Mecz o 2 miejsce gr. el. Fantasy WNBA: Koszykarz - Kristofer
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Mecz o 2 miejsce gr. el. Fantasy WNBA: Koszykarz - Kristofer
Rywalizacja bardzo ciekawa, tyle że ja dziś mam chimeryczne Douglas i Hammon, a koszykarz stabilną Catch i chimeryczną Taurasi.
Dzisiejszej nocy według moich obliczeń wyszło:
Deanna 13
Taj 14
Angel 5
oraz
Lisa 21
Candace 15
Erika 5
więc Koszykarz 117,59
Kristofer 121
Dzisiejszej nocy według moich obliczeń wyszło:
Deanna 13
Taj 14
Angel 5
oraz
Lisa 21
Candace 15
Erika 5
więc Koszykarz 117,59
Kristofer 121
-
koszykarz
mam nadzieję że dzisiejszej nocy CATCH i DIANA dopełńią ,,dzieła zniszczenia '' ( jedno z moich ulubionych stwierdzeń zesżlorocznych) i przechylą szalę zwycięstwa na moją stronę...
Szkoda że nie wstawiłem Shavonte Zellous - a postawiłem na Nolan - sugerowałem się nazwiskiem niestety...
o CATCH jestem spokojny - ale DIANA musi zagrać dużo lepiej - choć w sumie ma godną zatępczynię - Dewanne Bonner - z której niestety też kiedyś zrezygnowałem...
Szkoda że nie wstawiłem Shavonte Zellous - a postawiłem na Nolan - sugerowałem się nazwiskiem niestety...
o CATCH jestem spokojny - ale DIANA musi zagrać dużo lepiej - choć w sumie ma godną zatępczynię - Dewanne Bonner - z której niestety też kiedyś zrezygnowałem...
koszyakrz
Deanna Nolan G 13
Angel McCoughry F 5
Taj McWilliams C 14
Tamika Catchings F 44
Diana Taurasi G 32
Suma: 108
kristofer
C, Lisa Leslie, 21
F, Candace Parker, 15
F, Erika Desouza, 6
G, Katie Douglas, 4
G, Becky Hammon, 8
Suma: 54
Po 1 meczu: Koszykarz – Kristofer 85.59 – 80
Wynik końcowy: Koszykarz – Kristofer 193.59 – 134
Deanna Nolan G 13
Angel McCoughry F 5
Taj McWilliams C 14
Tamika Catchings F 44
Diana Taurasi G 32
Suma: 108
kristofer
C, Lisa Leslie, 21
F, Candace Parker, 15
F, Erika Desouza, 6
G, Katie Douglas, 4
G, Becky Hammon, 8
Suma: 54
Po 1 meczu: Koszykarz – Kristofer 85.59 – 80
Wynik końcowy: Koszykarz – Kristofer 193.59 – 134
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
koszykarz
Jestem w szoku !!! Catchings - EVAL 44 , a TAURASI 32 . Ale miałem nosa

no cóż, gratulacje dla koszykarza.
Ja kończę udział w tej grze, bo jest zupełnie niesprawiedliwa - przynajmniej formuła play-off. I nie gadajcie bzdur, że miałem skład marzenie, bo takowy skład wywindowałby mnie na pewną wygraną.
Za to że miałem nosa i wybrałem zawodniczki, które zakwalifikowały się do play-off zostałem ukarany, bo nie mogłem dokonać żadnych zmian i w żaden sposób zablokować wyborów koszykarza.
Mam gdzieś taką grę, w której nie wygrywa najlepszy, tylko ten który mota się w wyborach. Na dodatek o zwycięstwie koszykarza zadecydował zwykły łut szczęścia. Play-off powinno być grane do końca tak jak runda zasadnicza, a nie tylko dwa mecze. Naprawdę ktoś niezbyt normalny to musiał wymyśleć :/
Ja kończę udział w tej grze, bo jest zupełnie niesprawiedliwa - przynajmniej formuła play-off. I nie gadajcie bzdur, że miałem skład marzenie, bo takowy skład wywindowałby mnie na pewną wygraną.
Za to że miałem nosa i wybrałem zawodniczki, które zakwalifikowały się do play-off zostałem ukarany, bo nie mogłem dokonać żadnych zmian i w żaden sposób zablokować wyborów koszykarza.
Mam gdzieś taką grę, w której nie wygrywa najlepszy, tylko ten który mota się w wyborach. Na dodatek o zwycięstwie koszykarza zadecydował zwykły łut szczęścia. Play-off powinno być grane do końca tak jak runda zasadnicza, a nie tylko dwa mecze. Naprawdę ktoś niezbyt normalny to musiał wymyśleć :/
Może kolego daruj sobie takie teksty o nienormalności innych, bo narazie to chyba Tobie jak najdalej do normalności. Trochę szacunku dla innych forumowiczów nie zaszkodzi!
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
wymyśl sobie swoje fantasy, ze swoimi zasadami, licz punkty, zbierz uczestników, zajmuj się wszystkim i powodzenia życzę w życiu. reszty Twojego postu szkoda komentować
nie wiem czy grasz w fantasy PLKK, ale mam nadzieje że nie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
łatwo teraz krytykować, a co szkodziłoby zrobić całe play-off?
10 spotkań to niestety bardzo duża przypadkowość
sezon zasadniczy 170 spotkań play-off decydujące o wszystkim tylko dwa spotkania
mam dość frajerskich porażek. O ile jakoś przeżyłem porażkę w konkursie PLKK przed kilkoma, kiedy mistrzostwo Polski w typowaniu kibiców odebrał mi rzut Canty na 0,4 sekundy przed końcem meczu, o tyle przegraną tutaj w bzdurnych regulaminach, których od początku był brak. Bo niestety nigdzie na forum nie było całego (!) regulaminu tej zabawy. A ten konkurs utwierdził mnie w przekonaniu że wygrywają farciarze a nie znający się na koszu kibice.
10 spotkań to niestety bardzo duża przypadkowość
sezon zasadniczy 170 spotkań play-off decydujące o wszystkim tylko dwa spotkania
mam dość frajerskich porażek. O ile jakoś przeżyłem porażkę w konkursie PLKK przed kilkoma, kiedy mistrzostwo Polski w typowaniu kibiców odebrał mi rzut Canty na 0,4 sekundy przed końcem meczu, o tyle przegraną tutaj w bzdurnych regulaminach, których od początku był brak. Bo niestety nigdzie na forum nie było całego (!) regulaminu tej zabawy. A ten konkurs utwierdził mnie w przekonaniu że wygrywają farciarze a nie znający się na koszu kibice.
Heh, jestem sobie farciarką, która wygrała swoja grupę
Niestety w finale natknęłam się na większego farciarza i już mi nie poszło...
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
BARTOLINO pisze:Może kolego daruj sobie takie teksty o nienormalności innych, bo narazie to chyba Tobie jak najdalej do normalności. Trochę szacunku dla innych forumowiczów nie zaszkodzi!
po prostu wnerwia mnie brak jasnych zasad przed rozpoczęciem sezonu. Żaden z nowych nie został poinformowany o regułach jakie panują przez cały sezon. O większości dowiadywałem się w ostatniej chwili.
Co do postu ann, to nie wiem czego chcesz od mojego życia. Nieudacznikiem nie jestem i raczej nie będę. Wolę nie tracić czasu na bzdurny konkurs, który nie ma jasnych reguł i preferuje farciarzy. Zresztą tu jedna osoba pisała mi na priv, że w poprzednich latach też dochodziło do dziwnych sytuacji, w której górą musiało być lobby krakowskie organizujące konkurs
betti pisze:Heh, jestem sobie farciarką, która wygrała swoja grupę![]()
no właśnie, ktoś pracuje cały sezon na wynik, a potem play-off niweczy cały wysiłek. I proszę mi tu nie krzyczeć, że w realu tez tak jest, bo nie jest. Nie decydują nigdy dwa mecze. Chyba chodzi o to by mieć nosa na najlepsze zawodniczki, które prowadzą swoje zespoły do sukcesów a nie każda która tylko trzaska odpowiedni eval i po sprawie.
zasady są takie od kilku sezonów i nikt ich specjalnie dla Ciebie zmieniał nie będzie, wybacz! wystarczy się cofnąć kilka stron i regulamin poprzednich edycji przeczytać.
a powodzenia w życiu to była metafora taka
no i jeśli fantasy i całe forum takie "krakowskie" to naprawdę nikt Cię nie zmusza do zaglądania tutaj ani grania w "durne gierki".
koniec dyskusji z mojej strony.
dziękuje, do widzenia, dobranoc.
a powodzenia w życiu to była metafora taka
no i jeśli fantasy i całe forum takie "krakowskie" to naprawdę nikt Cię nie zmusza do zaglądania tutaj ani grania w "durne gierki".
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
ann pisze:zasady są takie od kilku sezonów i nikt ich specjalnie dla Ciebie zmieniał nie będzie, wybacz! wystarczy się cofnąć kilka stron i regulamin poprzednich edycji przeczytać.
a powodzenia w życiu to była metafora taka![]()
co mnie interesują poprzednie edycje. Każdy konkurs ma bieżący regulamin. A jeśli się nie zmienia to się kopiuje i wkleja. Od tego ręka nie odpadnie jak się zrobi te czynności, a jak ułatwiają innym życie. Nie każdy ma czas by studiować stare gnioty. No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z.
Jeszcze prościej było regularnie wystawiać skład przez cały sezon i nie zaliczyć pustych slotów wielki "znafco" koszykówki. Bardzo podobny skład do Twojego miała Betti i znalazła się w finale ze średnią prawie 16. Mógłbyś być teraz na miejscu Eve i wcale w tych jak nazywasz "loteryjnych " PO nie musiałbyś grać. Lepiej jednak wylać kubeł pomyj i swoją frustrację na osoby, którym chciało się coś zrobić dla innych w tym i dla Ciebie, choć w tym samym czasie mogły te osoby spokojnie siedzieć w fotelu a nie bawić się w codzienny trud liczenia.
A Twojej nieobecności w Fantasy WNBA w przyszłym roku większość z grających nie odczuje, więc nikt za Tobą płakać nie będzie. I proponuję zrezygnuj też z Fantasy PLKK, bo tam też jest "loteryjny" PO i znów nie będzie mogła ujawnić się Twoja wielka koszykarska wiedza...
Jeśli natomiast zaczynasz wysuwać jakieś oskarżenia to może przedstaw dowody na poparcie swojej tezy, że dochodziło do jakichś jak to nazwałeś dziwnych sytuacji. Jeśli ich nie masz to licz się z konsekwencjami swoich wypowiedzi.
A Twojej nieobecności w Fantasy WNBA w przyszłym roku większość z grających nie odczuje, więc nikt za Tobą płakać nie będzie. I proponuję zrezygnuj też z Fantasy PLKK, bo tam też jest "loteryjny" PO i znów nie będzie mogła ujawnić się Twoja wielka koszykarska wiedza...
Jeśli natomiast zaczynasz wysuwać jakieś oskarżenia to może przedstaw dowody na poparcie swojej tezy, że dochodziło do jakichś jak to nazwałeś dziwnych sytuacji. Jeśli ich nie masz to licz się z konsekwencjami swoich wypowiedzi.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
BARTOLINO pisze:Jeszcze prościej było regularnie wystawiać skład przez cały sezon i nie zaliczyć pustych slotów wielki "znafco" koszykówki. Bardzo podobny skład do Twojego miała Betti i znalazła się w finale ze średnią prawie 16. Mógłbyś być teraz na miejscu Eve i wcale w tych jak nazywasz "loteryjnych " PO nie musiałbyś grać. Lepiej jednak wylać kubeł pomyj i swoją frustrację na osoby, którym chciało się coś zrobić dla innych w tym i dla Ciebie, choć w tym samym czasie mogły te osoby spokojnie siedzieć w fotelu a nie bawić się w codzienny trud liczenia.
a twórzcie sobie krakowskie kółko wzajemnej adoracji, skoro lubicie to
BARTOLINO - jesteś głupi czy co? to że były luki to nie wynikało z mojej nieznajomości, tylko z braku czasu. Naprawdę mam co robić, może Ty jesteś na przeciwległym biegunie i patrzysz kurczowo na terminarz. To był dla mnie debiut w Fantasy i wiem, że tutaj wygrać to trzeba kombinować, kręcić, motać itd. bo inaczej się zwyczajnie nie da
jak ktoś bierze się za organizowanie takiego czegoś to niech robi to rzetelnie i profesjonalnie. A nie wychodzą kwiatki. Za brak profesjonalizmu osoby są przeze mnie wykluczane
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”