Artego Bydgoszcz - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Artego Bydgoszcz - Tęcza Leszno

Postautor: bartas » 04 października 2009, 14:54

W środę zaczęliśmy sezon w Lesznie, wczoraj przyszla takze kolej na rozpoczecie sezonu wyjazdowego. Wybralismy sie do Bydgoszczy w 10 osob. Po wiekszych lub mniejszych przygodach docieramy do Bydgoszczy z kilku minutowym opoznieniem. :D Wyposazeni w beben wchodzimy na hale podczas przerwy przy minmalnym prowadzeniu Artego i od razu zaczynamy zabawe i doping dla naszych dziewczyn ktory trwa do konca meczu. Cieszymy sie ze nasze przybycie zmobilizowalo kilku osobowa grupke miejscowych kibicow do dopigu dla swojej druzyny. Od tej chwili kazda z druzyn grala z nie przerwanym dopingiem obydwoch ekip. Po zakonczeniu spotkania bardzo ladne zachowanie miejscowych kibicow dziekujac nam za wspolna zabawe skandujac: Tęcza Leszno, po czym my odpowiadamy tym samym. Podziękowania dla chlopakow z Bdgoszczy za wspolny doping i zabawe oraz za bardzo mile przyjecie i pozegnanie w hali Chemika. Taki zachowanie obu grup kibicow jest strasznie budujace i dobrze rokujace na przyszlosc. A co do kibiców w Bydgoszczy? Mowiac szczerze, jestem pod wrazeniem, a sprawa powstanie dobrego 'mlynu' w Bydgoszczy wydaje sie tylko kwestia czasu.

Pozdrowienia dla ekipy z Bydgoszczy i zapraszamy do Leszna!

PS. Moze jest na forum ktos z Bydzi i wrzuci tutaj pare zdan od siebie? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Re: Artego Bydgoszcz - Tęcza Leszno

Postautor: Łukasz_UFB » 04 października 2009, 18:41

A to ciekawe - bo jeszcze nie tak dawno Bydgoszcz odwiedzaliśmy i żadnego ruchu kibicowskiego nie zauwazyliśmy - jedynie Pan Wiewiór z bębenkiem i troche dzieci z trąbkami, tak czy siak pozytywnie - Bydgoszcz ma zajebisty potencjał na stworzenie fajnej ekipy na kosza pań 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

hermes46
Kadet

Re: Artego Bydgoszcz - Tęcza Leszno

Postautor: hermes46 » 04 października 2009, 20:52

ja wiem ze na derby bedzie bardziej niz zajebisty potencjał
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Kibice”