Mecz o 2 miejsce gr. el. Fantasy WNBA: Koszykarz - Kristofer

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

kristofer
Kadet

Re: Mecz o 2 miejsce gr. el. Fantasy WNBA: Koszykarz - Kristofer

Postautor: kristofer » 20 września 2009, 21:51

BARTOLINO pisze:Jeszcze prościej było regularnie wystawiać skład przez cały sezon i nie zaliczyć pustych slotów wielki "znafco" koszykówki. Bardzo podobny skład do Twojego miała Betti i znalazła się w finale ze średnią prawie 16. Mógłbyś być teraz na miejscu Eve i wcale w tych jak nazywasz "loteryjnych " PO nie musiałbyś grać. Lepiej jednak wylać kubeł pomyj i swoją frustrację na osoby, którym chciało się coś zrobić dla innych w tym i dla Ciebie, choć w tym samym czasie mogły te osoby spokojnie siedzieć w fotelu a nie bawić się w codzienny trud liczenia.
A Twojej nieobecności w Fantasy WNBA w przyszłym roku większość z grających nie odczuje, więc nikt za Tobą płakać nie będzie. I proponuję zrezygnuj też z Fantasy PLKK, bo tam też jest "loteryjny" PO i znów nie będzie mogła ujawnić się Twoja wielka koszykarska wiedza...
Jeśli natomiast zaczynasz wysuwać jakieś oskarżenia to może przedstaw dowody na poparcie swojej tezy, że dochodziło do jakichś jak to nazwałeś dziwnych sytuacji. Jeśli ich nie masz to licz się z konsekwencjami swoich wypowiedzi.

proszę bardzo - posiadanie przez dwóch graczy tej samej zawodniczki. Proszę sklonuj mi Candace Parker i niech podpisze ona kontrakt z Wisłą ;-)

brak limitów w zmianach zawodniczek - co to miało być. Rozumiem kontuzja, ewentualnie parę roszad, ale nie przekraczające granice dobrego smaku. Jeden dwa mecze i spadówa, kolejna i to samo.

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 20 września 2009, 21:54

kristofer pisze:co mnie interesują poprzednie edycje. Każdy konkurs ma bieżący regulamin. A jeśli się nie zmienia to się kopiuje i wkleja. Od tego ręka nie odpadnie jak się zrobi te czynności, a jak ułatwiają innym życie. Nie każdy ma czas by studiować stare gnioty. No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z.

Powinny Cię interesować, bo chyba dobrze wiedzieć do czego się zgłaszasz... Tobie również ręka nie odpadnie od przeglądnięcia poprzednich stron działu, zwłaszcza że osoby prowadzące muszą włożyć trochę czasu w przygotowanie gry a Ty nic poza czytaniem i od czasu do czasu wystawieniem składu w tym dziale nic nie robisz. Jak nie masz czasu to się nie zgłaszaj.
Głupi nie jestem, na co patrzę to moja sprawa, a Twój wpis w stosunku do mnie ocenią inni... Jak nie potrafisz prowadzić dyskusji w kulturalny sposób to Twój problem. W każdym razie pokazałeś swój poziom, "mega" wysoki...
Kończę dyskusję z Tobą, bo partnerem do niej jesteś żadnym. Pozdrowienia od lobby krakowskiego i największego farciarza :lol:
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

koszykarz

Postautor: koszykarz » 20 września 2009, 21:57

Hej Kristofer. ty naprawde miałeś zajebisty skład - tyle że zawodniczki dały ciała w play off.

u mnie tak naprawde cały sezon - ten wózek ciagnęła TAURASI - w play off dołączyła CATCHINGS (za świetną Dupree) reszta - to była u mnie loteria... Przecież TAJ McWilliams szału nie robiła - choć i tak ciągle się trzyma...

Zresztą ja też debiutowałem w tym roku - i jakoś nie przeszkadzały mi ,,rzekome'' niedociągnięcia...

Co do gry - szacun dla tego kto ją wymyślił - nie wiem kto niestety - czy to Greebo , Bartolino , Ann - z góry wyrazy podziękowania . Bo zawsze to jakaś rozrywka (choćby zimą)

PS. Mam tylko jedno pytanie - czy zajmując drugie miejsce - tuż za EVe - też awansowałem czy nie.. ?

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 20 września 2009, 22:01

awansowałeś

niestety to nie był zajebisty skład.
Jak pisałem Hammon i Douglas są koszykarkami strasznie chimerycznymi.
Parker trzymała poziom, jednak problem z nią był taki, że dopiero od połowy sezonu grała. Fowles strasznie kontuzjogenna. Hammon grała podczas ME. Inne cieniowały (Smith)

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 20 września 2009, 22:07

Dla Twojej wiadomości Becky w WNBA nie grała tylko w 2 meczach ze względu na ME.
Jak zawodniczka ma po sezonie zasadniczym eval ponad 17 to faktycznie jest chimeryczna.
Ja bym powiedziała że jest cienka i beznadziejna...
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 20 września 2009, 22:13

betti pisze:Dla Twojej wiadomości Becky w WNBA nie grała tylko w 2 meczach ze względu na ME.
Jak zawodniczka ma po sezonie zasadniczym eval ponad 17 to faktycznie jest chimeryczna.

no cóż, nie zdążyłem raz jej wytypować - mecz rozpoczął się chwilę wcześniej, a w tym meczu Becky zrobiła eval 38. Niemniej często tak jak Douglas ma ponad 10 przestrzelonych rzutów albo po 6-8 strat

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 20 września 2009, 22:16

betti pisze:Dla Twojej wiadomości Becky w WNBA nie grała tylko w 2 meczach ze względu na ME.

zresztą wybieranie poszczególnych spotkań dla poszczególnych zawodniczek jest dla mnie głupie. Bo nie mamy wpływu na to, czy trener akurat z niej nie zrezygnuje w danym meczu. Ryzyka 0. Powinien brać się pod uwagę eval za każdy mecz, bez ryzyka 0 - a nawet idąc dalej to brać pod uwagę wszystkie mecze danej zawodniczki w danym sezonie a nie wybrane (tutaj decyduje szczęście, fart a nie trzeźwa ocena sytuacji)

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 20 września 2009, 22:32

kristofer pisze:
Niemniej często tak jak Douglas ma ponad 10 przestrzelonych rzutów albo po 6-8 strat

A poza tym miała często ponad 20 pkt, 6-8 asyst, jakiś przechwyt, a nawet blok i jeszcze 4-5 zbiórek...
Ale jest cienka
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 21 września 2009, 08:19

Koszykarz: nie wiem czy awansowałeś czy nie (tak samo zresztą jak Eve) bo teraz nie jestem stanie powiedzieć jak będzie wygadc fantasy WNBA w następnym sezonie (poza tym ze nie będzie w niej kristofera, zresztą w innych grach przeze mnie prowadzonych - poczynając od PLKK -tez nie - EOT). Albo zajmiecie miejsca 2 ostatnich osób w tym roku w grupach A i B, albo dołączycie do tych grup, ale powstanie 3-cia równorzędna grupa. To zależeć będzie od ilsoci chętnych do gry i od ilosci zespołów w WNBA. W kadym razie oboje na pewno będziecie mieli możliwość walczyć o zwycięstwo w całej grze. pzdr.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 września 2009, 10:50

Greebo pisze:Koszykarz: nie wiem czy awansowałeś czy nie (tak samo zresztą jak Eve) bo teraz nie jestem stanie powiedzieć jak będzie wygadc fantasy WNBA w następnym sezonie (poza tym ze nie będzie w niej kristofera, zresztą w innych grach przeze mnie prowadzonych - poczynając od PLKK -tez nie - EOT). Albo zajmiecie miejsca 2 ostatnich osób w tym roku w grupach A i B, albo dołączycie do tych grup, ale powstanie 3-cia równorzędna grupa. To zależeć będzie od ilsoci chętnych do gry i od ilosci zespołów w WNBA. W kadym razie oboje na pewno będziecie mieli możliwość walczyć o zwycięstwo w całej grze. pzdr.

i to pierwsze zdanie dyskredytuje to co robisz. Przed rozpoczęciem było chyba jasne, a teraz sam nie wiesz. Zero profesjonalizmu, tylko amatorszczyzna :/

drugie zdanie: nie musiałeś mnie wykluczać, ale to źle świadczy o Tobie, nie o mnie ;-) z miła chęcią nie będę brał udziału w rozgrywkach prowadzonych przez amatora, który coś wymyślił, a nie dociągnął niczego do końca tworząc luki powodujące takie sytuacje jak po zakończonym sezonie WNBA (tutaj zakończonym, a przecież walka o mistrzostwo WNBA nadal trwa!!!!!!!)

sorry, ale ja nie będę siedział cicho, jak widzę taką amatorszczyznę. Nie jestem żadnym dupolizem, by się komuś przydobać. Walę prosto z mostu to co myślę i nie mam zamiaru tego zmieniać.

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 września 2009, 10:53

a i jeszcze jedno Greebo - kasowanie postów, w których nie ma spamu ani wulgaryzmów jest chamstwem totalnym, pokazywaniem kto tutaj ma władzę, a tacy ludzie niestety u mnie są spaleni. Myślałem, że jesteś w porządku, jak widać, pomyliłem się. Krytykę trzeba umieć przyjmować. Można było fantasy udoskonalić, ale wszystko było beee. Kto stoi w miejscu, ten się cofa :)

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”