Rozmowa z Sylwią Wlaźlak

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 lutego 2005, 16:48

Błagam tylko nie rozpoczynajcie filozofii konfrontacyjnej, zwłaszcza że temat jest nijaki i znikąd…
Moje zdanie na niektóre tenaty bez zajmowania stanowiska

Sylwia i Gusia nie są wychowankami ŁKSu

Oczywiście – tak jak niejednokrotnie pisałem ja akurat mam inną koncepcje definicji „wychowanka” a „rozpoczęła treningi w…” Trudno powiedzieć, że Sylwia wychowała się koszykarsko w Społem, choć tam miała pierwsze w życiu „treningi”. To samo dotyczy drugiej strony, choć akurat nie Jarzynki, która pograła jednak kilka sezonów (przejście nieco przedłużała) w klubie który wówczas bił się o akstraklasę, a Sylwia "trenowała" w Społem krótko i jako dziecko. Powiedzmy Jarzynka=Guśka i jest ok...

to że zdobywały doświadczenie w ŁKSie to już czysty przypadek

Właśnie to, że zaczynały w jakimś malutkim klubiku to przypadek, a to że utalentowane małolaty pod swoje skrzydła przygarnął potentat to nie przypadek. Przejście Jaroszewicz, Wlaźlak, Głaszcz itd. nie było przypadkiem - wręcz przeciwnie.

po cholere w zeszłym sezonie Twój klub tak się o nią bił???? Gadka o Szopenie to już inna bajka, bo ona nie jest naszą wychowanką

o! o! i oto to, o co się „bił” nasz klub – znaczy powiedziałbym raczej że o kasę (znaczy jej nie zapłacenie) za rzekomą wychowankę a nie o nią samą…

Ale wspomnieć o siostrach to już nie raczyłeś??? No coż, póki co to one złoto zdobywały w naszych barwach

Taaaaa, wkład miały podobny jak: „złoto zdobyła Chruściel” - u nas…
:wink: No to razem mamy "wspólną" Elkę, Wasze siostry i nasze Jaroszewicz, Wlaźlak - akurat, żeby iść na browarka, na jakiejś miłej ławeczce...

A rada dla obu stron – czy myślicie, że dyskusja Górskiego z Piechniczkiem o to, który „brąz” był bardziej brązowy miałaby sens?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 lutego 2005, 23:43

Ekkkkhhhhh..... nie da sie z Wami koledzy gadać. A z Mikey'em to już zupełnie :lol: . Zapatrzony jest tylko w jedną stronę :lol: :lol: :lol: Ekkkhh... szkoda słów.....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 lutego 2005, 23:50

Ekkkkhhhhh..... nie da sie z Wami koledzy gadać.
:?: :?: :?: :?: - dlaczego :?: wróciłem z wyjazdu, czytam i piszę to co mi się pomyślało (w dodatku starając się zbagatelizować różnicę poglądów i za wczasu zapobiec "krzywej" gadce) a Ty w 1 odpowiedzi piszesz, że nie da się ze mną gadać? trochę nie rozumiem... :(

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 lutego 2005, 02:12

Szymon pisze:Ekkkkhhhhh..... nie da sie z Wami koledzy gadać. A z Mikey'em to już zupełnie :lol: . Zapatrzony jest tylko w jedną stronę :lol: :lol: :lol: Ekkkhh... szkoda słów.....
Wygrana z Lotosem czyni jak widać dziwne rzeczy z ludźmi :twisted: :wink: Teraz z małymi ełkaesiaczkami nie da się juz rozmawiać... :( :( :(
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 28 lutego 2005, 09:41

Mikey, a co tu do tego ma wygrana z Lotosem? Zgadzam sie z ostatnim wpisem Szymona. Niestety, ale to jest prawda.

Gilbert
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Gilbert » 28 lutego 2005, 09:57

Matii pisze:Mikey, a co tu do tego ma wygrana z Lotosem? Zgadzam sie z ostatnim wpisem Szymona. Niestety, ale to jest prawda.

Mikey to taki czlowiek, ktory uwaza ze wszystko wie najlepiej i tylko on ma racje. Nigdy nie czyta ze zrozumieniem tego co ktos pisze, tylko odwraca to tak jak jemu pasuje. Bardzo czesto sie czepia ludzi, bo mu sie nudzi. Pozdro Mikey.... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 28 lutego 2005, 18:08

simon też :roll: :? ???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lutego 2005, 18:28

Mikey pisze:
Szymon pisze:Ekkkkhhhhh..... nie da sie z Wami koledzy gadać. A z Mikey'em to już zupełnie :lol: . Zapatrzony jest tylko w jedną stronę :lol: :lol: :lol: Ekkkhh... szkoda słów.....
Wygrana z Lotosem czyni jak widać dziwne rzeczy z ludźmi :twisted: :wink: Teraz z małymi ełkaesiaczkami nie da się juz rozmawiać... :( :( :(

Mikey masz rację!!!! Mecz z Gdynią zmienił w moim życiu bardzo wiele!

A w kwestii "małych ełkaesiaczków". Hmmmm..... Ty wcale nie jesteś taki mały :lol: :lol: :lol: :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 lutego 2005, 22:56

Gilbert pisze:
Matii pisze:Mikey, a co tu do tego ma wygrana z Lotosem? Zgadzam sie z ostatnim wpisem Szymona. Niestety, ale to jest prawda.

Mikey to taki czlowiek, ktory uwaza ze wszystko wie najlepiej i tylko on ma racje. Nigdy nie czyta ze zrozumieniem tego co ktos pisze, tylko odwraca to tak jak jemu pasuje. Bardzo czesto sie czepia ludzi, bo mu sie nudzi. Pozdro Mikey.... :wink: :lol:
Jak na pierwszy swój post sporo szczekasz. A co ci u licha daje prawo do oceniania mnie? znamy sie? rozmawialiśmy choc raz? pilismy razem piwo czy co? A zacznijmy od tego ze moje relacje z Szymonem to tylko i wyłacznie nasza sprawa. Także jeśli łaska wolnoć tomku w swoim domku, żegnam.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 marca 2005, 00:17

Mikey, a co tu do tego ma wygrana z Lotosem?

znaczy... do czego - bo odnoszę wrażenie, że wpisałeś "laurkę" nie kumając w jakim temacie wogóle jest nieporozumienie - tylko kto w nim uczestniczy
Zgadzam sie z ostatnim wpisem Szymona.
jeśli zgadzasz się (co podkreślasz) z ostatnim a pozostawiasz otwartą sprawę poprzednich to znaczy, że nie wiesz z czym się zgadzasz a słynne negocjacyjne "problem" przysłonięte jest przez "osoby".

Słowem nie widzę tak w Twoim jak i innych postach nic na temat poruszany, tylko raczej kto go porusza i z kim się nie da gadać.

Mikey to taki czlowiek, ktory uwaza ze wszystko wie najlepiej i tylko on ma racje. Nigdy nie czyta ze zrozumieniem tego co ktos pisze, tylko odwraca to tak jak jemu pasuje. Bardzo często sie czepia ludzi, bo mu sie nudzi.

Właśnie uczepiłeś się człowieka a nie tematu, nie ustosunkowałeś się do zagadnień wątku (czytasz ze zrozumieniem?), ostra ocena innego forumowicza sugeruje, że jednak najlepiej wszystko wiesz Ty.

Proponuję przede wszystkim nie robić DOKŁADNIE tego, co innym się zarzuca...

Jak na pierwszy swój post sporo szczekasz. A co ci u licha daje prawo do oceniania mnie? znamy sie? rozmawialiśmy choc raz? pilismy razem piwo czy co? A zacznijmy od tego ze moje relacje z Szymonem to tylko i wyłacznie nasza sprawa.

Niestety nie zgadzam się - dla mnie nie ma znaczenia czy to 1 czy 500 post, prawo do oceny daje ten, który sam ocenia a picie piwa i osobista znajomość nie jest warunkiem znajomości internetowej. Odnoszę wrażenie, że nieźle znam a nawet mam odczucia wobec innych forumowiczów (np. sympatie) nie widząc, nie słysząc a nawet nie wiedząc czy to młodzian czy babcia...
Prywatne sprawy zaś proponuję przenieść na prv.

Na koniec apeluję o powrót do tematu, a dalsze roztrząsanie osobistych wątpliwości przenieśmy do jakiejś miłej knajpeczki...

pozdrawiam wszystkich :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 marca 2005, 01:45

simon pisze:Niestety nie zgadzam się - dla mnie nie ma znaczenia czy to 1 czy 500 post, prawo do oceny daje ten, który sam ocenia a picie piwa i osobista znajomość nie jest warunkiem znajomości internetowej.
Chwila chwila chwila. A nie wydaje Ci sie ze jednak ma to znaczenie. Co do zasady przynajmniej mam taka nadzieję ludzie rejestruja się tu na forum zeby podyskutowac o koszykówce. Dyskusje jak widac schodzą na różne tematy ale zasada jest zasadą-rozmawiamy o baskecie. Tymczasem obecny tu Gilbert swój pierwszy i jedyny jak dotąd post na forum koszykówki kobiet ... kieruje w moją stronę, zarzuca mi wynikajacy ze swoich głębokich wynurzeń "brak zrozumienia tekstu" :lol: itd. Po to się tu zarejestrował? Może najpierw dałby się nam poznać jako ktos kto ma do powiedzenia cokolwiek na temat kosza? Tymczasem pakuje się w nie swoją dyskusję między wódkę a zakąskę nie wiedząc naprawdę o co chodzi i nie dając zadnej merytorycznej uwagi. Zarzutów moge wysłuchac od Ciebie, Szymona, majoneza-znamy sie nie od wczoraj, znamy swoje poglądy, charkatery itp. A tu ni stąd ni zowąd wyskakuje jakiś filipek z konopii i po przeczyatniu kilku moich postów uzurpuje sobie prawo do mojej oceny. :shock: A jeśli mówisz o znajomości internetowej to wybacz ale ja go nie znam, nigdy z nim przez internet nie rozmawiałem a wątpię zeby koleś przeczytał te 900 moich postów tutaj czy 600 na czarnym forum, więc o jakiej znajomości tu mówimy?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 marca 2005, 07:23

Mikey pisze: Zarzutów moge wysłuchac od Ciebie, Szymona, majoneza-znamy sie nie od wczoraj, znamy swoje poglądy, charkatery itp.

Szanowny Kolego.
Więc dlaczego nie słuchasz tych zarzutów, tylko odwracasz kota ogonem??? Przy okazji atakujesz Jarzynkę :twisted: :twisted: :twisted:, a tego nie mogę Ci wybaczyć!!! :twisted:

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 marca 2005, 08:09

Szymon ma racje - znaczy nie "w temacie" - bo tego nie wiem, ale w tym, że musimy starać się nawzajem odpowiadać na swoje posty a nie pomijając milczeniem to co ktoś napisał "zachodzić" niejako temat "od drugiej strony"...

Mikey ma racje co do tego 1-szo wpisowego zarzutu - znaczy pewnie nie raz z nim dyskutowałeś tylko że był "gościem" - ale co do taaaakiego debiutu "zarejestrowanego" to fakt - wyjątkowo nie na miejscu...

Ps.Szymon - a co to, Jarzynka jest "nietykalna" przy (jak widzę) bezkompleksowej tykalności innych zawodniczek (które od niej mniej nie zrobiły) i innych klubów (które też..., by nie "wsadzać palca w mrowisko", co najmniej są nie mniej zasłużeni...). Otórz (nieomal) wszystkim należy się szacunek, a wobec Marzeny po prostu nie mniejszy i nie większy...

Gilbert
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Gilbert » 01 marca 2005, 09:01

Mikey, to ze widzisz pod moim nickiem psotow:1 to nic nie znaczy. Bylem zalogowany na tym forum, lecz po pewnym czasie, nie logowania sie i wpisywania, zostalem usuniety i ponownie musialem sie zarejestrowac. Jestem na tym forum od bardzo bardzo dawna. Przegladam to forum praktycznie codziennie i czytam wszystkie posty. Sledzilem nie jedne Twoje spory z Chelmskimi kibicami, jak i innymi i zauwazylem to co Ci napisalem wyzej. Nie musze isc z Toba na piwo, zeby moc wyciagac takie wnioski. Jezeli masz "gdzies" to co pisza chelmscy kibice, to zapytaj sie o to swoich znajomych. Napewno tez to zauwazyli, to nic trudnego.... i przypominam, jestem tu od bardzo dawna, a to ze sie nie wpisywalem to jeszcze nic nie oznacza. Zapytaj sie Hersiego o osobe Gilberta :lol: badz kogos innego z chelmskich kibicow... niech oni Ci przybliza co robilem, zebys pozniej nie mowi ze mnie nie znasz wogole :lol:

A tak nawiasem. Wie ktos gdzie ukrywa sie Januszek Skowronski :?:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 marca 2005, 09:49

Gilbert pisze:A tak nawiasem. Wie ktos gdzie ukrywa sie Januszek Skowronski :?:
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: sądzę, że po zmianie nick'u wróci do prezesury... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps. Czego nikomu nie życzę...

pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”