Nowy sezon??Jak to będzie?

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
azspwsz89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

<lol2>

Postautor: azspwsz89 » 19 lipca 2004, 21:10

HEhe np trabki a teraz mamy nawet bębenki!!:D:D:D nawet głosne są!!:>:>
She's like the wind...http://azspwsz89.glt.pl

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 lipca 2004, 22:11

MARAS pisze:Z jakiego sprzętu, proszę podać szczegóły! Jestem ekspertem od tych spraw! :D

A co chodzisz do szkoły muzycznej? :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 lipca 2004, 18:07

Wiadomo że nie!!! Ale nie musze chodzić do tego typu szkoły aby być ekspertem! :D :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Dąbas
Nowy na forum

Dąbas

Postautor: Dąbas » 21 lipca 2004, 20:48

Maras-przestań ludziom zadawać pytania w stylu:"Z czego składa się Wasz klub kibica?"...Przecież jesteś z Poznania!!!:)
Maras-Poznań póki co nie może się pochwalić wielkim "kociołkiem"na Azs-ie.Na razie jest Was kilkanaście(czy troszkę więcej:))osób,walicie w dłonie,drzecie się i chwała Wam za to...ale "specjalistą" Maras to Ty jeszcze w tej dziedzinie nie jesteś-zaufaj mi(bynajmniej nie chodziło mi o to,że jestem w tym lepszy,żeby zaraz Seba się nie włączył;))...:)
Jeśli chodzi o Gorzów-wielkie brawa dla p.Maciejewskiego,któremu jeszcze kilka lat temu jak przyjeżdzał z "knypolami"z Gorzowa wróżyłem sukces!Widać było mozolną pracę jaką wykonał i cieszę się,że drużyna jest w ekstraklasie.Taki zgrany,waleczny zespół wsparty Pysiaczkiem i Żyłą na pewno jest w stanie napsuć krwi kilku drużynom!
Piwko dla AZS PWSZ!:)
Pozdrowienia 4 all!!!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”