-ostrowski udał się WSPANIALE! Dziś o 10 na oflagowanej barwami Włókniarza i Olimpii sali przy ulicy Promienistej rozegraliśmy mecz kibicowski, który zaciętością dorównywał niemal temu pózniejszemu. Do statystyk zapisać można, że Olimpia wzmocniona Czarnym z Ostrowa wygrała z Włókniarzem, w którym występował również Mati, 69:42. Ale nie wynik tu był najważniejszy ;) Bardzo dziękuję wszystkim naszym Przyjaciołom (i z Pabianic i Ostrowa!) za przybycie i naprawdę wspaniałą zabawę, a zwłaszcza za REWELACYJNE dopingowanie Olimpijkom! Myślę, że mecz Wam się podobał ;) hehe... szkoda, że Ostrowianie nie mogli zostać na drugiej połowie - wiele stracili...

No i czekamy na POWTÓRKĘ!!!

Niepokonana nasza Olimpia kochana... Niepokonana nasza Olimpia kochana...

.... umieraaaaaaaaaam :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

kula
Amator
Kontaktowanie:

Gratulacje

Postautor: kula » 27 lutego 2005, 18:36

Serdeczne gratulacje dla waszego zespołu. Oby wasze dziewczyny grały tak dalej,a kibice byli tak wierni i energiczni jak wy. Seba, w poście o AZS-ie po sezonie nie czepiałem się, że panna Idczak mało trenuje tylko czemu tak mało ćwiczy z AZS-em. Prezesów krytykowałem wszystkich również i AZS-u. W poscie o AZS po sezonie wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienie. Ale proszę cię czytaj czasem mnie uważnie. Dziękuję pozdrawiam ciebie i wszystkich kibiców Olimpijek.

Autor:ŁK

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 27 lutego 2005, 18:44

My też załujemy, zostaliśmy jak długo się dało, a później biegiem na pociąg. Seba, przesadziłeś, w 15 minut nie zaszlibyśmy :P

Pozdrawiam ekipę :D Do zobaczenia wkrótce ;)

ps. akcją meczu i tak było wybiegnięcie żołnierza do sędziów :lol: no chyba, że wywijał później jeszcze lepiej, to zwracam honor :P
Obrazek

you're as good as your last performance

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2005, 18:50

Kula - czytam uważnie. Wyraznie z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, że Wera trenuje trzy razy w tygodniu, do tego tylko z AZSem, bo ANI SŁOWEM nie wspominasz o zajeciach różnego rodzaju, które cały czas odbywa z klubem, którego jest koszykarka - czyli Olimpią. Wynika z Twojego wpisu, że Wera się obija, bo trenuje trzy razy w tygodniu (o tym, że użyłeś sformułowania "jeśli będzie solidnie trenować" to już nawet nie wspomnę, bo jest jednoznaczne), a tak naprawdę jest jedną z najbardziej zapracowanych (i dobrze!) koszykarek. I tyle...

Na drugi raz prosiłbym też o wpisywanie uwag pod postem z nimi związanym, w temacie do tego właściwym. Ten jest zupełnie o czymś i nie chciałbym, żeby przy okazji WIELKIEGO meczu dziś zaczął się w tym temacie bałagan.

Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ za gratulacje! A nasze koszykarki grają zawsze tak lub jeszcze lepiej w tym sezonie, więc nie ma się o co martwić ;) Co do energiczności zaś kibiców - kiedyś była rozmowa na temat różnicowania poziomu dopingu w zależności od potrzeb - dziś było wyraznie widać o co chodziło. Po prostu na tak ważne mecze potrzebny jest esktra specjalne wsparcie :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 27 lutego 2005, 19:34

BRAWO BRAWO! Dzięki za wspaniały mecz i super zabawę. Brawo jeszcze raz Olimpijki. Naprawdę zaimponowały mi te dziewczyny. Zarówno jedne i drugie. To stwierdziłem jednak coś trochę innego jak ekstraklasa....te dziewczyny chcą walczyć i robią to do końca. Nie ujmuję nic dziewczyną w najwyższej klasie rozgrywkowej ale tu chodzi o coś zupełnie innego. Jeszcze tak wspaniale wspierane dopingiem.

Jeszcze raz GRATKI i DZIĘKI za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 lutego 2005, 20:09

mecz naprawde trzymajacy do konca w napieciu, wedlug mnie godny ekstraklasowych parkietow, zacieta walka, nie tylko na boisku, ale takze na trybunach(mam tu na mysli starcie jednego pana z kims innym, mlodszym :wink: )
teraz widze czego najbardziej brakuje w Arenie: nie chodzi o ilosc widowni, ale o to jak ta widownia reaguje na to co dzieje sie na boisku: w Arenie jest (oprocz "naszego" sektoru) praktycznie cisza, nie ma nawet oklaskow dla akademiczek, natomiast to wszystko bylo w dzisiejszym meczu, tak jak napisal wyzesz Seba.
pozdrawiam ludzi z Olimpii(Sebą i Mariana), Ostrowa(Czarnego i Matiego, ktorych znalem juz wczesniej) oraz z Pabianic(Szymon, Kowalik): milo bylo Was poznac!!!
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 lutego 2005, 20:25

Spotkanie bardzo ciekawe, było na co popatrzeć no i ta walka do końca, której brakuje często w ekstraklasie :o Gratulacje i oklaski dla Olimpii :lol: Pozdro dla Wszystkich dopingujących

Mytek pisze: ...nie tylko na boisku, ale takze na trybunach(mam tu na mysli starcie jednego pana z kims innym, mlodszym :wink: )
...

Tak to było koło mnie i było "gorąco" :lol: dziadek zrobił porządek i po sprawie!!

Lecia

;-)

Postautor: Lecia » 27 lutego 2005, 20:34

Gratuluje zwyciestwa ;-) Szkoda tylko ze pozostaja mi tylko do poczytania "recenzje" z meczyku.W kazdym moim razie powodzenia w kolejnych meczykach.Pozdro dla dziewczyn z Olimpii i kibicow ;D

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 27 lutego 2005, 22:04

ehh, szkoda, że nie wyszedł nas przyjazd, widzę że dużo nas ominęło :cry:
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 lutego 2005, 22:48

Nareszcie w domu!!!
Kolejny raz, w Poznaniu bawiłem się SUPER!!!! Naprawdę, było cudownie!!!! Jeśli chodzi o mecz derbowy. Hmmmmm........ MNIAM!!!!!! Jak napisał Mati dziewczyny z Olimpii pokazały klasę!!!! Ta walka, ta determinacja, to serce do gry!!!! Achhhh.... brakuje tego paniom kosszykarką z ekstraklasy. W drodze powrotnej z Kowalikiem stwierdziliśmy zgodnie, że np. nasze zawodniczki powinniśmy wysłać do "małolat" z Olimpii na korypetycje!! Może wtedy dotarło by do nich CO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE!!!!!
Kilka słow o meczu kibiców.
Hehehe.... było na co popatrzeć :lol: :wink: Największym dla mnie zaskoczniem było to, że wytrzymaliśmy kondycyjnie 40 minut !!!! gry, po "gorączce sobotniej nocy" :lol: :lol: :lol: :wink: . Mecz przy tym bardzo czysty (chyba tylko 3 faule), wynik to drugorzedna sprawa. Fakt, przegraliśmy, ale jesteśmy w okresie roztrenowania :wink: Ze szkoleniowego punktu widzenia ten sparing był bardzo korzystny, przetrenoiwaliśmy sobie nowe zagrywki :wink: itp.

Na koniec wielkie podziekowania dla PRZYJACIÓŁ z Olimpii za miłe i serdeczne przyjęcie! Dzięki i pozdro dla wszystkich.
Pozdrowienia również dla chłopaków z Ostrowa - Czarnego i Matiego. Szacuneczek dla Was panowie!!! Fajnie że się zjawiliście!
Pozdro również dla Mytka. Fajnie że podszedłeś, miło było poznać.

POZNAŃ, POZNAŃ, POZNAŃ, POZNAŃ POZNAŃ, HEJ OLIMPIA, HEJ OLIMPIA, HEJ OLIMPIA!!!!

P.S. specjalne pozdrowienie i podziekowania dla trenera Olimpii p. Cudaka!!! Dzieki trenerze!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2005, 22:55

Szymon - to ja DZIĘKUJĘ Wam!!! Zawsze jesteście BARDZO mile widziani! A teraz idę gdzieś umrzeć... hihi... po tych wszystkich emocjach i nocnych "rozmowach" Polaków totalnie jestem wykończony ;) Jeszcze raz wielkie dzięki, że przyjechaliście! Powodzenia w walce o tytuł! W tym sezonie trzy razy TAK - Włókniarz mistrzem Polski, Ostrovia się utrzymuje, a my tak skromnie - awansik do pierwszej ligi, żeby te bardzo utalentowane zawodniczki mogły za rok grać w koszykówkę!

Pozdrawiam!

Ps. Postaram się jak najszybciej umieścić na Forum nasze wspólne zdjęcie z naszą Olimpią zrobione po meczu ;) Mam nadzieję, że wyglądaliśmy jeszcze na żywych... hehe

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lutego 2005, 00:43

3 razy TAK!!!!!
Zdjęcia oczywiście zamieścimy :lol: , choć kilka z nich jest naprawdę....... :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 lutego 2005, 11:22

3 RAZY TAK!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 28 lutego 2005, 12:08

Pozdrowienia również dla ludzi z Pabianic :wink: Teraz czekamy na rewanż u Was :D W razie czego wiecie gdzie nas szukać. Piszcie, dzwońcie smiało a my na pewno się stawimy :D

Do szybkiego zobaczenia (play off :wink: )

Ps. Postaram się jak najszybciej umieścić na Forum nasze wspólne zdjęcie z naszą Olimpią zrobione po meczu

Nooo... nie dość, że taki mecz, to jeszcze ominęły nas taaaakie atrakcje... :? nastepnym razem zostajemy do końca!

3 razy tak :D
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Inne kluby”