Rozmowa z Sylwią Wlaźlak

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 marca 2005, 10:21

Szymon pisze:
Mikey pisze: Zarzutów moge wysłuchac od Ciebie, Szymona, majoneza-znamy sie nie od wczoraj, znamy swoje poglądy, charkatery itp.

Szanowny Kolego.
Więc dlaczego nie słuchasz tych zarzutów, tylko odwracasz kota ogonem??? Przy okazji atakujesz Jarzynkę :twisted: :twisted: :twisted:, a tego nie mogę Ci wybaczyć!!! :twisted:
Ale gdzie ja Ci atakuję Jarzynkę???? W którym miejscu ją obraziłem, napisałem o niej coś złego???? Zacytuj mi prosze ten mój rzekomy atak na nią :shock: Nawet mi przez myśl nie przeszło zeby atakować którakolwiek koszykarkę :? Mi zarzucacie czasem ze jeszce do niedawna wściekałem sie jak ktos powiedział cokolwiek niepochlebnego na temat Alicji a teraz tylko slowem wspomniałem Marzenę Głaszcz bez jakiejkolwiek nuty krytyki pod jej adresem, jedynie uzywając jej osoby jako przykładu porównawczego, a juz rozpętała się burza. :? :? :?
Obrazek
Obrazek

dziki
Nowy na forum

dziki

Postautor: dziki » 01 marca 2005, 11:10

Tak się przyglądam tej dyskusji i zastanawiam się jaki ona ma sens, tym bardziej, że od jakiegośc czasu ma ona mało wspólnego z tematem głównym. Z merytorycznych uwag przeobraziła się ona w osobiste wycieczki forumowiczów.
Mikey, ja muszę spożytkować Twoją energię w jakiś inny sposób, bardziej przydatny naszej wspólnej sprawie. Będzie dzisiaj u mnie simon i pogadamy na naprawdę ważne tematy, więc czuj się zaproszony i oszczedzaj energię!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 marca 2005, 12:03

Będzie dzisiaj u mnie simon

:shock: :shock: :shock: a nie Ty u mnie?

Słusznie, dalsze drążenie tematu proponuję na prv - ogłaszam koniec i "zawieszenie broni" :D

A wracając do tematu - to zdrowia dla Sylwi... i nie spiesz się z powrotem na boisko za bardzo, bo choć kontuzja z tych, które dobrze zaleczone właściwie nigdy nie wracają (w tym samym miejscu) - ale za to zbyt wczesny powrót na boisko mógłby wbrew pozorom mieć spory oddzwięk negatywny tyle, że głównie w sferze psychicznej.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 marca 2005, 14:59

Mikey pisze: Ale gdzie ja Ci atakuję Jarzynkę???? W którym miejscu ją obraziłem, napisałem o niej coś złego???? Zacytuj mi prosze ten mój rzekomy atak na nią

Proszę bardzo. Oto Twój rzekomy atak na Jarzynkę.

Mikey pisze:.. to dlaczego zawsze podkreślasz ze Jarzynka to Wasza Włókniarka??? Jaka Wasza?

Mikey pisze: A czemu mam nie mówic o Jarzynce? Co to ona na specjalnych prawach jest?

Wyobraź sobie że Jarzynka jest na specjalnych prawach (Renia zresztą też), więc lepiej......
Niepodważalnym jest też fakt, że jest nasza i jest NASZĄ WŁÓKNIARKĄ!!! Więc lepiej........

A teraz na zakończenie i na wyjaśnienie. Temat zboczył z kursu o co najbardziej ma pretensje simon :P , ale uważam że wywiązała się fajna dyskusja. Przyznam, że celowo koontynuowałem ataki na Mikey'a, bo denerwował mnie fakt, że nic sie tutaj nie dzieje. Trzeba czasem rozruszać towarzystwo :wink: . Liczyłem też że niektórzy forumowicze przyjdą mi z pomocą oraz że uda mi sie wyprowadzić Mikey'a z równowgi :wink: . Mikey trzymał się dzielnie a pomoc przyszła :lol: Nawet Na tą okoliczność Gilbert się zalogował!

Przepraszam wszystkich za manipulację z mojej strony. Czasem gdy widzę ten szary, nudny świat za oknem to muszę coś zrobić, musi się coś dziać.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 marca 2005, 16:13

Szymon - należy Ci się zatem... "obstawienie" kolejki :wink: :wink: - o nic nie mam pretensji, tylko nie chciałem abyście się pożarli.

Twoja manipulacja owszem, owszem - aż mi się przypomniała ta nasza sprzed 2 lat... - też zadziałała i to jak :D - powiedziałbym - na medal!

Trochę niestety wystawiłeś do wiatru swoją odsiecz - ale cóż... - nic nie wolno traktować w 100% na serio - odrobinę :wink: nam się przyda...

Acha - Jarzynka jest Włókniarką? - wydaje mi się, że zaczynała tam gdzie i Perełka... Znaczy to coś takiego jak Daiva u nas - przyznaje że jest dla mnie ełkaesianką, choć nie widzę potrzeby robienia aż takiego "parasola" nad nią, jak nad Marzeną próbujesz...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 marca 2005, 16:18

simon pisze:
Acha - Jarzynka jest Włókniarką? - wydaje mi się, że zaczynała tam gdzie i Perełka... Znaczy to coś takiego jak Daiva u nas - przyznaje że jest dla mnie ełkaesianką, choć nie widzę potrzeby robienia aż takiego "parasola" nad nią, jak nad Marzeną próbujesz...

Powiedz jeszcze slowo w tej kwestii a już nie będzie żadnych manipulacji, tylko otwarta wojna :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”