PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

hermes46
Kadet

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: hermes46 » 19 sierpnia 2009, 06:08

Łukasz z tego co sie orientuje kibice Lechii nie przepadaja za kibicami Wybrzeza. Na moim podwórku Katarzynki dopinguja kibice Elany i Apatora(chociaz miedzy kibicami tych klubów jest kosa). Jest tez 5-10 osób które kibicuja tylko i wyłacznie Katarzynkom.
Marco zajrzałem na ten link. Mi sie wydaje (moze jestem w błedzie) ze bardziej tu chodzi o sytuacje tak jak wspomiane Podhale Nowy Targ-oprócz swojego klubu kibicuja i wspieraja dopingiem np. Lechie Gdańsk. Bo te kluby wymienione to raczej Wasze fan-cluby. Z drugiej strony zastanawiałem sie jak to wyglada np. czy kibice Wisły chodzili np. na żużel w Wandzie? A moze sie sam Wielki Marco wybierasz sie na dniach na turniej "60 lat żużla w Krakowie"A moze lubia hokiej na lodzie? :wink:
PS Do tego spisu powinniscie dodac jeszcze Unie Tarnów. Tak ale powoli skaczemy w temat o kibicach a nie kibicach Lidera
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 19 sierpnia 2009, 13:34

hermes46 pisze:Na moim podwórku Katarzynki dopinguja kibice Elany i Apatora(chociaz miedzy kibicami tych klubów jest kosa).

O jakim dopingowaniu Ty piszesz ? Jeszcze powiedz mi, że stoją w młynie bark w bark ;]

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 19 sierpnia 2009, 15:57

hermes46 pisze:Łukasz z tego co sie orientuje kibice Lechii nie przepadaja za kibicami Wybrzeza. Na moim podwórku Katarzynki dopinguja kibice Elany i Apatora(chociaz miedzy kibicami tych klubów jest kosa). Jest tez 5-10 osób które kibicuja tylko i wyłacznie Katarzynkom.
Marco zajrzałem na ten link. Mi sie wydaje (moze jestem w błedzie) ze bardziej tu chodzi o sytuacje tak jak wspomiane Podhale Nowy Targ-oprócz swojego klubu kibicuja i wspieraja dopingiem np. Lechie Gdańsk. Bo te kluby wymienione to raczej Wasze fan-cluby. Z drugiej strony zastanawiałem sie jak to wyglada np. czy kibice Wisły chodzili np. na żużel w Wandzie? A moze sie sam Wielki Marco wybierasz sie na dniach na turniej "60 lat żużla w Krakowie"A moze lubia hokiej na lodzie? :wink:
PS Do tego spisu powinniscie dodac jeszcze Unie Tarnów. Tak ale powoli skaczemy w temat o kibicach a nie kibicach Lidera

docinkowe epitety pod moim adresem mogłeś sobie darować ale "duma" nie pozwala prawda?!. poza tym co będę odpowiadał jeśli lokalny klub mylisz z FC, a to = jesteś w błędzie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 20 sierpnia 2009, 08:22

Marco szanuje Ciebie dlatego sie oto pytam!Nie mam zamiaru Tobie docinac.
Stosujac nazewnictwo LOKALNY KLUB a nie Fan Club wprowadzasz zamieszanie. Jakos na forum Wisły nikt nie pisze ze sa to lokalne kluby tylko ...fan cluby Wisły.
A z drugiej strony co ma to wspólnego z Liderem Pruszków?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 sierpnia 2009, 11:21

hermes46 pisze:Marco szanuje Ciebie dlatego sie oto pytam!Nie mam zamiaru Tobie docinac.
Stosujac nazewnictwo LOKALNY KLUB a nie Fan Club wprowadzasz zamieszanie. Jakos na forum Wisły nikt nie pisze ze sa to lokalne kluby tylko ...fan cluby Wisły.

Wadowice to FC Wisły, Skawa Wadowice to nie FC Wisły! W Przemyślu jest FC Wisły, Polonia Przemyśl to nie FC! Rozumiesz teraz?

Lokalny klub to nie jest FC. I nie ma tu żadnego zamieszania.Są to dwie odrębne sprawy!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 02 września 2009, 13:46

http://www.youtube.com/watch?v=fLHXvZnGrmg

W Pruszkowie z dnia na dzień ciśnienie na ten mecz coraz większe - o to zapowiedź...

"Propaganda" UFB działa 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 03 września 2009, 08:09

ładna zapowiedz...załatw mi może lepiej numer do Balickiej hehe :P super dziewczyna ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 03 września 2009, 12:57

Pani Balicka jest już mężatką 8) (wczesniej Magda Arażny) 8)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 września 2009, 20:47

Łukasz (L) pisze:Pani Balicka jest już mężatką 8) (wczesniej Magda Arażny) 8)

czy w obecnym zepsutym świecie ma to jakieś znaczenie?! :lol: 8) :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 03 września 2009, 20:56

No ma znaczenie 8)
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 września 2009, 21:36

Staszek_LIDER pisze:No ma znaczenie 8)

jakie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 06 września 2009, 19:59

Prezentacja drużyny...

Na prezentacje naszego zespołu zbieramy sie w około 50 osób - i idziemy pod stoisko klubowe - tam bierzemy udział w różnych rzutowych konkursach (oczywiście dominowaliśmy na kazdym podium 8) ). Ogólnie podczas tych konkursów dużo śmiechu z koszykarkami... Po tym nasza grupa topnieje do około 40 głow - stajemy na tyłach placu koncertowego, wywieszamy flage Lider Pruszków i podczas ulewy bawimy sie najlepsze przy rytmach East West Rockers - po ich koncercie czas na prezentacje - zaczynamy spiewy które trwają jeszcze długo po niej.....

W drodze powrotnej - na PKP w Pruszkowie mamy małą spinke z kibicamy Naprzodu Brwinów - którzy jak było do przewidzenia przyjeżdżają na nasze zakończenie lata - kończy sie jedynie na słownych zaczepkach ponieważ dookoła stacji zaczynają pojawiac sie radiowozy oraz SOK-iści...

I to tyle - za tydzien odwiedzamy gorący teren w Żyrardowie na turnieju towarzyskim.....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 13 września 2009, 17:21

Do Żyrardowa udaje sie PKP w około 30 osób (2 YB, 2 FC jaktorów i 1 KS Milan) Na meczu labada dzięki której połamaliśmy trybune - niechcący Wiszą 4 flagi (Fanatycy, Żbików, Jaktorów i "LOT") Doping średni jak na naszą liczbe...

Dziewczyny pewnie wygrywaja i po meczu tradycyjne "OLE"

PS. Są zdjęcia i filmiki będa wrzucone koło 22....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 13 września 2009, 18:49

Zdjęcia udało sie ogarnąć - filmy niestety chyba nie pojawią się :? (problemy techniczne)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na ostatnim częśc ekipy udała sie na CPN....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 21 września 2009, 19:26

Jak pisałem z każdym dniem coraz większe ciśnienie na mecz w Pruszkowie....

Na miescie pojawiło sie około 1000 vlepek o meczu z Lotosem oraz 4 transy w najbardziej ruchliwych miejscach w Pruszkowie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie ma bata musi być wielkie święto koszykówki w niedziele - jak te wszystkie działania nie przyniosą full hali to chyba zostaje stryczek tylko :lol: 8)

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Kibice”